Diğer Ankarada Asti Minibusleri en erken Kacta Calismaya Basliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sincandan Kalkan Asti Minibusleri en erken Kacta Kalkiyor? Sabah Ucaga yetiscem bilen arkadaslar yanitlarsa cok makbule gecer.Sabah 5 -6 gibi Astiye toplu tasima bulabilirmiyim? Ankarada Asti Minibusleri en erken Kacta Calismaya Basliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Çürüyenbiirzombiyim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Otobüs kullan bence daha garanti ego cepte den kalkış saatlerine bak saat başı kalkıyor diye biliyroum 0 0 Yorumla
seyit06 Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Ucak kacta 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 7:35 Yorumla seyit06 +1 yıl Cok erkenmis dolmuslar 5 te basliyor diye biliyorum. ama otobusler 24 saat calisiyor Yorumla seyit06 +1 yıl Aşti degil kazimkarabekire gelebilrsen ordandan binersin havaalani otobuslerine Yorumla Soran +1 yıl Astide var havas siteden baktim 6 veya 6:30 yakalasm yeterli Yorumla seyit06 +1 yıl İnsallah yakalarsin kazim. karabekirdede var havas Yorumla
harbideli Takip Et Guru Yaş: 108 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. 5.45 diye biliyorum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar