yıldız değil o. Yıldız falanda kaymaz. Göktaşları atmosferden yanarak düşerler ve o esnada bu görüntü ortaya çıkar.. Dilek milekte tutmayın, hurafe bunlar!
Bu akşam da bahane bulduğu için sinirlerimi hoplatmıştı. Tabi kanımız deli akıyor. Bizde ciddiyet doruklarda. Birisi ayol mayol dese kafa göz dalıcan. En azından hatunumu almışım iki sohbet ediyorum. Derin mevzulara girmenin vaktiydi ki, hop Tayfun hoca bitiverdi yanımızda Allah belanı vermesin iyi mi. “Niyabıyonuz ya” “niyabak sizi bekliyorduk. Matematiğe doyum olmaz. He he. Eh bana müsaade zaten gidiyordum” ulan bari ders dışında rahat bırak be adam. Zaten zar zor yolumuzu bulmuşuz. Sinüs. Kosinüs. Tanjant. Allahım aklıma mukayyet ol, şu lise bir bitmedi. Fonksiyonlardaki değişmenin değişim oranınının limitine türev denir. Sinüs. Kosinüs. X ekseni. Y ekseni. Faz. Nötr. Al götür. Gidin kardeşim. Gitmenizi istiyorum. Kapitalizmin getirdiği tüm zorunluluklar gitsin. Duam bu. Düşünce dilinde yazarak çok ince mesajlar veriyorum bence 😄
Amin amin😄 lise yıllarıma geri döndüm şu an. 3 kat 6 daireli binanın zil tesisatını çiziniz. Faz-nötr. Al götür. Hatceyi eve götür. Aman yarabbi neler söylüyorum? Sus lan Tarık sus. Hem sapıksın hem manyak
Yıldızların kaymadığını, düşen meteor taşlarının atmosferde yanarak arkasında iz bıraktığını düşünürsek tutulan dileğinde hiç bir anlamı yok bence. Çünkü ortada kayan bir yıldız yok ki dilek gerçekleşsin :)
Geçmez biliyorum, Ben düşmedim. Biryerimi de kesmedim. Kolum kırılmadı. Veya bir kabustan da uyanmadım, Bendeki yara değil; kesik, kırık, korku... Öyle birşey değil... Bendeki sürekli boşluktan düşüyormuşum hissi, Devamlı koşuyor ama bir yere varamıyormuş gibi, Bu geçmez biliyorum! Bu yara asla geçmez