Turbanlilarin saclarinin ön tarafı neden kel oluyor? Yoksa kelliklerini kapatmak için mi türban takıyor lar?

saclar kiriliyor bazilarinda dökulme de oluyor sac derisi nefes alamadigi icin ama cogununda cok guzel saclari var.. genelleme yapmaya gerek yok.. fotograftaki bayanin alni buyuk ve bone takmamis bu sebepten o sekilde gorunuyor.. soyledigin seyden aklima eski komsum geldi.. saclari dokuldugu icin kapatmisti sacini.. olabilir yani.
Saçları arkaya toplayınca senin nasıl oluyo bir çek at bakalım
Hayır alında saç olmaz da benim bildiğim😹😹
Onlar bize karışıyo mu kızım bize ne elalemin şeklinden !
Saçları arkaya toplayinca normal yani? Ne yani senin kaşının üstün e kadar saçın mi var sanki
Cevap
9Cevap
Dikkat etmedim desem gadasi
saçları sıkı bir şekilde arkaya taradiginda ve kapattiginde ve ustelik boneyle sıktığında alın açılıyor ister istemez. hatta ben aksam olup basimi actigimda saclarimi taramadan duzelmiyo bu durum 😊
Ben de zamanında türban takıyordum ve kel değildim. Geniş alınlı olmakla karıştırmayın bence kelligi.
saç haram olduğu için ve türbanla orayı kapatamadıklarndan berberde oraya sinek kaydı traş oluyorlar
Bir kere kimse kelligini örtmek için türban takmaz kelligin tedavisi var sonuçta... o gorselde ki bayan saçını iyice geriye taramış ve saçı da biraz gözüküyor bu süslümaliktan başka birşey değil...
İlgisi yok saçla çok daha ala kapatılabilir böyle bir önyargı mantık dışı..
Elhamdülillah müslümanım ama yeni nesil türbanlı kızlardan kadınlardan nefret ediyorum
Salak gerizekali yemi ederim
Bir yıl önceki soru neden keşfetime düştü
Herkesin farkli sacmalama
Kızın saçı gözüküyor ne keli?
Cunku surekli sac toplu ve esarp geriye cekiyor
İçinde bone var yapıştırıyor saçını iyice
Hiç düşünmedim cidden neden oluyor 😂
ne saçma bir soru
Heee
Saçma lüzumsuz
Gerginleşiyor galiba
Kel degil