"Senden çok daha güzelleri var" diyince özgüvenim yıkıldı. Sizce neden böyle dedi?

Senden çok daha güzelleri var diyince özgüvenim yıkıldı:'( sizce neden böyle dedi? Detay lütfenn?
Egoist falan demezseniz eğer kendimi anlatayım biraz ona göre yorum yaparsınız:
"Senden çok daha güzelleri var" diyince özgüvenim yıkıldı. Sizce neden böyle dedi?
Tip ve güzellik olarak şu kızdan aşağı kalır yanım yok. Objektif konuşuyorum ki boyum 176. Fiziğim falan bu kızla çok benziyor. Ama ben daha kıvrımlı dolgun ve kadınsıyım. Kalçalarım falan daha büyük. Herkes bunu söyler yani. Yüz olarak da yüzüm daha güzel ve dikkat çekici yüz hatlarım falan. 0 makyajım hem de hep. O halimle düşünün.
Neyse okulda bir erkek hoca var 30lu yaşlarda resimci. Bana sürekli iltifat ederdi çok güzel dimi şu güzelliğe zarafete bak manken gibi falan diye. Bu arada yaşım 18. Bana geçen demişti ki ece seni sinema dizi işine soksak mı tanıdığım var falan.
Bugün bunun hakkında konuşuyorduk ben de sordum noldu bu iş falan diye. Dedi ki ben bu tanıdığımla konuşucam elimizde böyle bir kız var falan lazımsa haberin olsun derim dedi. Sonra dedi ki sonuçta çok güzel kızlar var senden çok daha güzel kızlar da.
Bu bana çok koydu işte. Barbara hariç kimseyi kendimdem fazla beğenemiyprum açıkcası. Okulun en güzel kızısın falan da derler. Sürekli övgü alırım ama bu denimce çok koydu. Sizce neden durduk yere böule bir şey dedi ki:/