Ilk kez sigara böregi yapicaz zaten basitmis. ama hangisinde yapicam kararsizim fritözde iyice kizarir firindada nar gibi olur sizce hangisi?
Fritöz
Firin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkiside değil. Fırında istediğin kıvamı yakalayamazsın. Ya yanar, ya da çok yumuşak kalır. Fritözde ise, istediğin ıvamda kızartabilirsin ama o zaman da içleri istediğin gibi pişmez, ayrıca gereksiz yere çok yağ kullanırsın. O yüzden en güzeli : link tamamen herşey senin kontrolünde ;)
tamda yari fritöz yari firinda karar kilmisken vericek cevap mi bu :D ilk kezde yapicagim icin pek bilmiyorum annemde tavada yap diyo fritözde disi cok olurken ici pek iyi pismezmis :D
Fritoz de kalori oranı 2 ye cikar yag sayesinde sindirimi zorlaşır. Fırında tercihimdir
fırında çok hafif alıyor ama bence fritözde daha güzel oluyor.
sen yeterki iste bebeğim :) hemen :)
fritözde yapinca sogursa tadi kacmazmi ?
yoo kaçmaz ama sıcak yemek daha iyi tabi , soğuyacağından korkuyorsan fırında yap oda güzel oluyor tek fark yağ emmediği için daha hafif.
ozaman söyle yapicam dun yapicaktim ancak malzeme almaya yetistim ozaman yari firinda yari fritözde yapicam fritözde olanlari ayni gun tuketsek firindakileri saklasak dahi soru olmaz daha mantikli olucak böyle cevap icin tesekkurler iyi fikir oldu bu :)
rica ederim :) bende teşekkür ederim :)
Cevap
8Cevap
Yağda olunca çok yenmiyor. Fırındaki daha yumuşak oluyor.
aman allahım..hangisinde daha güzel bilmiyorum ama acaip canım çekti..
fırındada kaçacak değilk ariyom bnimi doğrayacan ne one öyle resmin
Fritözde çok daha güzel olur...
frütözde kızart çıtır çıtır oluyor
Firin çok iyi oluyor,
valla ben iki türlü de yerim farketmez bana :D
tava canımtavada en güzeli
tavada :)
Fritöz'de.
fırında tabikide
Firin ve Firin
mangalda yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?