Doğada tüm türlerde erkekler daha güzel/renkli/gösterişli sizce insandada böyle mi?
Kadınların makyaj yapmasının nedeni eksik hissetmeleri olabilir mi?

tüm türlerde böyle bir durum var peki insanda nasıl sizce? Ve kadınların makyaj yapma nedenleri eksik ve çirkin hissetmeleri midir? Hep böyle derler asla mutlu ve güzel hissetmeme sebepleri bir sivilce çıksa kırılan güvenlerinin sebepleri bu mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynen katılıyorum başkan.
Erkek her türlü daha uzun kalıplı daha güçlü.
Kas yapımız, kemik yapımız daha gelişmiş. Dibine kadar homineistiz kardeşim :D
Aksine insan ırkında durum tersine işliyor dişi daha zarif güzel ve çekici
Kanıt sunabilir misin?
Beden şekilleri örneğin erkek vücudu dümdüz hatlardan oluşuyorken kadınlarda kıvrımlar incelikler daha estetik saç olayı da öyle erkeklerde ki kıl tüy olayını mevzu etmeyelim zaten
Sunamadın tabi :D İnsan erkeğindede benzer durum söz konusu. Bir uzaylı gelse erkeği daha estetik bulur çünkü ; Kas ve kemik yapısı açık ara daha gelişkin ;
img-s2.onedio.com/.../...629a9841ce79260b58b1b.jpg
memeler gibi hantal ve kullanışsız sadece bebeği emzirmeye yarayan organ çok küçük ve kaslı kadında koşmaya bile engel.
Kalça olması gerektiği kadar orantısızca büyük değil sıkı. Kadında yağlı ve selülitli (belli bir yaştan sonra)
Kadının güzelliği sadece erkeğe söküyor erkeğin ki evrensel. Kadınların bedenleri tamamen çocuk yapmak doğurmak için geniş kalçalar ve emzrmek için memeler ve erkeği etkilemek üzerine kurulu. erkeğin ki estetik ve yaşamda kalma değeri yüksek. Ayrıca kadının bedeni aşırı zayıf bir yırtıcıya karşı tamamen savunmasız kas yapma gibi bir lüksü yok. Erkeğin ki doğal kaslı şimdi ki göbekli keltoşlara bakıyorsun sen avcılara gerçek erkeklere bakmalısın doğada makyaj yoktur ;)
www.delinetciler.org/resimler/2007/10/2369.jpg
Kadındada kıl var alıyorsunuz. Ayrıca kıllar sakallar estetik katar ilginçlik yani. Günümzde erkekler saçlarını dahi kesiyor gereksizce. Aksine eril bir moda geliştirmeliler.
Ahaha hiç bu açıdan yaklaşmamıştım evet kadının güzelliği erkeği etkilemek üzerine kurulu erkeğe söküyor bu da yeterli kafasındaydım ilginç etkileyici bir geniş açı oldu bu saatte, olabilir evrensellik olayı etkileyici fakat anlattığın kıvamda ki erkekler pek az biscolata erkeği diyoruz ona da. d
Evet şuanda çok az :D Ancak dediğim gibi çünkü doğalarını yaşamıyorlar. Kaç erkek ağaca tırmanıyor, avlanıyor, göle atlıyor, birbiriyle güreşiyor, savaş talimi yapıyor? Bizim kiler ya ofiste 31 çekiyor ya da sosyal medyada selinin g*tüne bakıp çok güzel ağbii yhaa diyen embesil tipler doğasını yaşayan erkek zaten otomatik olarak o vücudu yapacak. Bende bunları yapamıyorum ama fitness ve boksla açığı kapatıyoruz çok şükür eheh ;)
Anlaman güzel bu arada demek istediğimi.
Erkeğin saçına dokunmanın haz verdiğini düşünmüyorum sert vs tüy konusu yine sizde daha gelişkin istesenizde bizdeki gibi kolay çözülmüyor
Reisi kızdırdın yine :D
i1.wp.com/.../binatang-terbesar-di-dunia-10.png
Anlamadığın şey yolunmuş tavuk güzel değildir. Kıllar yine estetik ve gösteriş unsurudur. Ancak günümüzde bakımı yapılmalıdır. Kılsızlık feminenlik, estetik kıl sahibi olmak maskülenliktir. Uzun saçta maskülen ;
galeri8.uludagsozluk.com/.../...nedir_553128_m.jpg
www.mavimenekse.com/.../...-sa%C3%A7-modelleri.jpg
www.kadinveblog.com/.../...sac-topuz-modelleri.jpg
Bunları çekici bulmayabilirsin ancak estetik değil diyemezsin :D Bende bir erkek olarak cinsel cazibe göremiyorum ancak estetik bir görüntü.
Yo son fotoğraf fazlasıyla çekici. d ama kılsızlık feminenlik uzun saçlı fakat sakalsız hatta kol ve göğüste kıl barındırmayan bir fotoğraf paylaşman.. ya da bu fotoğrafın kol komple ve göğüste kıl olduğunu hayal edelim hatta sırt bacak parmaklar dahil komple, bu kıllı olmanın neresi estetik🙈
Kızma reis anormal olan benim görünüyor zaten sustum iyi geceler✋🏻
Ağda salonuna gidiyorum koşarak kapalı mıdır bu saatte?
Üzgünüm yarın gel kmdfkhf
ahahahahah :D uhauauhahuau :D jajaajajjaaj :D eheheheh :D eueuheueuhehu :D Başka nasıl gülünüyordu?
bence insanlarda tam tersi
Neden insanda doğanın bir parçası şu ana kadar hemen hepsinde erkekler daha iri, gösterişli ve renkli son görseldede öyle ;)
kadınlar daha güzel
Kanıt sunabilir misin?
ben senden daha güzelim mesela çünkü kadın güzel yaratılmıştır
hahaaha aynı şeyi tekrarlayıp kanıt sunmamak :D ok sen daha güzelsin ama bende yakışıklıyım jajaajja ;)
ben daha güzelimm