Araba kiraladım kaza yaptım?

Ben bir günlüğüne araç kiraladım. Ford festa günlüğü 130 tlden. Bayan olduğum için pek bakmadım sözleşmeye imzaladım bitane kırmızı bir senet imzalattılar 50 milyarlık. Sonra ben aracı ertesi gün teslim edecektim teslim saatımden bir saat önce kaza yaptım yoldaki tabelaya çarptım. Toparlayamadım arabayı ilerde bir yerde durdum kaza yerinden bir kilometre filan uzaklastım. Sonra kiraladığım yerdeki adamlar bişey olduğu durumda bizi ara demişlerdi onları aradım yaklaşık bir saat sonra geldiler yanıma iki kişilerdi adamın biri bizimle kaldı 4 kızdık arabada adamın biride kaza yaptıgım arabayı aldı kaza yerine götürdü sonra diğer adam bizi aldı evimize bıraktı biz halledecez dediler polis tutanagı tutturdular kazayı kendileri yapmış gibi gösterdiler sonra Benim yanıma geldiler bende 10 milyar para istediler 7 milyar araba masrafı 3 milyar değer kaybı. Ya da ben bu arabayı kaskoya yollarım oda nerden baksan günlük kiradan 75 gün den sana 9 buçuk milyara patlar dedi senden o kaskoda kaldığı günün kirasını alırım dedi bende ödeyecek durumum olmadığından gittim polise durumu anlattım şikayetçi oldum nolcak şimdi
Araba kiraladım kaza yaptım?