Erkek arkadaşımın kız kardeşi ön koltukta oturmak istiyor hep ben de arkada oturmak istemiyorum anlaşamıyoruz
Cevabın nedir?
- Arabalar konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgılı oturmalı sevgili şu an misafir ve başının üstünde agırlamalısın ne öyle dışkapının mandalı gıbı arkaya at orda dursun
Kardeş üzülmez ama sevgili üzülür yanında olmak ister hissetmek ister10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞöför mahallini kız kardeş alsın 👍 Siz arka koltuğa geçin Fakat dikkat edin arka koltukta yapılan kazalar çocuğa sebep oluyor 😎🙈
21 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ediyorum
- Arabalar konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorum sülük gibi abilerine yapışan kız kardeşleri. Valla yerinde olsam ortalığı yıkardım öz kardeşi bile olsa sevdiğimi kimseye bırakmam.
11 Yorumla
SoranCanımsınnnn
+1 yılSenin oturman daha iyi tabiki senin bakışınla ya da eşinin. Ama görümce işte arkada rahat edemiyor. Boşver. Yolculuk bu bişey olmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
65Cevap
- Arabalar konusunda 29,4b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi kardeşe yakışır ora eşin olsa haklısın derim
115 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
🤗🤗🤗🤗
Soran+1 yılEvlenemezsin böyle düşünürsen benden söylemesi
- +1 yıl
Gadasi bak ortada nikah yokki sen sevgilinin yanına oturacak sin
- +1 yıl
O zaten evli.
Onun özelidir ya neyse.
Bana gelince, senin gibi olmadığıma şükrettim. - +1 yıl
Nişanlı olsanız nikâha 1 ay kalsa arabada tek olsanız önde otursan yine anlarım.
Hiçkimseye senin gibi düşünmüyor diye hakâret edemezsin
Çirkefliğine devam edersen sevgilini de kaybedersin sen bunu düşün sana kalmamış bizim evliliğimiz.
Basitsiniz vesselâm. - +1 yıl
O onun kanından sense haramsın.
Soran+1 yılKimse sizin gibi düşünmüyor olayı islama bağladınız ya aklınız bir ona çalısıyo keşke çocuk tacizcilerine de ses çıkarsanız hırsız uğursuzlara da ses çıkarsanız varsa yoksa derdiniz şu şunla sevgili olmuş bu bunla öpüşmüş yahu size ne size ne çok bekçiliğe niyetliyseniz ülkede daha büyük şeyler oluyo onlarla uğraşın böyle düşünürseniz bir gıdım ilerleyemeyiz
- +1 yıl
Biz hepsini dert ediniyoruz hepsinin yanlışı başka hem kendimizi de eleştiriyoruz
Bundan ne çıkar diye diye zıvanadan çıktınız !
Uzatma artık. - +1 yıl
Bir kere sen müslüman sin müslümana yakışır hareket etki edepli desinler sen soru sordun bizde cevap verdik konuyu uzatmanın anlamı yok o zaman sormayacak sin
Soran+1 yılKafanız nereye çalısıyosa bu maksatla kimse düşünmez düşünmyo da her şeyi dine bağlayıp prim kasmayın
- +1 yıl
Prim kasan bence sensin prim ile isim olmaz benim elhamdülillah sen sordun bende cevap verdim bu kadar uzatmanın anlamı yok müslüman gibi davran
- +1 yıl
Aynen nord...
Din hayatı her alanını düzenler. İslam hem tüm Hakk dinlerin genel adıdır hem de dinimizin özel adı.
Doğru olanı savunmak , prim kasmak değildir.
Dini de bir kenara bırakalım tamam
Tavrın uslûbun yöntemin algın yine yanlış !
Soran+1 yılSizin gibi müslüman geçinip gözlerinle kızları süzenlerden değil benim ailem de erkek arkadaşım da olayı din üzerinden prim kasmaya getirdiniz iq seviyeniz 3 filan sizle tartışamıcam
- +1 yıl
Yaw he he
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiden görümcelik yapmaya başlamış ağırlığıni koy sen otur eger ağırlığıni koymazsan ilerde karısı olduğunda da (Eğer onunla evlenmeyi düşünüyorsan tabi) seni arka koltuğa atmaları daha kolay olur
10 Yorumla
+1 yılsevgılı es her kımse o oturmalı.. kız kardes vaktı gelınce gıder bulur bı adam gıder oturur oda sevdıcegının yanına.. halt yemesın yerını bılsın:)
30 YorumlaArabayı sen kullan ya da kız kardeşi kullansın bu problem ortadan kalkar , ya da ikinizde arkaya oturun , görümcen sana sen görümcene sarılarak yolculuk edin.
00 Yorumla
+1 yılBoşuna mı otomatik kullanıyoruz elini tutumayacaksak sevgilimizin yerin dibine batsın otomatik vites ( sevgilim yok , araba şirketin ,6 kardeşiz hepsi erkek)😀😀
02 Yorumla- +1 yıl
Çok güldüm 😂
- +1 yıl
Komik mi dram bu darm
Koltuk kavgasına gerek yok kardesı sağ koltuga otuyosa sene sol koltuga otur sevgilin arka koltuga gecsın bu sayede ikinizde ön koltuga oturmus olursunuz hem direksiyon sende oldugu icin bir adım önde olursun
00 Yorumla
+1 yılBen ikisini de arkaya oturturdum. Maksat gönül kalmasın.
20 YorumlaAllahım bıcaklicam kendimi bu ne xjdjsjskakskskdkdnsks
20 Yorumla
+1 yılBirisi de demiyor ki neden kadın sürmüyor... Türkiye yıllardır gelişmekte olan bir ülke...
20 Yorumla
+1 yılÇocuk gibi şu koltuk kavgalarını yapmayın Allah aşkına. Ha öne sen oturmuşsun, ha o ne farkeder? İkinizde birbirinizden çocuksunuz valla.
00 Yorumla
+1 yılAllah başka dert vermesin. Fakat sorununuzu şöyle çözebilirsiniz. Ön koltuk boş kalsın, ikinizde arkaya oturun.
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeylere neden takılıyorsunuz anlamıyorum. Ne olur arkaya otursan ne olur yani cidden merak ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok istediğim bir yeri goreceksem öne otururum yoksa oturmam açıkçası arka koltukta rahatça giderim.
Sana gelirsek kız kaç yaşında araba kimin ve abisiyle mı yaşıyor08 Yorumla
Soran+1 yılEvet abisiyle yaşıyo araba da onların ama sürekli önde oturmak istiyor küşük çocuk gibi
Cevap sahibi+1 yılAraba abiye mi ait yoksa annenin babanın yani ailenin ortak arabası mi ve hep ucunuz birlikte mi geziyorsunuz
Soran+1 yılAileye ait kız benden küçük
Cevap sahibi+1 yılHer yere birlikte mi gidiyorsunuz bilmiyorum ancak hem bir gelin adayı hemde kızkardeş olarak cevap vericem.
Bunu önce sevgilinle görüş eğer her seferinde birlikte gidiyorsanız ayrı ayrı götürsün 4 kere değil 2 kere gidin ama sende öne otur.
Gelelim birlikte gitmenize o araba ailenin ortak mali sen ise sevgilisin. nisanli, evli değilsin resmi bir bağ yok. araba sana veya sadece sevgiline ait değil. ailenin ortak mali bu sebeple kiz kardeş öne oturmak istiyorsa oturur. senin burda şikayet etme hakkına yok çünkü araba sadece sevgiline ait değil.
Ben olsam sürekli öne oturmam ama o kız istiyorsa bu onun hakkıdır senin araba söz hakkın yok üzgünüm
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum benim de iki abim var ama bununla övünmesi oturamaz asla demesi ayıp geliyor
Cevap sahibi+1 yılKizin yaptığını dogru bulmuyorum ama kendi ailesinin arabası seni oturtmak istemiyorsa istemez yani yapacak bir şey yok ki ortak araba
Sevgilin sürücü koltuğuna oturup kendi hakkını alıyor haliyle ikinci sıra kız kardeşin istediği koltuğu seçer...
Soran+1 yılEvet ama ben bir kere oturdum hakarete varan şeylerde bulundu 10-15 dklık yol zaten alt tarafı ve sıkıntı olmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılKızı onaylamiyorum ben olsam arada otururum öne belki hiç oturmam takmam bunu ama o kız icin önemli demekki.
Eğer isemiyorsa sende arkaya gecmelisin bunu düşünüp üzülme bence
+1 yılSevgili tabiki de kız kardeşi paralarım😂 hem onun ne işi var arabada
10 YorumlaGereksiz ya su kadınlar harbiden dünyada. Arada soğuk savasa tribe bak. Otobusle gidin
10 YorumlaSevgili arkada oturnali karisi olunca onde oturursun
20 Yorumla
+1 yılŞu lanet ön koltukları söküp atsalarda kadınlar beyinlerini faydalı işler için kullanmaya başlasa!
10 Yorumla- Arabalar konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılön koltuk her zaman büyüklerindir kim büyükse o oturur tartışma konusu dahi olamaz bu konu
10 Yorumla
+1 yılAyy olsun otursun ben önemsemezdim öyle şeylere ailesine bağlı olması daha da etkiler 😊
10 YorumlaValla ben hep öne oturuyorum ablası da arkaya zaten ablasi da hiç öne oturmak istemedi
00 Yorumla
+1 yılDemek bütün dertlerin bitti ön koltuğa kim oturacak sorunsalı kaldı bir tek.
00 YorumlaÇok önemli değil bunlar ya. Takma. Amaç gideceğiniz yere sağ salim varmak olmalı.
00 Yorumla
+1 yılKardeşi küçükse bırak otursun sevinsin çocuk djksjk değilse yallah arka koltuğa.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok küçük değil 19-20 yaşında
- Arabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu genelde gelin kaynana yapıyor, bir de görümce mi çıktı hey Allah'ım ya
00 Yorumla
+1 yılAnlayış gostermeni tavsiye ederim :) Bir süre sonra kendiliğinden birşeyler değişecektir...
00 YorumlaÖn koltuk sevdam yok. Zaten tek avantajı radyoya yakın olmak
10 Yorumla
+1 yılKız kardeşinle aran iyi. Olmalı bence istediğini yap
00 YorumlaTabii eş oturmalı görümceliğe erken başlamış senin ki
00 YorumlaDireksiyon başına geçmesinlee de nerde oturdukları hiç önemli degil
00 YorumlaBence sevgilisi olarak senin oturman lazım :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 👍🏻❣️
+1 yılBırak otursun sonuçta sevdiğinin yanindasin sende sevgiline arkadan saril ozaman belki fikri değişir
00 Yorumla
+1 yılAzcik fena ol oturtma kız tabi ki senin hakkın önde ama annesi varsa bilemem kendini bilen biriyse arkaya oturur
00 YorumlaBöyle durum banada denk gelirse ikisininde arkaya oturturum bune arkadaş ya
11 Yorumla- +1 yıl
Hatta onlar öne geçsin sen arkaya :D en temizi
+1 yılYaşı büyük olan veya direkt kız kardeşte oturabilir, daha altı üstü sevgilisin resmi bir şey yok ve parası da büyük ihtimalle babalarından çıkmış bir araba
10 Yorumlaher şey bitti bunamı takıldınız 😂😂 bir gün sen birgün sevgilisi otursun
03 Yorumla
+1 yılÖn koltuğu arkaya çek sende şoför koltuğunun arkasına geç arada ki problem çözülsün canısı
00 Yorumla
+1 yılSevgilin mahremin değil ki yanında işin ne geç otur arkaya
İkisi de yan yana arkada otursun bence331 Yorumla
Soran+1 yılGeri kafalısın ya
- +1 yıl
Birşey paylaşıyorsan farklı görüşlere saygı duymak zorundasın.
Müslümanım hamdolsun.
Dinde de flörtün yeri yok - +1 yıl
Yüreğinde yerin varken kendi kanından biriyle koltuk kavgana bakılırsa sen de gerizekâlısın
Soran+1 yılBurda birsürü karşıt görüşten insan var ama sizin gibi namus bekçiliği yapan tiplere tahmülüm yok..
- +1 yıl
Gerçek neyse onu derim. Hakâret yok !
Nokta.
Soran+1 yılCinsiyetin ne bilmiyorum umarım erkeksindir bir kadın kendini böyle aşağılamamalı
Soran+1 yılBen kimseyle koltuk kavgası yapmadım o benim üstüme sıçradı
Soran+1 yılBirşey değil bir şey ayrı yazılır bunu da mı biz öğreticez
- +1 yıl
Sizin neyi nasıl yaşadığınız ya da benim neyi nasıl yaşadığım değil mes'ele.
İslâm'ın ve edebin gereği budur.
Bu sizi yüceltir farkında değilsiniz.
Benim de sevgilim oldu ama seviye hep korundu ayrıca da arabasına hiç binmedim bu da benim prensibim.
Neyse!
Soran+1 yılAynen çok namuslusun al burda madalyan namusu iki bacak arasında arayan şeriatçı cahil mahluklar
- +1 yıl
Namusu iki bacak arasında arayan sensin ki hanımefendiliği ve yüce gönüllülüğü alttan almayı beceremeyip çirkeflik etmişsin.
Sığsın vesselâm. - +1 yıl
Edeb, namus geniş bir kavram o yüzden zaten yanına oturma dedik
Soran+1 yılBuna mı takıldınız gerçekten😂 siz hanımı ezen düşüncedesiniz sizin için eş sevgili ikinci planda kalıyor hizmetçi konumunda arkada oturmasını destekliyosunuz geri düşünceli cahil insanlara da laf anlatılmıyor
Soran+1 yılEdebi senden öğrencek değilim
Soran+1 yılNamusluyum allaha binlerce şükür sen benim edebimle namusumu sorgulayacak kişi değilsin haddini bil
- +1 yıl
Elmayla armudu karıştırıyorsun
Önce doğru yerden bakmayı ve olguları kavramları birbirinden ayırmayı öğren.
Sen yazdıkça cevap hakkı doğuyor bana bence yazma artık - +1 yıl
Arkada oturmak hizmetçilik değil geri planda kalmak değil samimiyettir seviyedir.
Önde oturmakla sultan da olmuyorsun.
Sevgilinin yanına oturmayı istemen doğal ama tavrın ve algın yanlış
Kendini kirletmeden usûlünce bir yol izlersen paçavra gibi kullanılıp atılmazsın.
Dirâyet yok akıl yok anlayış yok.
Hanımların muhafaza edilmesi ne zamandan beri eziklik oldu?
Bilgi eksikliği başkadır. Nerde nasıl davranacağını nerde nasıl konuşacağını bilmemek başka ki buna da cehâlet diyoruz.
Demin de dedim ya bundan ne çıkar diye diye zıvanadan çıktınız
Susuyorum artık
Soran+1 yılDoğru yer ve olgu neresiymiş? Siz seversiniz eşi ikinci plana atmayı eş hizmetçi demek sizin için zaten kız kardeşin eşten üstün tutulmasında sakınca görmüyosanız kadınlığınızdan ve adamlığınızdan şüphe duyulur
- +1 yıl
*paçavra mevzusu
Senin gibiler arabaya alınır ön koltukta oturtulur konu evlilik oldu mu arabadan atılır zaten - +1 yıl
Sonra o hizmetçi dediklerine de yüzük takılır
- +1 yıl
Ben sana paçavra demedim ki
Yazdıklarını değerlendirdim şöyleyken böyle olur dedim.
Önce tartışma âdâbını öğren.
4 yıllık ilişkin var aman ne lutuf millet 7 sene çıkıp da ayrılırken
O kadar adamsa yüzük takaymış
Bırak ya ! Dedim ya dirâyet önemli
Çirkefsin!
Soran+1 yılAyrılık her zaman olur eşler de ayrılıyor sen burda tanımadığın insana gönül eğlendiriyor diyemezsin aileler tanışıyor diyorum daha ne olabilir sizin gibi 17. Yaş gününe girene nikah basmıyor bizimkiler her şeyin bir zamanı var
- +1 yıl
Evet bence de
Siz fazla hızlı gitmişsiniz
Uzatma artık - +1 yıl
Bizde öyle bir durum yok olduğunu kim söyledi?
Sırf haklı çıkma çabasıyla komikleşiyorsun
Sus otur artık
Soran+1 yılSizin gibilerde olduğunu biliyoruz... sevgilinin arabası olsa sen de binerdin bunda ayıp bir şey yok
- +1 yıl
Bir sus be 2 dk bir sus
Seni alana Allah sabır versin!
