Neden böyle bişey yapıyosunuz kimseyle paylaşmak istemediğinizden mi annelik hakkını elinden alma yetkisini size kim veriyor sahip olabilirsiniz fakat bu kedilerinizine her türlü deney yapacağız anlamına gelmiyor acısını paylaşmakta yetmiyor lütfen bunu yaparken tekrar tekrar düşünün minnacık anahtarlık gibi yavruları olacaktı hain kadın neden böyle bişey yaptın 😒
yavrularına bakamazdık sahiplendirmek zorunda kalacaktık ayrıca kedim sağır yavruların ağlamalarını duyamayacak belki iyi bakamayacaktı ayrıca çiftleştirecek eş bulamadık kızgınlığında daha da acı çekecekti
Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,1b cevap paylaştı.
Dişi kedilerde kısırlaştırma ameliyatı erkek kedilere göre daha ağır geçiyor toparlanması 1-2 gün daha sürebilir toparlanması toparlanmazsa veterinerini bilgilendirirsin.
kızgınlığında daha çok acı çekecekti, ona uygun bir eş bulamadık evde besliyoruz zaten. yavrusu olsa da sahiplendirmek zorunda kalacaktık ve kim nasıl bakacak bilmiyoruz
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Üzülme aşkım dünya çok kirlendi, senin böyle kirli bir dünyaya çocuk getirmeni istemediğimden bunu yapmak zorunda kaldım, istersen üvey evlat alırız nooluurr üzülme de
Lan kediyi evcilleştirme bahanesiyle özgürlüğünü alıyorsunuz. Üstüne bide kisirlastiriyorsun. Aynı durumda sen olursun inşallah. Senide kisirlastirirlar inşallah. Psikopat manyaklar
Ne acı çekmesi ya. Böyle rahatladı mı şimdi. Allah onu o şekilde üresin diye yaratmış. Senin böyle bişey yapmaya hakkın yok. Günah, bu vebalin altından kalkamazsın
eğer kedi besleyecek olursan bana hak verirsin, kızgınlık dönemlerinde o kadar acı çekiyorlar ki insan buna bile razı geliyor, kedi beslemeden önce bende böyle düşünüyordum ve kesinlikle karşıydım zaten
En İyi Cevaplar