Kedim hastaydı bundan bir kaç saat önce annem veterinere götürecekti ama kutunun içinden korkarak kaçmış.😔 Saatlerdir arıyoruz ama bulamadım. Yarında her yere bakıcam. Bazıları kedi geri döner sen bekle diyorlar ama korkuyorum geri gelmicek başına bir iş gelicek diye. Sizce geri döner mi?
Hasta kediler insanlardan uzak kuytu yerlerde saklanırlar. Bu durum insanlara hastalık bulaştırmamak için olduğunu düşünülür. Bir şekilde iyileşirse döner, iyileşmezse zaten yapıcak birşey yok. Kediler öyle sanıldığı kadar nankör değildir.
Zamanında annem kediyi sevmezdi her yere tüy bırakır diye. Sabah ben uyanmadan 7 8 sokak öteye bırakmıştı ben uyandıktan 2 saat sonra kapıya geldi şu an 3 yaşında.
Biz bırakmadık ama kendisi korkmuş kutunun içinde o korkuyla kaçmış. Anneside benimle birlikte 2 tane kedim var annesi 4 yaşında ama bu daha çok küçük 1 yaşında 😔
Benimki de bir yaşındaydı ama eğer bir aksilik olmazsa geri gelecektir. Yaşı küçük olduğu için de fazla gezmeyip belli bir bölgede saklanır veya bir sokağın, bahçenin içinde takılır (eğer dönmeye niyeti yoksa veya dönemiyorsa tabi) o yüzden yarına bırakmadan etrafı kolaçan etmen iyi olacaktır
En İyi Cevaplar