Nasip diyelim belki bir gün başka bir yerde gene karşılaşırız kimbilir :)
Bazı erkekler neden profil resimlerini ayna karşısında çektiği resminden oluşturur?
Nasip diyelim belki bir gün başka bir yerde gene karşılaşırız kimbilir :)
Nedenini senin çok iyi bildiğinden eminim. Günümüzde
bayanların tercih sırası senin linklerde sıralamış olduğun gibi değil. Nasıl kadınlar bütün ilgi onların üzerinde olsun merakından etini sergiliyor ise, dekolte göstermek, dudak ısırmak gibi sacma sapan şeyler bunlar. Yada eteğini kalçalarına kadar cekmek. Erkeklerde fit vucudunu sergilemeyi seçiyorlar. Bu nedenle biskolata reklemlarında, izleyen karşı cinsten arkadasların dudakları sulansın diye fit erkekleri oynatıyorlar. Erkekler bunu kadınlardan ögrendiler. Onlar açtıkca bakıldı ki ilgi cekiyor, bizde açalım dediler. Kısacası bu merakın nedeni sizlersiniz bize çamur atmayın :)
Bunu siz başlattınız! Ayna karşısından tersten fotoğraf cekmeler vs. Hem erkeklerin gösterdiği sizin gösterdiklerinizin yanında kocaman bir hiçtir.
Ayna karşısında erkekler :
Hissettikleri : link
Gerçekte olan : link
Bizim gördüğümüz : link
Ayna karşısında kadınlar :
Hissettikleri : link
Gerçekte olan : link
Bizim gördüğümüz : link
Cep telefonlarını saçma sapan artistlik poz vereceğim edasıyla buram buram kasılarak tutan, poz vermekten çok özellikle kafalarını önde tutarak vücutlarını kafalarından küçük göstermeye çalışan, fotoğraf çekme kültürleri sadece bu kadar kısıtlı olan, geneli nedense mal gibi bakan tiplerden oluşan fotoğraf çekme akımı.Bir de alışveriş merkezlerinin tuvaletlerinde, asansörlerde, saçma sapan ayna buldukları heryerde bu eylemi yapan kişiler vardır ki fotoğraf tarihinde kendileri altın harflerle anılacaktır.Daha çok bu tarz resimleri emolar, kilolu olup vücudunu küçük göstermek isteyenler, dudaklarını büzüp seksiyim imajı vermeye çalışanlar ve en önemlisi mal olanlar.:)))
Valla bu soruyla kızların genelinin en büyük sorunu dile getirmişsin tebrikler öncelikle. Ya tamam vücut güzeldir seviyosundur ama harbiden itici ya hatta iğrenç olduğuda sıkça görülür. Çok kaslısındır göstermek istiyosundur lan bari aynada çekme geç güzel bir yere arkadaşın çeksin hayır çünkü siz o resmi aynada üstsüz ya da gömleğin önü açık falan çekilince böyle link görünmüyosunuz üzgünüm ama görüntü kirliliğine son verelim istiyorum ve çok kaslıysanızda karınıza sevgilinize falan saklayın bence herkes görüp naapsın
Cevap
165Cevap
önemli bir konuya değinmişsiniz, kutlarım, soru da ilgi görmüş, hakkını almış.. her kes özgürce görüşünü açıklamış, ben ce, kadınlara özgü (ve de erkeklere özgü) hareketler vardır, "Taş yerinde ağırdır" demiş atalarımız, özgürlük var diye bu estetiği bozmağa hakkımız yok. , çıplaklığı sergilemek erkeklere yakışmıyor.. ben de böyle düşünüyorum. Bize bu fırsatı verdiğiniz için de size teşekkür ediyorum..
Sıkıntılı bir süreçtir bu. Beşeri ve akli yetenekleri tam olarak gelişmeyen kardeşlerimiz son çağre fiziki varlıklarını ortaya koymaya çalışıyorlar. Kızlar dudağını büzüp yukarıdan gögüs dekoltesinide alacak bir foto ile yaparken erkekte yarı cıplak vucutunun tamamı resme girsin diye aynayı kullanıyor..başkasına poz veremedikleri için kendilerini çekmeyitercih ediyorlar ( webcam ya da vesika için kendi fotosunu çekenler bu genellemeye girmez)
Nedir biliyor musun ? Bende nefret ediyorum. Kendini beğendirme merakı diye bir şey var. Beni beğensinler, kızlar bana aşık olsun tarzı saçma sapan şeyler. Ha, buna bakan kızlar var mı? Sürüsüyle. Benden uzak, diğerlerine yakın eheuheh.
valla kızlarda da şahit olduğum için erkekleri yadırgayamıyorum artık... hoş değil o ayrı ama ...
Takım elbiseli erkek candır :D
Neden kot giyen erkeklerden hoşlanmıyor musun ?
seksi olduklarını düşünüyorlar ve bazı ergenlerin hormanlarını hareket ettiriyorlar. Tabi sen 41 yaşında olduğundan bunları çoktan unutmuşsundur. Bir zamanlar sende gençtin:)
Biz o fiziği kazanmak için günde 3-4 kere spor salonlarına gidiyoruz. çok yoğun çalışma sonucu elde edilen bişi olduğu için insan ister istemez. İlgi bekliyor sokakta cıplak dolaşamıyacakları için öyle bir eylemde bulunabiliyor bazı arkadaşlarımız.
Genşleri rahat bırakalım ablası.
Boxerle resim çekip koyarlar yakında.
Yalnız bunu yapan kızlar da var.
Tek bi' cins ile genellemeyelim.
Kaslarını milletin gözüne sokup, tv ve sinemada karı kız tavlama sanatı olarak algıladıkları bu saçmalığın peşinden koşma arzusu diyebilirim..
4 kişinin zoruna gitmiş yazdıklarım..
Doğrudur..
Bu bişey mi bir 10 yıl sonra filan tayt giyip sokağa çıkacaklar sonrada kibar kibar konuşup mideniz atacak benmiyim kız bumu diyeceksiniz erkek has erkek yokmu lan diye sağa sola bakacaksınız beni görürseniz çok şanslısınız :)
Erkek 4 yerde soyunur denize girerken banyoya girerken askeri muayne olurken yatağa girerken ayna karşısında makine karşısında soyunmaz erkek
Eyvallah :)
link
Wuhuuuu adamım benim yaa..
Genşlerr.
Aynı pozu bizde verekmi rose hgfhfghf
Sanirim kendilerini beyendirmek gayreti icinde o arkadaslar bakin ben kas yaptim baklavam var gibisinden:)
İyide ne gerek var beni oldugum gibi kabul etmeyen birisi benim kaslarim icin benle konusacaksa hic konusmasin.:)
Resim cektirme özürlüyüm ben ayrica fotograf hic cektirmem.
Amaç siz kızlara hava atmak %99 başarısızlıkla sonuçlanır :)
Katılıyorum ne yaptıklarını sanıyorlar ne sanıyorlar kendilerini öyle hiçbir fikrim yok.
Onlarinda sucu yok aslinda, cogu kizlar vucut sevdigi icin erkeklere vucut gosteriyorlar. SACMA evet ama iki tarafin birbirine sundugu bir ego tatmini diyelim. kizlarda bacak dekolte gosteriyorlar. bu iki grup aslinda yapiyor bunlari birbirine. herkez ustune alinmamali
Emin misin takım elbise ile daha mı iyi oluyor sizlerinden gözünden öyle mi görünmek daha hoş bence iğrenç ne ya takım amel amel dolaşacaksın hiç rahat değil ha birinci linki de sevmedim daha düzgün resimler koyabilirdin ya da erkeklere layık görebilirdin kardeş. bilmem anlatabiliyor muyum yoksa anlayabiliyor musun.
Doldu mu peki hala yüklemeye devam mı dikkat et elektrikler kesilmesin sonra teknik servise de götüremeyikkk..
Fenasın gerçekten her zaman için bir kıyıda köşede fikrin var. İnşaallah güzel işlerde kullanırsın bu aklını güzel insanlar karşılaş ve bahtın açık olsun inşaallah.
Rica ederim.güzel günler senin olsun :)
Haydi tamam onlara bir şey demeyeceğim şimdi de, ya kızlar?
Ahahahahhahahah :D
İşte bunal gülerim hatta kahkaha atarım. Harikasın.
Mantık,error veriyor zaten orada
<3
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, demekki hayvanlar insanlardan daha medeni..! (Mehmet Akif Ersoy)
çünkü illede o fındık kadar adonisi gösterecekler =)) hiç nü poz vermedim ^_^
teşekkürler arkadaşım
Linkini attığın adam body building dalına gönül vermiş amatorlerce bir idoldür onun gibi olmak tabiki zordur :) Evet çekiyoruz çünkü iyi giyinme,spor yapma,güzel görünmeye çalışmanın temelinde karşı cinsi etkilemek vardır.Bizim de amacımız bu.Eminim ki plajda gördüğünde ağzının suyu akıyordur ama adonis ve sixpackli geniş omuz uzun boylu erkeği rüyanda göremiceksin diye burada itin bir tarafına sokuyosun :)
yıllarca emek verilip düzenli uyku antreman beslenme ile elde ettikleri şey sergilemeli bence insan çok görmeyin
Sanane arkadas isteyen istedigi sekilde pozunu verir koyar sana noluyor, herkes tek tip takimla profil resmi koymak zorunda degil siz oyle istiyorsunuz diye
Hahaha katılıyorum çok güzel bir konuya değinmişsin çekiliyorlar ama sergileyecek bir şey yok ki boşuna görüntü kirliliği hepsi biraz kendine bakmalı insan ya bence cok itici ama ne yazıkki bunlardan çok var :(
Sen neden kızların dudaklarını buz kalıbına yapışmış gibi büzüştürerek poz verdiklerini söylesene hele bi. (Örnek: Sen)
Sen ne güzel insan sın, hem nalına , hem mıhına vuruyorsun, bunu yaparken de insanlara puan kazandırıyorsun, (iznin olursa) seni çok sevdim.. :)))
nedeni şu bayanlar kaslı erkeklerden hoslandıkları için bizim genclerde zar zor iki bakla yapıp foto cektiryolar bitek bununla kalmıyo jilet atarlar dövme yaparlar özelikle o bölgelerini fotolara yansıtrlar ya erkekler beyinsiz ya da kızlarımız ne istediglerini bilmıyolar ama senin dedigin gibi olsa bir beyfendi gibi temiz düzenli bir foto cektirip koysalar daha cok dikkat cekerler kızlarımızda aynı sekilde eline bir oklava alıp mantı hamuru acsalar ve foto cektirseler evde kalmazlar :)
peki kızlara ne demeli ? onlar yapınca bişi yok, erkekler yapınca manşet haber, var mı böyle adalet, burada sadece erkeklere yüklenmen yanlış, he yanlışta anlaşılmasın, ben böyle bir tutum içinde de değilim, sadece tek taraflı olmasına karşıyım..
Görmemişin bir kaslı vücudu olmuşş çekmiş fotosunuu herkese göstermiş denirrrrrr :) kendine kalsa daha iyi ama yok illa herkesle paylaşcak herkes iltifat etcek yorum atcak egosu tavan olcak bu bazı kızlarda da böyle oluyor ne yazıkki :)
kaslı vücuda fake yapıp kafasını yerleştirene de demeli ehuehue :)) çok komik buluyorum o kadar belli oluyor ki kendini kandırmaktan başka bir işe yaramıyor ne yazık.!
evet canım haklısın yapıyorlar maalesef çok itici duruyor:)
Vücut show ;) bazı kızlar ayna karşısında saatlerce süslene biliyor makyaj yapabiliyor bizim makyajımızda vucudumuz ayna karşısına geçtiğinizde mutlu olabiliyoruz bazı arkadaşlardan o mutluğu bir fotoğraf karesi ile ölümsümsüzleştiriyor . (saçmaladıysam af ola ) :)
kızlarda minili etekleri giyip resim çektiyiyor...yani bence sorun yok abartmadıkları sürece.geçen bir arkadaşım da beni uyardı yeni eklemiştim.tekne turunda bir resmim vardı hoşuma gidiyordu şortlu.değiştir şunu dedi sanki sapıkça bir resimmiş gibi.böyle kızların mantığını anlamış değilim hiç
soyut gücün fiziksel görünüm altında ezildiği bir dünyada ikili ilişkilerin mutlak belirleyici faktörü görünüş olduğu içindir benim yazdıklarımın anlamsız ya da zor anlaşılır gelmesinin sebebi de buna benzerdir kendime göre birilerinedir çünkü mesajım zihnen tabi ama senin belirttiğin durumda '' beni bedenselle yargıla çünkü ben seni öyle yargılayacağım ve isteklerim ona göre olacak '' demek kısacası.
ya az kezbanlık yapma capsten almıssın sorunu burada paylaşıyorsun kendi sorularını sor biraz ya kaçtane erkek senin dediğin gibi yapıyor ona bakarsan niye kızlar dudaklarını büzüştürüyor link ama sizde böyle görünüyorsunuz :P
"kasap vitrinindeki et sergileme" benzetmesini sevdim :) bir de gö tü nüze karanfil koyun tam olsun :D
ben de şu duckface olayını anlayamıyorum niye yani? link
Hemen cevabını veriyorum :D
Yani Kan beyine gitmiyor.. Düşünce Motoru farklı çalışıyor :D
Ahh Ahhh orada bide gülxx olacaktı ki :D Direk kalp İçinde Yapardım profılımı :D ehuehue :D
<3
hiç sanmıyore :D
Ya söz konusu sn olduğunda sabrımın sınırı olabileceğini düşünmüyorum gülüm :D
Hayır demem :)
Takım elbiseli fotoğrafımı neden profil fotoğrafı yapayım? Cv' mi hazırlıyoruz? İş görüşmesine mi gidiyoruz? Herşey olması gereken yerde olur, spor salonunda fotoğraf çekiliyorsam çıplak çekilirim, bir davette çekiliyorsam takım elbiseli çekilirim. Ayrıc kızlar eline ayağına sürdüğü ojeyi çekip paylaşınca problem olmuyor, biz yaptığımız vücudu paylaşınca mı problem oluyor? Sonuçta insanlar, kendilerinde beğendikleri yerleri paylaşmayı seviyorlar :)
Sana göre kızların uzuvları gözükmesin, bizim vücudumuz gözükmesin. Hepimiz vesikalık fotoğraf koyalım :)
Site reklamı değil bu, siteye girer girmez başına bela olup sürekli karşına çıkan cinsten. Hoşuna gitmiyorsa açıp bakmazsın, siteye tam boy afişini yayınlatmıyoruz neticede :)
Kas yaptılar ya sözde etkilemeye çalışıyorlar bayanları..
ben bir tek evlenceğim hatunuma gösterrim...diğer kızlara göstertmemm :) bu arada aynadaki görüntü günlük bir görüntüden daha kaliteli o yüzden
Seksi olduklarini saniyorlar sanirsam ama bana sorarsan şöyle hafif kasli (mumkunse bu kas bir ton para verip spor salonlarinda değil ne biliyim yaptigi bir uğraşindan dolayi olsun ) kaslarini gostermeye calismasin ama görünsun hic hayir demezdim
Bazı erkeklerin vücudunun üst kısmı çıplak poz verdiği gibi, bazı kızlarda bundan hoşlanır. Benim tarzım olmamasına rağmen saygı duyuyorum. Facebook'a takım elbiseyle fotoğrafını koymaktan daha hoş bence.
süper yav :D
:)
mallıkda son safha
Karın kaslarını gösterip iki kız düşürme derdi.Kızların bir çoğu meraklı ya baklavalara.Bunlar hep seks işte.Kadınlar da memelerini ve butlarını:/ gösteriyor.Oysa biz kukuyu da görmek istiyoruz:/
giysi alacak parası yok belki nerden biliyorsun ? ön yargılı olmamak lazım.
Soyunmam ki ben çünkü kaslarım yok hihihih :) Şaka bir yana ablam takım elbiseyi tek geçerim haklısın bu konuda verdim beşi bir yerdeyi :)
Justin Bieber çakmacılığı yapmak içindir muhtemelen ...
Herkes profil fotoğrafını seçmekte özgür. Kimsenin amacını sorgulayamayız. Bu kimseyi de ilgilendirmez.
mutlaka izlemeye git :) en azından çözebılmısler kadınları çözebilecek varlık varmıdır ::)
şeytan bile kadının aklından gecen 100 sorudan 99 bilirmiş gerisini sen dusun .)
Valla bende ne göbek nede kas var, hani biraz ama o da sıskalıktan yani :D ondan profil resimlerimi öyle koymam ama önceki flörtüm benden üstsüz foto istemişti :D siz kızlar milyon çeşitsiniz ama hepiniz aynısınz yea :P
Hemmm kırmızı olsun o zaman :D
Fotoğrafları amaçlarına hizmet ediyor. Öyle görmeyi tercih eden de çok.
soruya bak hizaya gel en başta onu siz kadınlara sormak gerekir. bide kolunu yukarı kaldırıp dudaklarını büzen güzel olduğunu sanan tipler var bunları karıştıranda ayna karşısında kolunu yukarı kaldıran ve dudaklarını başka şeye benzeten kadınlara ne demeli
bunu erkeklerden çok kızlar yapıyor saçma saçma dudak çıkartmalar falan iyi de hani mallık olmasın diyoruz bilader :D
benzer bir soru ben sormuş top ateşine tutulmuştum kıskanma diye.. Allah'tan senin kıskanma gibi bir durumun söz konusu olamaz, ağzına sağlık :)
kasları gosterınce kızlrın ekleyeceklerını falan mı dusunuyorlar ki anlamıs degılım bende...bısılerı gosterme ıspat etme pesındeler:P
Herkes özgürdür, istediğini koyar profil resmine aşırıya, abartıya kaçmadığı sürece.
Bir de bunun dudaklarını iyice büzme pozuyla resmini çeken kız versiyonu var. Kabus gibi.
şey ben bu soruya dahil değilim dir heralde :D yani ben masumum vücudu mu profil fotosu yapmıyom yane :>) içerde ki resimler de farklı bir amaçla duruyo , ben masumum yane de mi :D
nere gittin gül ya : ( burada en eskilerden biri sensin .
Dilerim hayatta herşey gönlünce olur . Yolun açık olsun arkadaşım .
Kızlardaki eğilerek fotoğraf çekilip göğüs göstermeki,çatal göstermek.Dudak büzüp sevimli gözüktüğünü çalışmak.Aynı şeyler işte özentilik.
Evet erkekler sıra sizin namusunuza geldi
Üzülüyorum
Başkaları için yaşayıp kendini hırpalayanlara...
bence kızlar hiç kalkıp da bu konuda erkekleri eleştirmeye kalkmasın ağır bir yenilgi alırlar :P
Bi eliyle tşörtünü kaldırıp baklavalarını gösteriolar ya çok hoş bence kızların ördek surat yapmalarndan iidr :p
başkasını bilmem ama benim ki ego tatmini gibisinden bir amaç taşımıyor :)
kendimce güzel bişeyler koyuyorum işte profilime :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar