Kendiliğinden*olup gider zaten
-Küçük İskender
Bu hayat niye böyle gençler ?
-Küçük İskender
Bu hayat niye böyle gençler ?
tıpta bu vaka çsgk olarak geçer ne demek diye soracak olursan çok sevince g*t kalkması. buna mütevellit kıymet bilmemeyle şiddetli baş ağrıları da yan etkisidir. ilaç ise gururundur ne kadar seversen sev değersizleşmeden git demeyi bileceksin
Çünkü; deveye diken, insana s*ken yarar.
Acımasız gerçekler...
Ha dersen ki, sen bunu yapıyor musun?
Hiç kimseye bu şekilde davranmadım, muhtemelen bu yüzden, hala yalnızlığımla neskahve içiyorum...
"En çok istediğin şeyi bulup sana verirler kuyruğuna bir acı takarak öyle ki onu istediğine pişman olursun"
Katılmamak elde değil
Cevap
8Cevap
bunu ben de hep söylerim ya link =) küçük iskender benden önce mi söylemiş :D doğru demiş =)
Kıymet bilmemekten. Nankörlükten. İnsandan. İnsanın insan olamayışından. Kendini yiyip bitirmekten. Hep daha iyisini beklemekten. Ve daha niceleri.
Eşşeğe ederinden fazla değer verirsen kendini yarış atı sanır.. :)
Çok sevmekle gitmez insan.
Hayatının merkezi yaparsan o kişiyi, giderse biterim giderim ölürüm senfonisi yaratırsan gider.
Sorunun net cevabı budur. Daha da uzatmaya gerek yoktur.
fazla skmadan kisinin her an kaybetme korkusu olmaliki o kisi degere binsin bence
Karşılıklı çok sevipte birini kaybeden bir insan görmedim ben kimmiş o
Birini kaybetmek istiyorsanız çok sevin diyenlerde bunu yaptığı icin cikmazdayiz. .. seni kast etmiyorum genelde oyle cunku
ederinden fazla deger vermeyeceksin kimseye gerek yok..
artik sevmiiyorum
s*kmek icin seviyorum yalanini kullaniyorum
artik oldum ruhum erkek kasar onlar icin
butun safligim duygularim oldu artik
Sevdiklermiz bizi arkamızdan bıçakladıkça sevmeye korkuyoruz ne yazıkki...
güzel bir hollanda atasözü var diyorki ..: sıkarsan skemezsin skersen sıkmanda sorun olmaz ... doşh koaha grat osey hattı iştopirin osse hattı ...
katılıyorum kesinlikle başıma geldi
Çok doğru yerinde bir söz
Sev, ama hissettirme.
Sorun yok sevmeyiz bizde *-*
Yok canım o işte bi' terslik var
böyle hayatın...
soru muydu bu şimdi soru muydu yanii :D
yaradılış böylee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar