Ağlayamama sorunu nasıl düzeltilir?

Gerçekten duygusal biriyim biraz çabuk inciniyorum önceden bir şey beni kırdığında ağlardım rahatlardım şimdi çok kötü hayatımda hiç bişey yolunda değil sevgilim Yok (hiç olmadı ) arkadaşım Yok ailem de yanımda değil annem benle konuşmuyor ve sağlık problemim var ameliyat olmuştum tekrar olucam. arada böyle Çok canım yanıyor öyle bomboş hissediyorum ki kendimi bu dünyaya ait hissetmiyorum çevdekileri görünce bu dünyada tekim ben ya benim yoktur diyorum , ağlamak istiyorum ama bir damla yaş akmıyor robot gibiyim. sadece sinirlenince ya da fiziksel bir ağrı hissedince anlayabiliyorum o da biraz. Ama bir şeye kırıldığımda ağlayamıyorumhatta bazen ayakta dururken dizlerim titriyor durduk yere acaba bundan mı
birde intihar planları yapıyorum kafamdan ciddi myiiö değil miyim ben bile anlamıyorum mesela uyurken diyorum ki herşey daha kötü olurda silah alırım ıssız bir yere giderim şöyle şöyle diye kafamdan kuruyorum silahı nerden bulurum alırken ne diyicem va diye plan kuruyprum ciddi myiiö bilmiyorum bazen bilmiş birine gidip böyle ya bir baksana ben mutlu muyum değil miyim bazen bişeylere gülüp eğleniyorum ama kendime ne hissediyorum diye sorunca cevap alamıyorum birini durdurup bir baksana ben ne hissediyorum diye sormak istiyorum. geldiğiö bu hal ne arttık bilmiyorum ama çok tuhaf
Ağlayamama sorunu nasıl düzeltilir?