kıızm sen nerden biliyon ya benim en sevdiğim ülkenin japonya ve hayalim ülke olduğunu oraya bir gün gitmek sitedğimi kim söyeldi sana :D ondan çok şaşırdım
benimde küçüklük hayalimdi çocukken tsubasayı izledim hayran oldum ygs girdim japonca öğretmenliği ayzdım gelemdi be kanka gelseydi keşke ya ama b gitcez bak söz olurmu hayalimiz olm orası görmeden ölmek olurmu sakura ağaçalrının altında piknik yapcaz hanami çok güzel bea kanka ozaman gidek https://www.youtube.com/watch?v=m5wR2em9qss
aynı be kanka animelerden klma işte benimkide ama rahat ğreniriz ya takma kolay dil zaten karşımızdakinden biraz yavaş konuşmalarını rica ederiz yeni öğrendmeye başşladığımızı anlatınca onlarda yardımcı olurlar yavaş konuşurlardır bizle :)
vay arkadaş senin için şu an özel bölmeli koku bile çıartmayan dışardanda belli olmayan özel bir kıyafet tasarlıyasım geldi ye iç yap farketemz ama pişik sorununu halledemzdik elibse yapılırda nano teknoloji kullanılarak ama pişik o sıkıntı işte :)
yaşın doğru mu peki bekarken iki türlü olucağını biliyorsun biri evlilik dışı diğeri taşıyıcı annelik evlilik dışıda taşıyıcı annlikte malesef toplumumuzda dışlanan bişey keza evlilik dışı hadi kabullendikte taşıyıcı annlik yurt dışında sp*m banakalrı sayesinde populer gibi sayılır
evlenmemi teklif etsem sana napsam ttertemizim zaten elime kız eli değmedide fakirm benya ama sitede hoşlandığım bir kız var arakadş olarak görüyor ama olsun hoşlanıyrum ondan neyse kuyudan dilemye devam :)
aman onun olmadığı kimse var mı sence özgüvensiz şekilde yaşıyruz işte deli cesareti herzaman gelmiyor ben hep bekliyrum özgüven oluşturacak durmları ama gelmiyor işte
şimdi gece vakti olmasaydı gel bu konuda bak bu konuda diyrum asla abazalık filan diğil bunu irdeleyelim knuşalım diycemde sen kesin yanlış anlıycan diye demiyru çünkü güvenilemz insan çok sitede neyse
En İyi Cevaplar