+1 yılatma sende:) bir bayan arkadaşım aynı şeyden şikayetçiydi bu siteden. eski sevgilisiymiş.. polislik oldular mahkeme falan.. noldu bilmiyorum.. yapmayın yaasonra bak erkeklere sapık diyorsunuz yemiyor artık kimse
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAtmayacaktın şimdi istediğini yapar karışmazsın akıllı olun biraz libidonuzla hareket etmeyin azmayın insan olun fotoda atmazsınız.
00 Yorumla
+1 yılAtarken bunu goz onunde bulundur. Tehdit santaj vs yapmayacaklarinfan emin ol. En ufak imada şikayetçi ol. O fotlari silmemek tutmk suç çünkü
07 Yorumla- +1 yıl
Yanılıyorsun, Kendi rızası ile göndermiş ise suç unsuru oluşmaz ama. Alenileştirmedikten sonra silmiyor diye kimseyi suç işlemekle itham edemezsiniz.
- +1 yıl
@Hezeyan_Kaan kendi rizasi ile gondermis olması durumu degistirmiyor. Fotoğraflar normal foto dahi olmus olsa kiz silinmesini istedikten sonra silinmiyorsa bu suctur. Ornekleri var.
Soran+1 yılHezeyan kaan sen de tutuyorsun milletin fotolarini belli ki razı olmadıkları halde. Üstünden 2 3 yil geçmiş. Adam hala fotolarimi silmiyor silmesini istediğim halde. Bilgisayarinda sakliyor. Bu suç unsuru oluşturur gayet.
- +1 yıl
bundan benim tuttuğumu veya bana böyle foto geldiğini nasıl çıkarttın anlamadım ya neyse. @7kişiliklihürmüz Ben hukuki olarak bunun dava konusu olduğunda bir suç unsuru olarak kabul edilmeyeceği kanaatindeyim. Zira bir takım ictehatlerde bunu göstermekte. Saygılarımla.
- +1 yıl
soran arkadaşım olası bir şikayet durumunda sonuclarını paylasırsan bizde aydınlanmıs oluruz
- +1 yıl
@7kişiliklihürmüz kanun bu konuda açık hüküm bulundurmuyor, davalının bu durumda davacının kendisine açık fotoğraflar göndermek usulu ile cinsel tacizde bulunduğunu idda etmesi ve karşı dava açması da mümkündür. Suç unsuru vukuu bulursa davalı verileri delil amaçlı sakladığını idda ederse bir anda davacı suçlu duruma düşer ve suç unsuruda ortadan kalkabilir buda olayın bir başka boyutu. Bunuda dikkate alın derim.
Tekrar saygılar sunarım. hoşcakalın.
- +1 yıl
@Hezeyan_Kaan adalet sisteminin rezilliği diyorsun yani anladım. tşkler
Tamam senin yaptığın yanlış da şu yorumlara bakıyorum. Gerçekten sorunlu insanlar var. Böyle yerlerde sorma bu tarz soruları bence.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😊 onların seviyesine indim ben de ister istemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılAbi kendiniz kaşınıyorsunuz. Hayır yani fotoğraf atmakta nasıl bir amaç olabilir? İlişkide vesaire tamam senin de aldığın memnun olduğun bir yan olabilir ama foto armak al sana mastürbasyon ve tehdit malzemesi demek. Bunu kendinize nasıl yedirebiliyorsunuz ve hiç düşünemiyor musunuz? Ksuura bakmayın ama yapıyorsanız aptallıkları sonuçlarına da katlanmak zorundasınız
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Atmasaydin mk hadi bir kisiye atarsin okey eyw ama erkekler diyosun
17 Yorumla
Soran+1 yılSen bir kişiye mi atıyorsun 😄
Soran+1 yılönceden zevk ugruna atmışsın ki sonradan tehdit edilmissin
- +1 yıl
Ne biliyosunda konusuyosun ben kimse bakıp da boşalsın diye foto atmam karakterim müsade etmiyo benim olayım farkli beni bir fotoyla ya da baska biseyle tehtit etmedi sen benim yerinde olsaydin sende aynisini yaparsin ha bak simdi iş karakolluk oldu savcıya kadar çıktı bilip bilmeden yargılama
Soran+1 yılNasıl, neyle tehdit etti seni söyle de bilelim. 😄Namuslu kiz olsaydın neyle tehdit ederse etsin gerekirse polise giderdin yine de atmazdin o fotolari.
Soran+1 yılGizlen bence. Mesaj kutunu işgal edebilirler.
