Günün ilk öğününde bisküvi falan yiyorum genelde. Yemek yemeyi sevmediğim için de evde bir şey yemiyorum, yesem bile yine abur cubur yiyorum. Ölür müyüm yakında? :^)
(Abur cubur görünce, buna dönüşüyorum. Temsili değildir.)
Yemek sevmiyorum ve hEyvan gibi abur cubur yiyorum. Sağlıksızlıktan ölür müyüm?
abur cubur büyük tehlike bende kendime dur diyemiyordum ta ki bir gece hastanelik olunca aklım başıma geldi içinde gaz birikmesi olur mide her yedigini eritmekte zorlanır ve hastaneye gidersin bütün testleri yaparsın sonuç karaciger yağlanması çıkar belki dicekler karaciğer yağlanması çıkması için yaşın geç bizim insanoğlu gereksiz düşüncesi öğrenemediler hangi hastalık olursa olsun çıkacagı bir yaş yoktur biz insanlar hastalıkların çıkmasına zemin hazırlamamız yeterli oluyor 1 kere hastanelik olursan tekrar hastanelik olmaman gerekir çünkü abur cubur sadece mideyi degil karacigeri bitiriyor karaciger ömrü kısalıyor karaciger yetmezligine kadar gidior bağırsak hastalıkları sindirim hastalıkları mide hastalıkları bütün hepsini abur cubur tetikliyor yani abur cubur yemeyi kesmelisin hatta yeme içmeni düzene koymalısın
@LunarStill müsait miydin? Gecenin körü rahatsızlık veriyorum bunun için özür dilerim. Seninle ilgili bir olay var, gitmeden önce anlatmak istiyorum. Müsait olduğun zaman dönüş yaparsan sevinirim, hayırlı gecelerin olsun.
En İyi Cevaplar