Evlatlık olduğumu düşünüyorum. Öğrenmenin DNA testinden başka bir yolu yok mu?

2 kardesiz. Ben sonuncuyum. Kucukken de hep kotu davranildim simdi 19 yasindayim hala kotu davraniliyor. Soyle ki hep her seyin en iyisini buyuk cocuga aliyorlar ben aynisini istedigimde hayir alamayiz sana diyorlar. Gecende balik almislar ben yemek istedigimde bu sana degil diyorlar. Babam hep beni doverdi. Hatta bir defa ben sakin televizyon izliyordum buyuk cocuk (Oyle demek istedim cinsiyet vermeden) yaramazlik yapti babam hic bir sey yapmadi ona ve ben sakin tv izlerken geldi beni dovdu baya vurdu falan. En onemlisiyse ben pasaport aldigimda kan grubumun tamamen farkli oldugunu gordum. Kucukken aldigim paraportta farkli gan grubu yazarken simdiki pasaportumda tamamen farkli yazilmis. Bir de buyuk cocuk baya benziyor annemle babama. Ben hic benzemiyorum. Aslinda ailemiz baya cok seyi bizden sakladilar. Annem evliymis sonra ayrilmis bunu ben daha yeni ogreniyorum. Artik suphelerim iyice artti. Annem bazen sen evlatliksin diyor ciddi ciddi. Bir de ben dogdugumda babam benim dogum doktorumla sorunlar yasamis ben de hani belki bebekleri degistirmisler diyorum. O kadar anlatilmasi cok kanitlarim var ki.8 aylik dogulmusum ki 8 ayliklar yasamaz. Bir de karindayken aslinda doktorlar olmus demisler anneme. Her sey o kadar mantiksiz geliyorki bana... Dusundugum su ki hani doktor babamla daha buyuk sikintiya girmemesi icin acaba beni degistirdi mi? acaba onlarin bebekleri olmus mu? Sizce bunlar oylesine seyler mi?
Evlatlık olduğumu düşünüyorum. Öğrenmenin DNA testinden başka bir yolu yok mu?