Bazı erkekler neden profil resimlerini ayna karşısında çektiği resminden oluşturur?

Bazı erkekler neden profil resimlerini ayna karşısında üst tarafı çıplak çektiği resminden oluşturur? Hayır amaç nedir? Kendinizi böyle mi link görüyorsunuz?

Ama biz sizi böyle link görmeyi tercih ederiz. Nedir bu sizdeki kasap vitrininde et sergiler gibi soyunma merakı?
Güncellemeler
+1 yıl
Sayın KS üyeleri bazılarınız tek taraflı sorduğumu düşünmüş oysa ki ben kızlara sormuştum link
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun zamandır girmiyordum.Gene bir cevap ararken bu siteye yolum düştü.Bende ne var ne yok diyerek bir bakayım dedim ama aynı tas aynı hamam site, körler sağırlar birbirini ağırlar durumu.Artık bu sitenin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
yönetimi yüzünden burada durmanın bir anlamı olmadığını biliyorum.Eğer sizi kırdığsam gücendiricek bir şey yaptığsam hakkınızı helal edin.Benim geçtiğse helal olsun.Ama engellediğim şahıslar hak ettiniz yapacak bir şey yok sizin izin üzgün değilim.

Nasip diyelim belki bir gün başka bir yerde gene karşılaşırız kimbilir :)
Bazı erkekler neden profil resimlerini ayna karşısında çektiği resminden oluşturur?