AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
sadece erkekler olarak kısıtlamamak lazım. sonuçta öyle dudağını büzerek resim çektiren kızlar da var. bu cinsiyetten ziyade edep meselesi bence.
haklısın edep yahu! Denmesi gereken bir durum. Ve tek taraflı bakmadım olaya onlara da sormuştum link
Ayna Ayna söyle bana var mı benden daha basit ve ne yaptığını bilmez bir dengesizi..?
Kuramını desteklemek için.
Adam kış mevsiminde oturup fit şeyler giyemiyor :) o kadar yaptık boşa gitmesin diyor atıyorlar kızmamak lazım :D
erkeklerde bu oran %kaç bilmiyorum ama kızların nerdeyse %70i böyle. Buna ne demeli?
Sidik yarışı içindeler desek uyar :)
evet ama erkeklerin pek şansı yok bence :D hatunların accık dolgun olanı bile beğeni alıyorken, bu oran göbekli dolgun erkeklerimizde pek işe yaramıo :P
:)
Herşey CV de yazmaz ve gerçek kadınlar erkek vücudundan hoşlanır ama dile getirmez.
Deşifre edilmiştir zaten.
ahh bende anlasam. hayır yani öyle yapınca itici geliyorlar işin kötüsü :D
Bak üstte nasıl da savunmaya geçmişler bazıları :D
Kanayan bir yaraya parmak basmissiniz.
Ayrica ben sunuda merak ediyorum.
Neden bazi kadinlar,goguslerinden profil fotografi yapiyor?
K.ltak oldukları için
Görmek istediğini söylediğinle arzu ettiğin arasında çelişki var gibi :-))
Bu soruda arzu nerede acep?
Zaten onun farkında olsaydın ya da anlayabilseydin böyle bir soru sormazdın :-)
Sağol konfiçyus çok aydınlatıcı oldu
:-) kızma yaaaa
yok kızmadım takıldım :D
valla benm için kızların veya bir başkasının ne düşündüğü hiç önemli değil nasıl hissediyosam öyle yaşarım umuyorum diğer erkeklerde öyle yapıyodur ayrıca kızların fotolara verdiği pozları bir açsak konu sabahlara kadar sürer
Kimisi vucut yapmıstır kaslarını sergilemek adına koyar kimiside kızları etkılemek adına vucut sergisi yapar ic camasırı ile resim koyan bayanlarda var erkekleri tahrik etmek adına..Ben gomlekli resim koyuyorum ))
çünki ayna daha yakısıklı gösterir.
bir mukabele kendini başkalarına göre daha güzel fotoğrafladığına inanır.
mişşın kompletıt
bok var sanki kızlar seni çıplak görünce hemen üstüne atlıyorlar :) görmemişlerin bir vücudu olmuş hava basmaya çalışıyorlar
Ben bırakın vücudu örtmeyi, yüzümü bile örttüm... Bkz: Sakal...
evet hayırlı olsun gördüm dün soru açmıştın :)
Eyvallah... ;)
Ne yapsınlar ? Tangalarını mı göstersinler :'(
feciydi babacım tebrik ederim +1
Tanga giyenleri ben erkek sınıfına koymam.
evet
Genel olarak evde tişört ve benzeri şeyler giymediğim için soruyu üstüme alınmıyorum ayrıca baklavalarım var.
Ben zaten kişisel hayatta diye sormadım.Bu sitede profil resmi yapanlara lafım sen üzerine tabi ki alınma :)
Tamam alınmıyorum :)
Gülxx'imm harikasın 5* :D önemli bir noktaydı
Çok teşekkür tuzağım.Gene araştırmacı gazatecilik yaparak kanayan bir yaraya parmak bastım ffhkhşkgkk
idolüm <3
Bak canım bu benim, bu da ikinci yüzüm tanış şimdiden deme şekilleri bence ;)
Kas show.Sıx packlerının her bır packınde subliminal mesaj gızlı ..
Bazen foto çekicek insan bulamazsın sende aynanın karşısına geçersin yani bu :D utanıyorum benimde dedigin gibi 1 2 fotom var ama silmedim hatıradır saklıyorum ilerde bakarım :D :D atayım mı gülmezsen tabi :D
Yok kendine sakla :)
Tamam akmıyorum :D peki bu fotoyu profil yapabilir miyim sence
h ttp://i.hizliresim.com/w1jRYj.jpg (h ttp yi birleştir :D )
4 tarafım ayna ama aynadan çekinmedim :) olur mu ?
Ben işte bu kolunu bacağını kasını poposunu gösteme olayını anlayamıyorum.Bu hem kızlarar hem erkekler için geçerli
Bilmem :D şöyle düşün benim yaşım daha 18 ama belki 30umda göbekli felan olucam o zaman acıp gençlik fotolarıma bakarım duygulanırım :D bazıları o kasları yapmak için çok uğraşıyo onu sergilemek için fotoğraf alıyo çünkü o kasları şekilli hale sokmak çok zor bazıları hava atmak için koyuyo ben o fotoyu saçım iyi çıktıgı için profil yapmıstım :D :D
Sizden pek farkimiz yok :) daracik tayti giyip cikiyorsunuz "steç filme sarilmis bonfile et" gibi ;)
Evet öyleleri de ayrı mevzuu :)
Vucuduna ve fizigine guveniyorsan sıkıntı yok :)
bi süredir merak ettiğim bir soruydu onlard a oyle mutlu napacan :))
Katlanıcaz :/
Daha çok kadınlar fotolarda vücudunu sergiler, o neden?
Mal oldukları için
attığın linkteki gibi vücudu varsa adamın gayet çeker tabi ..tabi bunu sevenide var sevmeyenide ;)
yok işte.Şimdi bir iki üye linki versem soru kalkar :D Adam utanmadan tutmuş çekmiş resmini haha biri göbek biri tenekeden teyyare biri kıl yumağı :D
:)) haklısın iddaalı değilsem endimi rezil edemem doğrusu.. zaten böyle bişi yapsam tanıdığım görse ne dicem :))
bak o duygu sanırım onlarda yok.
nasıl görmek istediğiniz konusunda katııyorum ama nasıl gördüğünüz konusunda da haksızsınız. belki senin şahsi düşüncenin diğerlerinden farklı olduğundandır ama o çocukları o hale getiren sizlersiniz
bunu sadece erkekler yapmıyo kızlarda var.. kendilerini tatmin etmek için felan
Karakteri yerlerde sürünen tiple insan etkilemeye çalışan erkekler :)
Kaslı olanları anliyorum da olmayanları çozemedim bende :D
Türk kası duymadin mi
Evet haklısın bayanların yapmasından yanayız bu olayı dilberim.fındık kurdu şimdi sen şu çocuk resmini kaldırıp memeler açık foto koy meme <3
ne yapayım takım elbisemi alayım bu yaştan sonra :)
Takım her yaşta güzeldir :)
anlam veremiyorum =) amaç ne hani güzelde yapsalar neyse 3 5 hafif kas şişiren koyuyor =) resmini
Dimi
190 boy var adonis var vücut var ama sevdiğime özel sadece herkesin görmesine ne gerek var :D
İşte bu :)
kızların nerdeyse tamamı memeler açık resimler koyuyor,face ve twitter yıkılıyor.
%30 diyelim şuna
% 50 ' de el sıkışalım :)
Ne sen dediğin ne benim dediğim olsun %45
rakamlara takılıp kalmayalım :)
Tamam fifty fify :D
kıroluğun daniskası olanlar o tarz poz verir ancak..! ehueheue :))
Amann kro deme bir de onun tribi başlar şimdi :)
evet kankacım:))
kim ne isterse onu yapar. bence bu merak değil. işsizlik asdjaslşjdasdj
Ama bak bu saatte size iş çıkartıyorum :D
sende olmasan ne olurdu halimiz ajksdşlakjlşaj
Takdir edeni hep sevmişimdir :D
son cümlemden takdir edildiğini anladın öyle mi? asjdlşajd engeli hakettin adsjad
Spaydi sen gülxx ün cümlesinden onun takdir edildiğini düşünüp sana sevgi sözcükleri sarf ettiğini anladın asıl öylemi :D dhsdbehdba komiksin ya :D
harbiden @minem34 haa azsdasd :D
belki sizin gözünüze hoş görünmek umrumuzda bile değil sadece benliğimizi yaşıyoruz :)
Benliğiniz çevreyi kirletmesede öyle yaşasanız :D
Minem +5
bakıp bakmamak sizin elinizde ama anladıgım kadarıyla sen bakanlardansın ve bakıp gördüğüne göre galiba ilgini çekiyo :)
sen şimdi soruma cevap veriyorsun ve bende profil resmine bakıyorum.Bundan doğal bir durum var mı? Ayrıca neden bu kadar alındın yoksa sende mi onlardansın
evet evettt bende onlardanım çünkü ben beden eğitimi okuyan bir ögrenciyim çnkü ben fitness antronörüyüm benim işim o aslında senin sorun anladınmı:)))
Sen bakmadan görebilme yeteneğine falanmı sahipsin anlamadım gitti hayır yani biz cevaba bakarlen yanda resmin otomatik görünüyo ya da diğer sosyal pay. sitelerinde resimli olduğu için herşey istesende istemesende görüyosun çekmek zorundamıyız arkadaşım biz bu görüntü kirliliğini :D
Bittabi :)
bazen trafik oldugunu bile bile yola çıkarsın sonrada yolun ortasında sitem edersin senin olayda bunun aynısı kendine göre yorumla işte :)
Napalım o zaman trafik var diye işemi gitmeyelim bence bu durumdan trafiğe sebep olanlar utansın!
böyle gelmiş böyle gider göz zevkiniz hiç düzelmeyecek:)
Bence göz zevkimizi düzeltecek insanlar dünyaya hiç gelmeyecek o görüntüye nasıl düzelsin bu zevk lütfen biraz anlayış
abartıyorsun sen bu görüşle plajlarada ugramıyorsundur :D
Plajdaki insana saygım var çünkü amacı belli yüzmek napcak takımlamı yüzcek girsin yüzsün abi banane amaç belli nyet belli ama ayna karşısıda soyunmak ne biçim bir mantık ürünü bunu anlamıyorum aşağıda kendi yorumuma bir cevap yazdım amaçla ilgili ona bir bak lütfen bir daha buraya yazdırma bana ya :D
isteyen istediği fotorafı koyar insanlar özgürdür dogru haklısın pes de konuşma bitsin niye inatla yazıyorsunki :)
Ahahaha hem saçmasın hem ukala ya abi ne pesi benim burcum aslan hayatımda pes dediğim görülmüş şey değildirki sonuna kadarda haklıyım bak abicim benim midemde kronik rahatsızlık var zaten bide bu resimleri gördükçe bulantı başlıyo bende yazık günah değilmi bana ömrümün baharında bunca şey yaşıyorum iğrenç kıllı resimler falan yapmayın lütfen ya :D
Şimdi bide şöyle bir durum var kas olan yerde tüy olmuyo ya hanierkeklerde kendini kaslı sandığı için tüyleri görmezden geliyolar ama kas falan yok kıl dolu oralar fark edin lütfen bunu döşü kıllı koca devri geçeli çok oldu yaa :D
evli misin değil misin bilmiyorum ama büyük konuştun + bende büyük konuşmana destek veriyorum inş kıllı bir partnerin olur :):)
Lazer icad oldu tüyler hayal oldu fşhlgfihkgişh
neyse daha ugraşamıcam senle piskopat çıktın sen hadi iyi geceler :D
Hahaha işte pes demek bu kadar kolay be siyah ne uğraştırıyon bizi bunca saat ya iğrenç oluyo abi kabul edin bitsin ohh be evli ve gelecek planlarım arasında en önemlisi evde kalmak :D yani no problem kıllı erkeklere baklavası var sanıpta olmayanlara tahammül edemiyorum zaten o yüzden hepsine elveda bekarlık ohh mis :D
O kadar kası kendi icin yapmamis demek ki :)) amac sergilemek olunca sonucta bu oluyo .
kas varsa kı eger göstermesınde bı sakınca yok bence
Herkes sen değil ki be güzelim kimisi daha bugün farkettim vücut kas sixbag filan istiyo :)
One öyle vucudum linkteki gibi olsa yine koymam şu siteye.
Tam 4 tane baklavam 2 adet adonisim var belirgin şekilde
Baklavalarımı 6 adet yapıncak buraya seksi vucudumun resmini atıcam
Ve ilk sana göstericem sevgili gül :D
sevgili banderas yemeyip içmeyip bekliyecem :)
yane neyın merakı bak benım fotom dırek cekım arkadaslarla savasırken bır yukselıyım dedım cekmıs caktırmadan :)
Onlarda bu şekilde kendilerini tatmin ediyorlar be ablası. Gaye kas, baklava gösterişi. Vücut sergiliyorlar.
Harbiden niye çekerler kızlara mı özeniyorlar rezillik
senin üstündeki cevapta ki kadınlara özeniyorlar diye açıklamaya çalışmış
atpazarında 50 tl'ye almayanı dövüyorlar o gösterdiğin takım elbiseyi çuval gibi o ne be daha iyi bişiy bulamadın mı :)))
:)
Sizdeki instagramdaki oje olayı nedir diye soruyor muyuz biz ?
Ya da dudak büzme diye sorunu geniş kapsamlı yapalım :)
Dil çıkarma vs cabası...
bayalarda yapıyor bunu.. dekolteli giyerek.. erkegin malı meydanda oldugu ıcın üstümüzü cıkarıyoruz bizde.. ego tatminidir..
Ben öyle poz versem site kapatılır 1 ay. Milletin göz zevkini bozmaktan. Kaslı kişiler versin o kadar bench press yapmışlar josa gitmesin
sen önce bu soruyu hemcinslerine sor sonra erkeklere gel :)
Sormadığımı nerden biliyorsun?
cocuk o kadar caba göstermiş cabalamıs
emek vermiş ne yani göstermesinmi?
Mesela portakalı soyduğun anda sulu taze kıvamındadır.Ama soyup açıkta bırakırsan suyu kaçar pörsür muşmulaya döner.Yeri ve zamanında ilgiyi kişiye göstermesi makbul olanıdır :)
aynı seyin daha kötusunu yapan kadınlar daha cok ama
ortada o kas kadar yapılan biir emekte yok hani
Onlar doğuştan şanslı ama @what-s_my_name yazdığım bir durum söz konusu onlar için :)
sanırım dudaklarını bükerek resim çeken kızlarla aynı sebepten.
Bak onu unuttum iyi hatırlattın.Sahi neden yaparlar acaba?
Ergenlikten ablası :) bide erkek ve kızların dil çıkarıp aptal ve pörtlek bakış atarak çekildikleri var ki tam bir facia oluyolar onlarıda unutmayalım lütfenn
bir çılgınlık başlamış öyle gidiyor .
Şahsen bir kere bile ayna karşısında fotoğrafım yok
Tebrik ediyorum seni benim bile yok
aynada yakışıklı olduklarını sanarlar ve büyünce utanarak kaldırır heralde :D:D:
link
sen 2014 dün memurumusun ?
Var ki gösteriyoruz. Size ne resmimizden? Rahatsız oluyorsan tıklama kardeşim.
ne yapsunlar marketten 9 ekmek mi alsınlar anlamadım ki :(
cayırt
Kızların yaptıklarıyla aynı aslında. Her ne olursa olsun itici duruyor
üstünü çekmeyekde altını mı çekek link attırma şimdi bana ahhahaha
yaş aralığından kaynaklı olarak sana ilginç gelmesini ben normal karşılıyorum ve gençlerin işine karışmamanı tavsiye ediyorum :AS:D:SD
ben erkeği görmedim ama kızlarda hep ayna karşısında cekinir hele yabancılar
Etrafına daha dikkatli bak derim
evet lise arkadasım yaptıgı kaslarıda günü günü paylaşır sanki ii bok yiyo gibi bazılarınında gercek oldugunada pek inanmam kimbilir hangi lavugun resmidir ya da o resmi cekmek için neler yapmıstır göbek içeri falan :)