Sizce zararlımı yani zaten lensli düzenli kullanıcam gözlüğüm var ama yakışmıyo evde gözlük takarım ama okul dışarı falan lens taksam zararlı mı ya da nasıl kullanmam gerek?
Miyopum yani uzağı göremiyorum şeffaf lens kullanmak istiyorum?
Ben de aynıydım. 2 sene gözlük kullandım. Simdi 2 aydır da lens kullanıyorum. Niye daha önce kullanmamışım diyorum. Kendime eziyet etmisim resmen diyorum. Lens kesinlikle cok daha mantıklı. Rahat. Iste gozume yapıştı kör oldum vs gibi bir şey asla yok. Simdi uretilen lenslerin hepsi uyuya da kalsan sorun olmayacak lensler. Tabiki uzun vadede etki eder ama 1 gün uyuyakaldin diye kör olmazsın. Sadece cikartmak da bir tık zorlanirsin. O kadar. O da ya yapay gözyaşı damlasiyla (lens aldığın gibi doktor yazar) ya da kendin ağlayarak çıkartırsın. Hani öyle cok sıkıntı bir şey değil yani. Takıp çıkarması da kolay. Youtube da da bir dünya video var bununla ilgili. