Erkekler güzel kız görünce "of yavruya bak" falan diyor 😄 (yada buna benzer sözler) peki kızlar yakışıklı erkek görünce bişey diyor mu?
#Herbokkolog
#Herbokkolog
Sana birşey söyleyim
Kızlar erkekleri sözlü taciz etmezler çünkü erkekler standartların altındalar yani oww wow yapılacak düzeye ulaşamıyorlar, kızlarla alakalı değil erkeklerin yetersizliğinden oluyor
Fakat benim şu an çok seksi fiziğim var , emin olun bir kadın'ın yaptığı taciz bin tane abazanınkinden beterdir kadınlara yeterki taciz edilecek seviyeye ulaş.
Başıma gelenleri görseniz şaşarsınız
Kamerayı açıp çekmek ne demek bir düşünün gizli gizli değil yüzüme yüzüme vücuduma doğru tutup gözümün içine baka baka çekiyor, arabanın içinde saklanmış kızın kendisini görmüyorum kamerayı uzatmış beni çekiyor, bir başkası daha ne olsun beee yavruya bak şeklinde laf atıyor %90 beni görünce oha oha-oha-oha şeklinde ağızlarını okuyorum yani hiçbir erkek bir kızı görünce böyle tepki vermez herhalde. Erkek yeterli seviyedeyse kadın fazlasıyla taciz eder, hatta seni beğenirse o gece o kadının olma ihtimalin %10000'dir Türbanlı 2 kızın peşimden koşturarak geldiğini bile gördüm benim onları gördüğümü görünce geri döndüler
Kadınlar erkeklerden beter sadece düzen kadınların erkekleri etkilemesi şeklinde kurulduğu için kadınlar sessiz, erkekler uyanık olup kendine baksa kadınları baştan çıkarcak şeklinde vücut yapıp biraz tipine gözüne baksa kadınları süründürürüz ama beyin yok erkek milletinde malesef ancak kadın olsunda abazalık yapayım derdinde karşı tarafı kendime abaza yapamayım mantığı hiç olmuyor.
abi boyun kaç
Kızların yorumlarını okudumda ya burda söylemek istemiyorlar sanırım kaç kıza sorduysam samimi cvplar aldım
En begendigim laf atma tabi kendi aralarında söylüyorlar
teşekkür larını agzama ver cevireyim diye
Biride
Bu ne be dötüm feda olsun sana
diye cok duydum
Laf atmayiz da paslari iyi değerlendiririzzz😂✌
www.google.com/.../video.html%3Fv%3D54558&ved=0ahUKEwjlkI-16tPaAhXCDSwKHSEBC0oQo7QBCCYwAQ&usg=AOvVaw3bvpBJwaZK-GIaWnqtEBUN
Çarşıda bir kız görmüştüm erkeğe off şu gö*e bak hepsi senin mi demişti 😂😂
Haha bu iyiymiş 😂
Cusss artik
Cevap
42Cevap
yanımızdaki kız arkadaşımıza "ohaa şu çocuğa bak çabuk çabuk resmini çek stalklarız, fake hesap açıp sevgilisi olup olmadığını öğreniriz, eğer sevgilisi yoksa gittiği yerlerde takılır instagramdan takipleşiriz"
Vay yakisikliymis diyorum ama sokakta gördüğüm çocuğu n bana bir faydası olmayacağını bildiğim için dönüp yoluma gidiyorum. Ayrica kolay beğenen birisi değilim
Valla atmıyorum laf çü kü g*tüü kalkmasın diye 😂😂😂😂
İçinden atınca duymazlar ama 😄
erkekler cidden öyle mi söylüyor? Sizden sogumak icin bir sebep daha
Hepsi değil🙃
Keske boyle soyledikleriyle kalsa
Lezbiyen ol sen bence hiç uğraşma
Bende gay olmayi dusunuyom kizlardan hayir yok aminiyum
Yani laf atmıuoruz da kızlar arasında "oha çocuk çok tatlı lan ", yuuıhhh bu erkekse bizim çevredekiler ne " gibisinden masumane konuşmalar oluyorr
Ya laf atilan erkek tribini yiyim çocuklar ben bir tiple laf atilmiyorum sizin profiller facia ya hangi semt dünya size laf atilan yer? Komedi ya valla cildiricam 😒
Çocuğa bak bee meteor taşı mübarek ya da anlar neler doğuyor şeklinde kızlarla aramızda konuşuyoruz
Töbe töbe ne kadar ironik
Ben öyle iltifatlı laflar değilde sataşma gibisinden arkadaşlığa girerim lgğzifalmgz
İşe yarıyor mu :D
ara sıraa :D mğageüığ
Bagaran cok nadir de çoğunlukla aralarında konusyorlar bizde duyuyoruz tabi o değil de cok iğrenç oluyor bee
Bence kendi adına konuş. Hiçbir kıza laf atmadım veya arkasından başka arkadaşlarımla konuşmadım... Haddinizi bilin biraz lan.
Hayır ama içimizden hey yavrum heyy analar ne yiğitler doğuruyo hay maşallah Allahım şunun bir verisyonundan da bana lütfen diyoruz :D
Öyle bir hayranımız olmadı daha ama yaşımız genç bekliyoruz bakalım
amca 36 yaşındasın ne genci
amca kizma
Kendisi bir halta yaramayan insanlara sataşarak prim yapan asalak türlerinden birisin kafana göre amca diyerek beni kızdıracağını düşünüyorsan az önceki söylediğim kelime hala gecerli boyu büyümüş ama kafası gelişmemiş bir ergensin akıl olarakta tip olarakta sana fark atacağım aşikar şimdi istersen gitme ben sabaha kadar sana ağzının payını veririm sen şimdi bide küfredersin
amca aglama
amca anneme kufretme
anne katmayalım amca sen benden daha akıllan yaratıcı ol
amca engelle bencede akıl seviyesi baya düştü yazma artık amcaa
küfretme amca :D
12 yas arayla Amca diyor ve ustelik Amca dedigi kisi ondan 🤓Yakisikli Buyrun burdan yakin
🔌bizde fisini cekeriz ozaman😂😂
Colugu cocugu takma 🤓Hepsi bunamis
Ne hikmetse erken yasta bunamislar😃😃
Kendileri Bebe olabilirler ama
Daha 36 inin genc oldugunu bile bilmiyorlar😒
@Metalciadam La Bebe 👻👻
Onlar ne anlar gelde boyle cahillere laf Anlat 🙂
Tabikide en guzel yas
😂😂🎈
Iyi Peki aman geri gelmesin
Kendi aramızda "ya bu ne yaa ama ayıpp" filan diyoruz
Yok canım yanımızda kız arkadaşlarımız varsa vücut kritiği yaparız 😍
Yok ya uzaktan keserim 2 sn beğenirsem yanından geçerken bakamam utanırım sjdkkd
Bı kaç kızdan söz ile taciz yemisligim var ki yakışıklı biri de değilim çok...
Yüzüne değil ama kızlarla kendi aramızda yorum yaparız hemen "oha çocuğa bak lan" diye 😀
İçimden atıyorum analar neler doğuruyor diye sjsjsjsj
Zaman degisik yav. Arada erkeklerden iyi laf sallayanları çıkıyor )
Kırk yıllık sanayiciyim böyle kaporta görmedim diyorum
😂😂😂
Icimden ben seni yerim yerim dıstan allah sahibine bagislasin.
Valla biz ya içimizden diyoruz ya da kankamızı dürtüyoruz sizin gibi dışa vurmayız pek 😂
Geçici olarak gözlerde büyüyor 😀
Bana 2 kız atmıştı 😅😅🙈🙈
Dünya ne hale geldi 😅Kıyamet yakın 😅
ben popolarina bakiyom erkeklerin okuldayken milletin poposundan taniyodum kimon. kim. oldugunu
bide analizlerime gore Turk erkeklerinin gotlerii cok terliyorrr
Oha diyorum sana topragim
niye😂
Bizim oralardan sapk kiz cikmaz pek ama neyse
benbsizin ordan degilim
Nerdensin
ben yari turk yarinyabanciyim
Turk tarafin nerden
baba mardinli anne yunanli
Turkiye 1-0 onde :) 67 ne is?
ne diyon ya
Nikindeki 67 yi soruyorum nesininanlamiyosin
ay ne. bilim oylesine
yazdim
Ok kib
Atan nadiren kız vardır ama çok nadir. Burda söylenen hiçbir şeye inanma yalan söylüyorlar
Mal, nasıl atsın ki? Sokaklar abaza kaynıyor başı belaya girer.
Analar ne evlatlar dogurmus. Meteor yagacak diye bir sey dememislerdi haberlerde falan derim🤣
Hiç atmadım 😊 ama alıcı gözle bakmışımdır usulunce 😉
Ben tipsizim kızlar bana bakıyorlar genelde. Yürüyen mutfak robotu falan sanıyorlar herhalde. Ama yakışıklı erkeklerin öyle şeyler yaşadığını gördüm.
Laf atmak degilde iclerinden gecenleri merwkediyorum ben
icilerende atarlar
ama çoğu diş tarafından belle etmezler yani
imo işaretler falan yaparlar ama 😎
Bana göre öyle
sizin fikriniz nasıl 😎
Benim çevrem mi sadece bilmiyorum ama biz Allah sahibine bağışlasın deriz 😊😊
Çok yakışıklı olmasam da , yanındaki kızı dürttüklerine şahit oluyorum
Ben diyorum ki taş gibi yandaki arkadaşta ne kayağı meteor diyor😂😂
Benim eski kız arkadaşlarım yapıyordu şok olmuştum.
Erkek kardeşime mahalledeki tesettürlü ler laf atıyor türban namus ya
Hişt yavrum hiç bakmıyosun demişti kızın biri ulan çok utanmıştım 😂😂
atan vardır illaki laf atmalari için sadece tip degil kasli vucutlu olcaksin
Atan beyin fukarası arkadaşlar var.
Hıştt sakallı hepsi senin mi demeden geçmem 😂
Çocuk iyiymiş diyoruz da rahatsız etmiyoruz 😄
ben icimden laf atiyorum :)
Bana atıyorlar ergenler
Ne diyolar sana 😄
Analar neler doguuruyor off diyoruz genelde
Atıyorlar of be diyorlar
Ben yapmıyorum en azından :)
*Gecen bol olsun.*
Ben atmıyorum şahsen.
Oha harbi laf atanlar varmış😅
Evet diyenler var vay tas gibi laflar
Daha öyle cesuruna raslamadım 🤔
Yoo ňiye laf atalım kiâ
Edepsiz kızlar atarlar tabi
Öyle durumlarda bakmıyorum o tarafa öyle diyim
Lisedeyken 3kiz selvi boylum yakisiklim hist yapip durdular, biraz sakat kizlardi oyuzden bisey yapamadim.
Yozgatta kızlar inst ya itiraf atıyor 😂😂😂
Banada dendi guzel degilim ama
Yok be o cesaret yok bende😂
Edebli kizlara yakismaz zaten laf atma.
İçleri gidiyordur herhalde
Atar ama belli etmez çogusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar