Seccadelerle oynayan illuminatiler seccadeye tanrilarini sembol etmiş raslayan oldu mu?

Namaz kılarken bir anda seccade de şeytanın sembolünu gördüm. Ki ben namazımı bozmayın niyetimin Allah için olduğu için o bölgeye bakmayıp biraz iletisine bakıp namazıma devam ettim. Ki bende seccadeyi ters sermişim namaz bitince incelerken yanında da dikili yüzük gördüm. Seccade nın arkasına dikilmiş. Sizcede bu işte bir gariplik yok mu? Bu yüzüğü ne için dikmiş olabilirler ki birde ben bunu kyk yurdunun büyük mescdinde buldum. Başta korktum ama yani sonuçta Allah için kıldım dedim ve geçmişti. Tövbe estağfurullah ya ne biçim insanlar var ya. Internetten illuminati tanrısı diyip karşılaştırırsaniz benzerligini anlarsınız. Ben çocukken böyle şeyleri çok araştırdığım için çok çabuk dikkatimi çekiyor.
Seccadelerle oynayan illuminatiler  seccadeye tanrilarini sembol etmiş raslayan oldu mu ?

Seccadelerle oynayan illuminatiler seccadeye tanrilarini sembol etmiş raslayan oldu mu?