Geleceğini söyleyip moralimi yüksek tuttuğunuz için hepinize çok teşekkür ederim :)
Kedim kayıp, sizce geri döner mi?
Geleceğini söyleyip moralimi yüksek tuttuğunuz için hepinize çok teşekkür ederim :)
4 duvar arasında büyüteceksin madem neden kısırlaştırmadın? Hayvana işkence bu yaptığın. Dışarıdaki dünyayı tanımıyor ve savunması olacak. Hormonlarının etkisinde ne yaptığını bilmiyor. Zavallı hayvanın yaşadığı panik ve korkuyu düşünmek dahi istemiyorum. O telaşla evin yolunu bulabileceğini sanmam.
Hayvanlara işkence edip acı çektiklerini görmek sabaha kadar kızgınlık dönemlerinde acı acı myavlamaları hoşunuza gidiyor sanırım. Allahın ruh hastaları.
kediniz gri gelecek rahat olun benzerini bende iki kere yaşadım.. siz sureklı etrafı kolaçan edin o cıvardan pek ayrılmaz ozellıklede mama kabını suyunu ortalık bır yere bırakırsanız cok dah ıyı olur.. arada seslenın.. ben çok maşuk maşuk diye bagırdım etrafa:)
Umarım dediğiniz gibi olur. Ailecek perişan olduk. Cevabınız için çok teşekkür ederim :)
estagfurullah dedıgım gıbı tam aynı olayı ıkı kere yasadım ancak tutupta kapınıza gelmeyebılır ama mutlaka o cevrede olacak gozlerınızı acık tutun gordugunuz zaman seslendıgınızde zaten tepkı verecektır uzulmeyın o arada kafanızı dınleyın oda hayatını yasasın:D
Sonunda geri dönsün de istediği kadar yaşasın hayatını :D
Cevap
5Cevap
Geri dönüp dönemeyeceğini biz sana söyleyemeyiz ama umarım döner:(. Bu yüzden kısırlaştırma çok önemli özellikle evde beslenen kediler için.
Kumunu kaçtığı yerlere bırakırsanız gelir umudunuzu kesmeyin umarım bulursunuz gelirse soruyu güncelleyin merakta kalmayım :)
Çok teşekkür ederim ve umarım döner. Dönerse muhakkak haber vericem:) Ve kumunu kapının önüne koyduk umarım gelir...
İnşallah gelir benimde erkek kedim var evimde ama kısır ve çook tatlı hayvanları her ne kadar korksamda çok severim
Güncelleme bildirimi gelince hemen buraya koştum çok sevindim canım camlara kapılara dikkat bundan sonra🤣
Kesinlikle edicem bu ders oldu bize 😅
aynen doner yeter ki kokusunu bilsin kapı kactıgı yere ona ait bir sey koy gelir
Kum koymamızı önermişlerdi biz de hem kum koyduk hem de mamasını koyduk umarım işe yarar cevabınız için çok teşekkür ederim :)
donuyor benim ki cok kactı hatta bir kez 45 gun sonra dondu ama o zaman yazdı
Eğer fazla uzaklaşmadıysa döner, diger türlü ilk defa disari cikan kedi yolunu sasirip kaybolur
Merhaba ne kadar süre sonra döndü ve nasil döndü anlatirmisiniz. Benimde kendim kayıp 15 gündür yok
Dönerse soruyu günceller misin? Merak ediyorum.
Dönerse muhakkak güncelliycem teşekkür ederim :)
Çok sevindim bulmanıza☺️😚
Dönünce kısırlaştırın. Yoksa sürekli kaçar.
Ayy çok kötü inşallah döner
Dişi kedi ise kocaya kaçmış olabilir
Döner tabi kız
Dönmez.
Dönmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?