herkese yine de tesekkürler.
Mabel Matiz - Zor degil sarkisi
herkese yine de tesekkürler.
bi arkadaş açıklamış zaten.kendi gibi davranmayıp sadece sevdiğine daha iyi görünebilmek istiyor ve yalanlar uyduruyor.ilk dize de bol keseden sallıyom derken aklına ne gelirse söylüyor kıza kendini sevdirmek için bazen kendisini tutamıyormuş kendisini bile aşıyormuş :).köşeleri dönerken ne demek istedi bilemiyom ama sanırım istedikleri olmuyor ki dizlerine vurup kahroluyormuş.3. dizede kendine gaz vere vere bir alem olmuş.kendisini öyle büyük gösteriyomuş ki aslında öyle olmadığınıda biliyormuş diyim.nakarat anlaşılır zaten.yalanlar söylüyor ya bu.onları söyleyerek kızın ne yapacağını gözlüyormuş.sevmiyorsan bu halimi sonucu göster bana diyo ayrılacaksak kararı ver yani.son kıtada artık kız zengin sanırım saraydan çık derken normal insanların arasına gir ki gör gerçeği mi demek istemiş.kendi gittiğin yolu beğenmiyorsan bana dön aşkla ilgili konuşursan gerisini sen tamamla yani bana geri dön demek istemiş.uzun oldu kusura bakma.bende bu kadar anladım.kısasını zaten erkeksihayvan yazmış.
senin için başka biri olmaya çalışıyorum.belki böyl seversin beni diye.sen sıradan insan arıyorsun ama hayat standartların çok yükseklerde..
allahım adamın kafiye olsun hit olsun diye yazdığı bir şeyi bana edebi esermiş gibi yorumlattın ya sana şükürler olsun
ben sayılmamışım o zaman
teşekkürler
bilader daha iyi kimse açıklayamazdı.tebrik ediyorum.
Ay utandim.cok teşekkürler
tanımadığım birine yazardım ancak bu sözleri kaile almadıklarıma falan demek istediği çok zor değil. bir yalan uydur herkeze söyle illaki inanan inanmayan olur, ölçüp tarta bilirsin. burası gibi mesela herkeze herşeyi yazabilirsin ama pek takmazsın bunu yapan çok ve anlamsızlığı yakalayan insanların anlamsız şarkısı. sözüm meclis dışı :)
sözlerinin anlamı olsaydı diğer şarkılar gibi sende anlar burda sormazdın sanırım bence sadece bir müzik ve sözleri olmasada mırıldanan bir adam var herkez aynı kanıdaysa. ve sende bizler gibi anlamadıysan şarkıyı. sorun bizde değil şarkıda arkadaşım bunu anlamak ZOR DEĞİL :D
Cevap
16Cevap
Elazığ'dayım geçen gün mabel matiz konseri vardı. Okulda ki kızlar derse girmedi konseri izlemek için bizse arkadaşlarla bir cafeye gittik. Konserden sonra mabel matiz oturduğumuz cafeye geldi tamda arkadaşlarla ondan bahsederken... Cafede millet etrafına toplandı 1-2 kişiyle fotoğraf çektirdi ve gitti.. Çok havalı biri pop müzik zaten dinlemem adamı da sevmedim ):
Canım adam burada şarkıyı bir tarafından uydurup yazdığını açıkça belli ediyor e bu da zor değil yani hepsi hava gazı söz değil :) :)
Zor değil yani es ist nicht schwer
Gerisi zaten Türkçe'de de anlamsız özellikle de burnuna viks sürüp sanat hayatını bitiresim var danışman kılıklı grip adamın
Anlanlandırmaya calısırsan bence güzel bir parca ama uzunca yazmam gerekir.Belki de o kafaya ya da ruh haline göre yazdı ama parca cok derin olmasa da anlamlar tasıyor bence.
Ana tema bence cesaret yoksunu sevgili :)
Biliyorum hepsi havagazı
Söz değil, ah söz değil
bak burda söylemiş zaten şarkısının ne olduğunu..
saçma sapan sözlü bir şarkı işte melodisi güzel diye takılıyo dilmize :D
mabel matiz in ne dediğini biz de anlamıyoruz raad ol :D
şu karga sesli herifin neyini beğenirsiniz ayol nerde zeki müren ler zekai tuncalar ahhahhh
işte bak deli meli ama adam şarkıdan anlıyor ayol puahahah
deliman sana kurban olsun bunlar bee
o bişeymi
Uzun boyundan mı ııı ıı ıserin suyundan mı ı ıı ı ıı sende bunu açıkla :D
Türkiye de yaşıyorum ama bu şarkıdan ben de birşey anlamıyorum :D
Çok severim bende ama açıklayacak edebiyat yok bende :)
bi anlamı yok kafa yormayın şu adama ya zaten seste yok herifte
Bu adamı da sanatçı diye sundular ya artık başka birşey demiyorum.
al işte. ne ritim var ne ses uyumu var ne de tonaj var. hiçbirşey yok. hası diyor bir de ya.
sanırım birisinin dikkatini çekip aşık edebilmek için yaptığı çabayı anlatıyor.
eet harika bir şarkı bide aşk yok olmaktır var onu da dinle :D
yemin ediyorum nefret ettim ya saçma sapan bir şarkı nasıl bu kadar sevilir.
Bende yeni keşf ettim kendisini, sesi ve şarkıları hoş.
Bu zorbezor cappynin intikamı kesin:(
kızdırmayın küçük enişteyi haaaa...
şair burada sılaya özleminden bahsetmiş
O adami anliyana +1. Sarkilari guzel ama ..
bayiliyorum mabel matiz sen cok yasaa yerim ya <3
ilk okul şiirini müziğe dökmüş :D
Güncellemeye öldüm .d
Sevdiğim tek şarkıları zaten.
güncellemene bayıldııım :D :D
sallamış resmen yazarı keyfine göre anlam yok
bizde anlamadık ki
Şarkı tırt yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar