Bazi kisiler ister kadin istersede erkekler boyle hanimlari gormeyi istemiyor ya da ne bilem evlenmek istemiyor sizin gorusleriniz?

Kapalılarla evlenilir. Açık olanlarla zaman geçirmek için konuşulur. Gençken hormon patlaması yaşarken açık olanla konuşulur, onu yatağa almaya çalışılır. Kapalı olana kıyılamaz öyle şeyler. Bence çoğu erkekler böyle düşünüyorlar
Ben hayatimda böyle bir sacmalik okumadim
Saci acik olan kizlar namuslu olamaz mi düsünceni hic dogru bulmadim
İstatiksel düşünülürle saçı açığı daha kolay yatağa atmak, kapalıya göre ve bu gerçek !!! Aynı düşünce tarzı Türk erkeklerinin yabancı kadınlara daha fazla yürümesini açıklar. Çünkü istatiksel düşünürsen avrupalı kadını düşürmek Türk kadınını düşürmekten daha kolay ve daha az zaman alır. Erkekler böyle düşünür.
Bu dediklerinin kaynagi var mi? Ben cok yanlis buluyorum düsünceni ayrica kullandigin kelimelere bak ''kadin düsürmek'' ''yataga atmak'' zaten senin kaliten belli ben asil senin gibi zihni bozuk insanlardan korkarim
Sana ne kullandığım kelimelerden. Kız düşürmek kelimesinin başka daha kibar bir açıklaması var mı? Yatağa atmak zaten kibar bir kelime , onun kabası nasıl olduğunu biliyorsun zaten burada küfür sayılır. Benim aklım bozuk değil. Erkeklerin düşünce tarzı böyle biraz hayvansim düşünürler. Bu bir gerçek ve sen bu gerçekleri değiştiremezsin. Hayvasim düşünen bir tek erkekler değil. Kadınlar da aynı şekilde hayvansi düşündükleri için , güçlü , kuvvetli , zengin erkek severler. Hadi bunu inkar et bakalım.
Siz iki yüzlüler neden burada gerçekler söylendiğinde sanki anadan doğmuş gibi masum oluyorsunuz , içiniz dışınız pislik zaten iki yüzlü herifler. Maske takarak hayatınızı sürdürüyorsunuz. Korkaksınız ! Yalancısınız. Sen nasıl da Sarışın avrupalı kadınlara daha fazla yürüdüklerini inkar edersin ! Bilmiyor musun erkekler ne peşinde yürüdüklerini , sanki evlenmek peşindeler , hadi oradan şimdi
Acik ya da kapali farketmez karakteri guzelse baş tacıdır.
Bence önemli olan akıl ve gönül uyuşması. Kimi incedir ama kimi umursamaz, gönülden sever. Tesettür sadece sevmek istememek için bir kaçış bence. Ya da tercih meselesi değil. Allah herkesin gönlüne göre versin.😇💛🌱🌱
Ateistim ve rahatsız olmuyorum.
Cevap
35Cevap
Bence çok tatlı oluyorlar ama erkeklerin görüşü farklı yanş bence
böyle keko gibi olmadıkları sürece rahatsız olmam dsfsdfsdf
farm1.static.flickr.com/.../...3135_b08043ccbc.jpg
Her türlü insan insandır fark etmez aksine fizikleri belli olmadığı için daha şanslı olarak görüyorum 🙄
mühim olan giyiniş tarzı değil herkes istediği gibi giyinebilir ben de bundan rahatsız olmam bu ayrı ama siyasi düşünceleri hatta dünyaya bakış açısı bana uymuyorsa o zaman bu insanı istemem
Bu soruyu favori mi seçmişler sitenin ne kadar bktan olduğunu gösteriyor
Rahatsız etmez saygı duyarım. Ama evleneceğimi zannetmiyorum.
Tesettürlü olsa da dikkat çekici renklerden uzak olacak!
Açık veya kapalı benim için fark etmez insanın karakteri iyi olsun olsun, evlenirim
Gerçek ve samimi tesettürlü ise makyajsız itaatkar ciddi düzgün birisi olmak zorunda bunun farkında ise gerisi teferruat...
@ALESSss sevdiği ile kendisine mutluluklar dilerim...
@ALESSss hiç kız arkadaşı olmamış ve hor görülmüş ama inatla özel kızı beklemiş bir adama şans verir mi sence?
@ALESSss kendisi ile bir istişare de bulunun ardından görüşelim.
@ALESSss istek attım ve soruma davet gönderdim diğer takipçilerimizle karışmasın diye...
@ALESSss atıyorum şimdi...
Etmez eden kisim sadece sacini kapatip her yerini acanlara
tabiki rahatsız etmiyor..
ve evet kısmetse, evlenirim..
Gercekten ruhen ve bedenen tesettürlü hanımlar tercıhım
Bunların da ne istediği belli değil yok denizde bikini mayo giymesin yok kapalı olmasın açık olsun öyle kız mı var
Ayrım yapmıyorum. Ne giydiğine değil ne kadar insan olduğuna önem veririm.
Benim için açıkmış kapaylıymış önemli değil insan olsun Allah korkusu olsun yeter
Fark etmez. Çarşaf giymedikten sonra eşim de olabilir. Yeter ki beyni her daim açık olsun.
Hayır neden etsin ki sadece kara çarşaflılara karşı antipatim var
Yoo bence guzeller sadece benim yanımda acilmasi güzel
Rahatsız mı ediyomuşuz 😂ne güzel
beni etmiyorsun cunku bende tesetturdeyim
Yok artık... rahatsız olan varsa dışarı alalım ;)
Beyni olsun bana kimse sorun olmaz
Bu fotolarin tesetturle alakasi yok yalniz
Rahatsiz edecek bi' durum görmüyorum ben.
Rahatsiz olmam bazilarina cok yakisiyor
Ne demek sizi rahatsız eder mi? Ne münasebet
Ayrım yapmıyorum, evlenirim neden evlenmeyeyim
Tam tersi oyle biri mutlu eder beni
Rahatsız etmez. Evlenirim de
Yüzeysel insanları sevmiyorum
sanmıyorum evleneceğimi kapalı biriyle
Rahatsız eder. Evlenmem.
Sorun etmem
Etmez
Ben bayilirim kapali hatunlara
Evlenirim
Allah korusun yeni nesil kapalılar bana uzak olsun
Ayrım yapmam.
Edergormek istemiyorum pisler.
Bu düşmanlık niye?
@Dizzisfehime uza sende her yerde karsima cikma mk
Ben değil sen karşıma çıkıyorsun piss Ego yığını
@Dizzisfehime uza.
@Dizzisfehime yorumlarimda. gormeyem senin yorumunu atlama.
Kes bee bir yoruma gelemiyorsun bukadar mı korkuyorsun
@Dizzisfehime sizler. ugrasmak istemiyorum korkmak degil yallah.
@Dizzisfehime zamanimi sizin gibilere. harcayamam
Uğraşma ozaman. Sizin gibiler derken? Kendini çokmu yüksekte görüyorsun egon olmasa bir hiçsin.
@Dizzisfehime evet hadi yallah.
Eyvallah
Çok sexisin
Cok tatlilar bence
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar