ilki hırlasa bile köpeğin dilinden anlayan kız benim gözümde zekidir ve cesurdur. Cünkü köpekler korkuyu sezer. Sefkatlidir, affetmesini bilir, insanlara çok guvenmez cünkü coğunluğu bir şekilde birinden kazık yemiştir ve koşulsuz sevgiyi arayan hayvanlara inanırlar. Benim zikrim fikrim budur :)
Onlarca belki yüzlerce sokak köpeği besledim, gece yarısı içlerinden gectim etrafımı sardılar benim ile yürüdüler hırlamadılar bile. Onlarca sını topraga gömdüm, hisleri yalan kelimelerle değil bakışlarla anlayan bir canlı gibisi yoktur.
Ve gerçekten sevgiyi çok hak ediyorlar yha birazcık sevgi ver sana sadık olurlar biz insanlara neler yapıyoruz en sevdiğin sayıyor sırtından bıçaklıyor bide şu canlılara bak
sevmek dmek ucağına alıp içine sokma ya da yiyemeiyeceği kadar yemekler vermek değil. İnsan gibi değiller doyduklarında kalkar, başını okşasan mutlu olurlar. Örnek almaları gerek tek şey bunlar ama önündekini görmez insanlar.
Ya ben köpekleri ne kadar istesemde elleyemem tiksinirim :( ama kızları her türlü sarıp sarmalarım bak köpek gibi kılları yoksa tabi fdfss :P yalnız kızların da pis bir huyu var işte kendilerini sevdirmiyorlar :/
En İyi Cevaplar