Vardı binmedim binmem de herkesi kendinle karıştırma
Beni engellesene sen
Soran+1 yılYüzük takınca binme hakkı mı elde ediyosun? Ucuz beyinleriniz var cidden
Hiç de öyle düşünmüyor almak isteyen kişi...- +1 yıl
Öyle birşey demedim.
Doğru anla önce uzatma bence
Soran+1 yılBir yüüzükle ve bir imzayla her hakkı elde edilinebileceğini düşünen sığ bir düşüncen var yerinde olmak istemezdim..
- +1 yıl
Beni hiç anlamayacaksın uzatma
Soran+1 yılBen seni anlıyorum ve senin zihniyetindekileri sizler asla bizi anlayamıcaksınız ve bu ülke siz ve sizin gibiler yüzünden bir tık ilerleyemeyecek
+1 yılAman oturun işte biriniz bunun kavgasını mı yapacaksınız
00 Yorumla
+1 yılsevgili onde kiz kardes arkada en iyisi her ikiside arkada
00 Yorumla
+1 yılönce sevgili sonra kız kardeş oturmalı. ikisi de ön koltukta gitmeli
112 Yorumla- +1 yıl
@Şizof_Ren mecburen öne sikisacaklar
- +1 yıl
Herkes önü istiyormuş, çözüm bulmak gerek mecburen
- +1 yıl
Arkaya erkek binsin en iyisi. İki kız rahat rahat gider, kavga da biter 😂😂
Soran+1 yıl@Hayatgercek kızların ikisi de araba kullanmayı bilmiyorsa?
- +1 yıl
@Şizof_Ren arka koltuk diyordun, orayı da geçtin bagaj ve arabadan attın, olmadı bu
- +1 yıl
Bir çok çözüm yazdık, o zaman birini kabul edeceksiniz
- +1 yıl
@Şizof_Ren binmek istiyorlar ama.😂😂 İndirmek değil, çözüm bulmak gerek
Koynuna alınca arkadaşını kızkardeşini arkaya atar. bana güven:)
00 Yorumla
+1 yılHanginiz büyükse o. yaşıt gibiyseniz sevgili
10 Yorumla
+1 yılTabi ki sevgilin oturmalı.
10 YorumlaÖn koltuk genelde sevgilinin.
10 YorumlaBence kardeşi sevgili falan gelip geçici ama kardeş asla ben kardeşimi oturturdum zorda kalsam ilk gelecek olan o
05 Yorumla
Soran+1 yılYanlış düşünüyosun evlenceğin insan dururken neden kardeşin otursun? Sevgiline ayıp değil mi
Soran+1 yılEvlenirsen ayıp olmayacak mı eşine?
Soran+1 yılKardeşine sevgilisi ya da eşi aynı muammeleyi yaparsa ne yaparsın kardeşini arkada kendi kardeşini önde oturtursa?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız on koltuğa otursun sende sevgilinin kucağına gerçi oturmussundur sen 😂
00 YorumlaÖnce gelen on koltuğu kapar
20 Yorumla
+1 yılSevgililer yan yana oturmalı.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk gibi tartışmıyorsunuzdur umarım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen tartışmıyorum da ben bir kere oturunca üstüme saldırdı
- +1 yıl
Çocuk işte :)
Dövüşün kazanan otursun 😄
30 YorumlaArabalar konusunda 344 cevap paylaştı. Şoför hariç aracın ön koltuğu büyük kişiye aittir
10 Yorumla
+1 yılArkaya otursan ne olur ki ne fark eder anlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılKardeşi otursa daha iyi.
00 Yorumla
+1 yıl😂😂Güldüm ya😂sevgili tabii ki
00 Yorumla
+1 yılBunu çok buyutmeyin ya
00 Yorumla
+1 yılSevgili oturmalı ama arada yer değişme normal
00 Yorumla
+1 yılkız kardeşe bir sevgili bulmak lazım
00 YorumlaArabalar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aralarında anlassinlar :)
00 Yorumla- Arabalar konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz daha büyümeniz lazım
00 Yorumla Sevgililer arasında kız kardeşin işi ne?
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem