Ben insanları hep kuşlara benzetmişimdir. Bazen kafesi açıp o kuşu doğaya salmak en iyisidir.

Kendimden yola çıkıyorum sorunlu ilişkimiz de sevdiceğim beni kendi halime bırakırsa o ilişki biter 😒 ulan yanımda olmalı destek çıkmayı sorunlarımıza çözüm aramalıyız
Her zaman çözüm yolu vardır ve herkes bir açıklamayı hak eder. Birlikte konuşulup, gerekirse bu karar alınır
Kolay denedim, sessiz sedasız kendi haline bırakmak doğru değil dedim. Herkes bir açıklamayı hak eder ne olursa olsun
ilişkiyi eritir. çogunlukla biter...
ama zorunlu hasret ten sonrası sarıldığımda dünyanın durduğunu hissederdim.
Bazen öyle bazen değil.
Bazen hiçbir şey de çözüm değil :D
Çünkü bazen çözülmüyo.
Cevap
2Cevap
Ben sorun çıkarıyosam boşa sorun çıkarmam bundan rahatsız olanın işine gelmiyodur ve ben karşı tarafı artık kendi haline bırakırım oda bir daha iletişim kurmayarak olur
Bazı durumlarda çıkılmaz bir yoldaysa ve karşı tarafta bende ne yaptigimizi bilmiyorsak en dogru cozumdur
Duruma göre değişir ama genellikle o an veya kısa bir süre sonra konuşulması taraftarıyım. Ayrı kalmak, konuşmamak vs şeyleri pek doğru bulmuyorum
Olabilir, kafamı toparlardım. Belki daha iyi düşünmeme sebep olabilir biraz kendi halimde olmak.
Beni kendi halime bıraktıklarında giderim, geri dönmemde çok zor olurdu.
Beni kendi halime bıraktıklarında uzaklaşıyorum.
Çözüm değildir.
Sorun da değildir.
Hayırlısı.
Beni kendi. halime bırakmalı
Mesafe gerekir bazen
Oturup sorunları konuşmak daha yapıcı olur
kendi halimdeyim
Beni bana birakmasin
Çözümdür
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar