10 soruluk bir testle "sapyoseksuel" olup olmadığını öğrenmek ister misin?

Sapyoseksuellik; zekaya duyulan şehvet olarak tanımlanabilir kabaca. Ülkemizde bu tarz insanlar bulmak, görmek biraz zor ama imkansız değildir herhalde. O zaman sorulara geçelim;

Her soruya 0 ila 5 arasında bir puan vereceğiz. Sizi tanımlıyorsa 5 sizinle alakası yoksa 0 puan aradaysa yakınlığına göre bir puan verip toplayacağız.

1. Etkili konuşma yeteneğini fit bir vücuttan daha çekici bulurum.

2. Dış görünüşüyle beni etkileyen birinin aptalca konuşması ondan tamamen soğumama yol açar.

3. Zekasıyla beni etkileyen birinin fiziksel özellikleri ondan tahrik olmamı nadiren engeller.

4. Ne kadar güzel ya da yakışıklı olsalar da, zekasıyla ön plana çıkmayan ünlülere hiçbir özel ilgi duymadım.

5. Şehvetli bir tartışmayı yumuşak bir masaja tercih ederim.

6. Birini öpmek istememi sağlayan dolgun dudaklar değil, o dudaklardan çıkan kelimelerdir.

7. Felsefi bir tartışma benim için ön sevişme yerine geçebilir.

8. Bir profesörle ya da bilim insanıyla birlikte olmayı, bir modelle birlikte olmaya tercih ederim.

9. Benim için karşımdakinin çekicilik seviyesini keskin zekası, hazırcevap olması ve espri yeteneği belirler.

10. Zekasına saygı duyacağım biriyle ilişki yaşayamayacaksam yalnız kalmayı yeğlerim.

Herkes kendi puanını yazsın bakalım.
Not: 40 ve üzeri "sapyoseksuel" olarak tanımlanıyor.
10 soruluk bir testle "sapyoseksuel" olup olmadığını öğrenmek ister misin??
10 soruluk bir testle "sapyoseksuel" olup olmadığını öğrenmek ister misin?