+1 yılZamanla sılerler 😂😂 popona sokacak halleri yokya kafana takma
02 Yorumla
Soran+1 yılSilmesinler ya takilmiyorum ben soruyu oylesine actim
- +1 yıl
Resim niye atıyon ki hem? Sebeb
Allahın abazaları bulmuş böyle bir fırsatı neden silsinler sana da aferin böyle pis insanlara karşı kendini küçük düşürüyorsun
00 YorumlaHiç tasalanma atsa ne olur güzelce bı şikayet et en az 6 ay ceza yesin aklı başına gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılFotolari tutmak suç mudur
Soran+1 yılAdam 2 3 yıldır fotolarimi bilgisayarında tutuyormuş
- Diğer konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılNeden erkeklere acik fotograflarini atıyorsun?
Önce bunu sormak gerekir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtma sende bu kadar basit gostermeyin kendinizi ya sahip olduğunuz hazineyi bu şekilde fakirlestiriyorsun yazık size
04 Yorumla
Soran+1 yılBasitlik bu değildir sen gizli gizli ezik ezik takil anca ona buna laf sokmaya çalış 😄
Cevap sahibi+1 yılaglancak haline ( ki agliyorsun) gülüyosun bu seni daha da basotlestirir ezik olan ben değil sensin gizli olmam da bu kadar basit bir soruda görüş paylasmamdan dolayi yoksana başka bir sebebj yok sen oranı burani atmaya devam et sAna değil ailene üzülüyorum nasıl evlatları var yazık
Cevap sahibi+1 yılBu arada tek gizli olan ben değilim
Soran+1 yılYoo anladığım yok sizi kudurtmak için actim soruyu kudurdunuz da simdi yaylan bakalim senin ailene ben daha cok acıdım
+1 yılAdamlar kendilerinde senden bir iz kalsin istiyolar iate :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl21 Yorumla
Soran+1 yılNe bu şimdi ak neee
+1 yılFotoda yüzün görünüyosa sıkıntı şikayette bulunabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm gözükmüyor ya
- +1 yıl
Yüzün gözükmüyorsa dert etme
Atma ders olsun hata yapmak normaldir ama bedelini ödemek şartıyla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım öyle fotolar atarken yüzünü kesip at bir dahakine. O zaman daha rahat edersin silmese de
10 Yorumla
+1 yılVur vur kafani taşlara vur
Açık resim atmak nedir yaa bu kadar düşmeyin allah adı verdim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona savcılığa bildireceğini ve bunun cezasının hapis olduğunu söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılosbir çekiyolardır osbir
bıkınca silerler
benim fotolarımda vardı ama sonra sildi hepsini01 Yorumla
+1 yılEvet yine değişik bir vaka ile karşı karşıyayız Arkadaslar 😀
10 Yorumla
+1 yılBakıp bakıp okşuyorlar işte meze oluyorsun ne güzel :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben burada gördüğüm memelerin bile ekran görüntüsünü alıyorum sen ne diyosun :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarim internete de yuklerler o fotograflarini da , senin gibi bir akilsiz beyinsizi herkes gormus olur.
00 Yorumla
+1 yılAtmasanaaa o zaman resim düşünsene el erkek gruplarında boy boy resimlerin
00 Yorumla
+1 yılUmrunda değilse bir tanede bana at bakıyım o kadar güzel misin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeş sıkıntı olmaz yaa bakıp bakıp asılırlar en fazla
00 Yorumla
+1 yılİyi yapıyorlar. Atmasaydın.
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇokta şeyimdeydi ya. (!) :)
05 Yorumla
Soran+1 yılEe soruma niye görüş atıyorsun o zaman lale 😊
Soran+1 yılS2 veririm eline uza 😊
Soran+1 yılBana ergen diyen andavalin aldığı nicke de bir bakın ahaha
Soran+1 yılGizlemeyeyim de senin gibi abazanlar mesaj mi atsın 😄 ugrasamam seninle ya hadi uza
Soran+1 yıl24 yaşındayım senden gencim uzulebilirsin 😄Hala bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Benimle muhatap olmaya ne merakliymissin be. Hadi terk et sorumu
Otur ağla. diyecem zaten ağlıyomuşsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo anlamıyorum ki 😄 o lafın gelişi
Soran+1 yılSiego
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen kiz olsaydin yolamazdin iyi yapiyorlar valaha helal olsun onlara insallah seni rezilde ederler
61 Yorumla
Soran+1 yılSen de bir taraflarina kına yak ak yobazi boşuna demiyorlar kadın kadının dusmanidir diye
+1 yılAtmasaydın ağla bakalm faydası olacak mı
10 Yorumla
+1 yılAtmasaydın, s. a. l. a. k mısın?
10 YorumlaAtmasaydın pardon da s*lak mısın
10 Yorumla- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden bunu yapiyorsunki
00 Yorumla - Diğer konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılNiye atıyorsun? Erkek te değil bide erkek leree?
00 Yorumla Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Başta niye atıyorsun arkadaşım
00 YorumlaSilah zoruyla mı attırıyorLAR
00 YorumlaErkekler diyo birde kaç tanesini boşalttın mk. Öl.
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılSen öl kezo
+1 yılBunu anlayamadiysan zaten bir onemi yok
01 Yorumla- +1 yıl
Aaaaaa trollendik vay be
Ağla hahaha
Yapmasaydın10 YorumlaNiye atıyon mal mısın
014 Yorumla- +1 yıl
ilk defa engellendim ve şok oldum. umarım bir daha olmaz, keşke engellemeseydin uğursuzluk olursa, sadece sana güzelsin dedim küfür taciz etmedim neyse, umarım devamı gelmez, takıntılıyımda.
- +1 yıl
Evet, güzelsiniz dedim sadece bir baktım engellenmişim.
- +1 yıl
yok öbür hesap, güzelsiniz yazdığım mesaj. Bunu şimdi açtım yazmak için.
- +1 yıl
kemançalar.
- +1 yıl
Haklısın, ben biraz abarttım. Her mesaj yazanı engelliyor musunuz?
- +1 yıl
Tamam, ama kötü bir niyet yokki, tabi herkes bir değil, neyse benimkisi bir anlıktı. Zaten siz mesaja cevap yazmasaydınız ben yazmayacaktım ki, boşverin ben biraz abarttım galiba, olabilir, ilk engeli yiyince bir an şaşırdım. iyi oldu ama, hoşçakalın iyigeceler size.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, böylede acır gibi oldu, şaka şaka. Hoşçakalın.
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni her türlü tehdit eder , dikkatli ol
10 YorumlaPara karşılığımı attın sevgiliyken mi attın
00 YorumlaBaktıkça iç geçiriyor olabilirler 😋
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kimler onlar. Gidip isteyelim bizde faydalanalım
10 Yorumla
+1 yılNiye açık atıyon ki, sanal seks mi yapıyonuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılSiego bana laf yetiştirmeye çalışma. Seni görmüyorum. Umrumda değilsin.
Soran+1 yılAbazana bak önce sanal seks yapıyor musunuz diye sormuş cevap alamayınca cirkeflesiyor senin gibi çok var burada. Hiçbirine pas vermiyorum sen kimsin verecegim hahaha uza
Soran+1 yılSenin gibi aç abazanlara atmiyorum ahmak 😄 kimseye demedim. Senin gibi ac abazanlara dedim. Senin gibi aclara 1000 tane vajinam olsa 1'ini vermem kudur hadi çıkışlar sagdan. Onu birak kucuk işlevsiz bamyana tenezzül edecek değilim senin. Nass
+1 yılNeden atıyorsun suç sende
10 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılToplu atıyorsun herhalde.
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😄
- +1 yıl
Banada atsana ya
- +1 yıl
Söz silicem
Soran+1 yılAz daha ağla 😄
Soran+1 yılBelki atarım 😄
- +1 yıl
Kim sildi lan yorumu
Soran+1 yılBenim pürüzsüz tenim var senin gibi kıllı hanzo degilim kendinle karistirdin heralde tipik Türk canısı seni
Soran+1 yılAbazan 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOh olsun sana n diye atarsin acik foto
00 Yorumla
+1 yılHayret birşey, neden böyle yapiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçmıycaktın atmıycaksın :D
10 Yorumla
+1 yılBoşver gitsin boşver et
00 Yorumla
+1 yılBana at o zaman sorun yoksa görmek isterim bende
00 Yorumla
+1 yılAtmadan once dusunseydin keske
00 YorumlaDiğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Senin hatan yapacak bisey yok
00 YorumlaAtma o zaman zorundamısın
00 Yorumla
+1 yılAtma o zaman beyinsiz.
10 Yorumla- Diğer konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılKendi dusen aglamaz
10 Yorumla
+1 yılBana da atsana kolleksiyon yapıyorum
00 YorumlaAglama atmiyacaktin sende
10 Yorumla
+1 yılatma o zaman
10 YorumlaSilmesinler salla ya
00 Yorumla
+1 yılUsanınca silerler
00 Yorumla
+1 yılvay be ne kızlar varmış :)
00 Yorumla- Devamını Gör (40)