Üzerimde bir korku var atamiyorum yastiğımin altında büyük bicak bulundurmadan uyumuyorum evim cok tenha

Nolur alaya almadan yorum yapin çünki fena halde korkuyorum bir ti kırdı duysam yuregim azima geliyor ben yastigimin altına büyü k bicak bulunduruyorum esim gece calisiyor mahalle ev tenha şu anbiri gelse oldurse kimsenin ruhu duymaz birrazda ormanlik alan Mahallemizde tecavüz cu var.10 dkka ilerde bir eve 7 kez hırsız girdi mahalleden husupet olduqumuz yani benimle ugrasan bir surtuk var kocama goz dikmis ee adam lar bicak bicaga girdi tam cingen mahallesini gecti uğraşan cok düşman cok bugüne kadar cok cektim ve yüksek gerilim varmis doktorum dedi bayilma ataklarim olduqundan cok bunaldim ondan biliyorum eskisi gibi deqilim artik ufak bir heycan bile olumlu olumsuz beni nöbet e surukluyor hayatim mahfoldu genç yasimda cocuklarim icin sabrediyorum onlar olmasa idi kocayi bosar bu lanet yerden gider ailemin dizinin dibinde dururdum ortam bozuk inssnlar kavgacı ben bu dunyaya cocuk getir diqim için pismanim ozguvenim yok cocuklarima en ufak ters bir hakret olsa oldurecek potonsiyale sahibim daha okullluk olmadilar nasil yetiştircem bilmiyorum ben cok yanlizim caresizim bunaldim derdime ortak olup dinlediqiniz icin saolun
Güncellemeler
+1 yıl
Ev kendimizi n rabbim olmayanada versin lakin keske kira olaydi esim hayatta tasinmam satmam kiraya ver baska yere gidelim oda yok bu sekil cekmeye devam
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş lar saol un lakin esim evi satmam millet yüzünden duzenimi bozmam diyo anlayissiz zaten cok cektim yoruldum artik anlayan neyin var canim diyen biri deqil 7 senelik evliyim 5 yildir seni seviyorum bile dememis bir inssan dedimya cocuklarim olmasa bir dkka durmam
Üzerimde bir korku var atamiyorum yastiğımin altında büyük bicak bulundurmadan uyumuyorum evim cok tenha