Tarihçileri ikiye bölen soru... Bence kahramandır, sonuçta turan hayaline şehit oldu. Yurtdışında keyfine göre takılabilirdi, zamanla af gelir yurduna dönerdi bazı subaylar gibi..

Büyük bir vatan kahramanıdır.. Mustafa Kemal'in liderliğinin pekiştirilmesi için sonraları hain ilan edilmeye çalışılsa da Osmanlı'nın son nefesini verdiği zamanlarda devleti ayakta tutmak için dönemin şartlarında elinden gelenin en iyisini yapmış, diplomasiyi sonuna kadar kullanmış büyük bir devlet adamıdır... arapseverlerin ve Osmanlıcıların sevmemesi gayet tabiidir çünkü kendisi büyük bir Türkçüdür.. turan ideali için de Ruslarla girilen çarpışmada şehadete varmıştır.. Allah mekanını cennet eylesin.
Ruhu şad olsun..
Enver Paşa Hakkında Bilinmeyenler! ↗
Defalarca Uçak Kazası Geçirip Ölmeyen Adam: Envar Paşa ↗
Yiğidin hakkı yenmez!
Hain oldugunu dusunmuyorum, politik basarilari var.(o sartlar altinda) ama kahraman denilebilir mi? bilemiyorum.
Cevap
2Cevap
Hain olduğunu düşünmüyorum ama sevmem. Alman hayranıdır ve masondur
Her ikisi de olabilir
ayni soruyu sorsam ne dersiniz. kilicdaroglu hainmi degilmi 15 temmuzda havalimaninda kacarken?
15 Temmuz hakkında bilgi sahibi değilsin, bir anonim kullanıcı ile tartışacak değilim.
15 temmuzda Binali beyin kendi ve erkanı ile ilgili bizzat kendi açıklaması.. " temellerini attığımız Ilgaz tünelleri 15 temmuz gecesi bize sığınak oldu"
@lord-of-zirtapiz Ağzına sağlık yoldaşım
Cahil cuhelanın cirit attığı şu zamanda aklı başında olan insanlar görmek çok güzel kardeşim.. eyvallah
tabi tabi vatani sömüremiyor chp sahip cikin bakalim. hic bir zaman chp türkiyenin yaninda olmadiki simdi olsun. vatan haini chp
Lütfen zihin kirliliği yaratmadan susar mısın gizli can :) boş boş konuşma Allah aşkına
Benim için kahraman değildir
Vatan hainidir açık ve net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar