Diğer Üniversite öğrencisine kargo göndermek? anon-im Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kargo şirketleri bunu destekliyor mu, öğrencinin bölümünü iletsem kurye teslim eder mi? Güncellemeler+1 yıl Başka bir çözümü olan var mı? Üniversite öğrencisine kargo göndermek? Cevapla Üniversite Soruları Kargo Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pembevee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yurduna gonderirler. Kagit ise fax çek 1 5 Yorumla anon-im +1 yıl Boğaziçi üniversitesinde okuyor, aslında dört yıllık arkadaşım. Ama o bilmeden bunu iletmek istiyorum, hiçbir adresini bilmiyorum ne yazık ki. Direkt üniversiteye bölümünü belirterek iletsem ulaşmaz mı, ne yapmam gerekiyor? Yorumla pembevee +1 yıl Ulasmaz kimse almaz Yorumla anon-im +1 yıl Kötü olmuş o zaman. Üniversite nizamiyesine falan ulaşsa aslında. Telefonda bildirseler yine alabilir galiba... Yorumla pembevee +1 yıl Almazlar o topa girmiyorlar nerden bilsinler icinde ne cikacagini Yorumla anon-im +1 yıl Daha da zorlama diyorsun :) Yurdun adını öğrenmek tek çare sanırım... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yurduna gonderirler. Kagit ise fax çek
Boğaziçi üniversitesinde okuyor, aslında dört yıllık arkadaşım. Ama o bilmeden bunu iletmek istiyorum, hiçbir adresini bilmiyorum ne yazık ki. Direkt üniversiteye bölümünü belirterek iletsem ulaşmaz mı, ne yapmam gerekiyor?
Ulasmaz kimse almaz
Kötü olmuş o zaman. Üniversite nizamiyesine falan ulaşsa aslında. Telefonda bildirseler yine alabilir galiba...
Almazlar o topa girmiyorlar nerden bilsinler icinde ne cikacagini
Daha da zorlama diyorsun :) Yurdun adını öğrenmek tek çare sanırım...