Kankam beni takmiyor?

Ilk zamanlarda bu kiz beni çok kiskanirdi arkadaşlarımdan. Ben pek fazla takmazdim arkadaslik ilişkilerini, sonradan o beni kiskanmamaya basladi takmamaya basladi ben cok takmaya basladim bu arada bizim her seyimiz birlikte olur denize gidersek birlikte gideriz gezmeye gidersek birlikte her saniye yanyanayiz ayni okulda ayni dershanedeyiz ayni mahalledeyiz bizim evimiz bana cok daraltici geliyo odam yok ve canım cok sıkılıyor ama onlarin evi cok ferah ve onun odasi var ve ben onu bize cagirinca gelmek istemiyo ama o beni cagirinca ben onlarin evini cok sevdigim icin hemen kabul ediyorum çünkü kendi evimde cok sıkılıyorum onlarda daha rahatim ama o bize gelmiyo ama evimizi sıkıcı bulduğundan degil nedenini de bilmiyorum ve arkadaşlığımi da bozmak istemiyorum çünkü hem onu seviyorum hem de her seyimiz birlikte oldugu icin ortada kalirim o kalmaz cunku onun annesi benim annemden genc oldugu icin onunla her yere gider ama benim annem pek gezmeyi sevmez zaten bizi gezdiren de hep onun annesi ve kussekte annesi hemen bizi baristirir zaten ben arkadasimi seviyorum kusmekte istemem ama sizce onlara gitmemek icin ne yapabilirjm
Kankam beni takmiyor?