Nasıl düze çıkarım?

merhaba bu siteyi geçen sene tusa hazırlanırken hep okuyordum. ama hiç yazmayı düşünmedim aslında hiçbir sosyal medyada gerçek hesabım yok diyebilirim. sadece yalnızlık, depresyon ve ağır iş yükü ile yitip giden yıllarda yaşayamadığım şeyler için bir yere yazmak istedim. 6 senemi üniversitede bildiğiniz ot gibi robbins guyton ross katzung nelson harrison harper gibi textbookları bitirip bir bok yaptığımı sanaak geçirdim son iki sene sadece tus denen ömürtörpüsü bir sınava sıçmaktan feragat ederek hazırlandım ışık görmeksizin tahmin edersiniz lisede de ineğin tekiydim. ağustos 2017 de girdiğim tus sınavının atamasını 4.5 ay muş bulanıkta ölümüne ve bazen ölüm tehditleriyle aylık 10 gün devletin zorunlu hizmet için atadığı bok çukuru acilde nöbet tutarak geçirdim. sonunda tusta 40 küsürüncü bişey olup İstanbul'da bir eahta plastik cerrahide başladım. ama hala düzde değilim iş baskısı, çömez ezme ve köpek yerine koyan kıdemlilerin baskısıyla servise yığılan enkaz vakalar ki enkaz derken ciddiyim dekubitus yaralı ekstremite amputasyonlu fournier gangrenli ve 3. derece geniş alan yanığı olan hastalar arasında artık kafayı yemek üzereyim. yalnız yaşıyorum ve evde sadece bazen duvarlarla konuşup duruyorum. hayatımda kız arkadaşım olmadı ve bu yaştan sonra da olabileceğini sanmam. 24 saatlik acil nöbetleri yerine 36 saat asistan nöbeti tutuyorum artık. sadece 1 günlüğüne ayaklarımı egede boş bir koyda denize daldırıp salmak istiyorum kendimi ama 1 yıl iznim bile yok bu hafta hafta sonunda sadece pazar boş olacaktı. onda da kıdemlim aradığında telefonu açamadım diye ceza nöbeti yedim. yarın vardiya bitiminde 53 saat nöbet tutumuş olcam şu an doktor odasındayım. bildiğin banyo yapamadım leş gibi kokuyorum abi. naapayım?
Nasıl düze çıkarım?