sana pomeranian diye japon spitz vermiş olmasınlar sakın.. çünkü 3bin liraya pomeranian yavrusu bulamazsın ama köpekten anlamayanlara cüzi fiyatlarla pomeranian diye japon spitz yavrularını satarlar.. -ki bu japon spitz yavru iken pomeranian yavrusuna çok benzer.. zaten pomerinian'da spitz tipi köpek cinsidir ve alman spitz soyundan gelir.. tek fark renkleridir.. japon spitz beyazdır.. pomeranianın ise beyaz rengi yoktur.. japon spitz büyüdükçe burnu uzar.. ayrıca bir pomeranian yavrusunu 7bin'den aşağı bulamazsın..
Köpek severim ama bir canı parayla alanı sevmem ki zaten bu yasak sahiplenen insanlar en adamıdır bir canın fiyatı olamaz bunu bir de marifetmis gibi anlatiyorsun gerçekten yazık
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu köpek sokakta bulunabilecek bir köpek değil kusura bakma
Sevgilin var da kopegi malmis gibi parayla alip bide fiyatini cok iyi halt yemissin gibi soylemek cok varos ve ezikce
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ben bir varoşum 👍🏻 yanlız köpek almak için sap mı olmam gerekiyor 👎🏻 kaldıki bu köpeği bedavaya bulabilirsen kaçırma derim 👌✌🏻️ merhaba ben ezik 😇
etkile demedim ama üç bin tl'yi köpeğe vermek, bilemiyorum? Bunu başka şekilde kullanmak daha güzel olabilirdi demek istedim... Neyse, senin paran, istediğini yaparsın tabiki,, iyi geceler...
Alma kıza dersem ama sen bilirsin. Sevgilinin ev nasıl bahçede varsa alabilirsin bahçe yoksa zor içeri sokmasına izin verir mi ailesi felan.. İstemezse köpegi satıcak paran gitti bos bosuna olur derim😊😊
En İyi Cevaplar