Neden eleştiriliyorum?

Herşeyimi paylaşmayı seven biri değilim özel günlerde fotoğraf paylaşırım aşırı sosyal biri değilim arkadaşlarım fotoğraf paylaşınca altına bir sürü güzel yorum geliyor ve beğenileri de fazla herkesin bir tarafını kaldırmaya bayılıyorlar bana hiç pohpohlama yorumu atan olmadı ama neden böyle zaten ihtiyacım yok da bir de hikaye paylaştığımda saçma sapan eleştiride bulunuyorlar benim hemen psikolojim bozuluyor cevabını veriyorum karşı tarafın yazmasını beklemeden sonra lafı ağzına tıkayıp engelliyorum kalıyor öyle daha çok benden küçükler kendini bilmezler yazmıştı artık yazmıyorlar bana faydası olmayacak insanları hayatımdan çıkarıyorum geç de olsa çıkarmam gerektiğini onların nasıl bir karakterde olduklarını anladım kızlar beni hiç eleştirmedi zaten cesaret edemezler beni kıskanan hemcinslerimin sayısı çok fazla olmasına rağmen beğenen erkek sayısı hiç yok gibi hatta eleştirmek için varlar sanki kendilerine bir faydaları Yok dünyaya nasıl bir faydası dokunabilir bunların herkes çok güzel olduğumu bakımlı kaliteli giyinen karakterli biri olduğumu söylüyor kendine saygısı olmayanın başkasına nasıl saygısı olabilir neden hep eleştiriye maruz kalıyorum ne yapsam ne paylaşsam illa biri moralimi bozacak bir şey buluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Beni önemseyip Yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.:) Sanırım ben fazla büyüttüm. Her şeye rağmen mutluyum çok şükür sağlık en önemlisi. Bazen boşlukta olabiliyor insan. İleride bunlar için gülüp geçeceğim sanırım kendimi geliştirmem gerekiyor biraz daha tekrar teşekkürler 😊
Neden eleştiriliyorum?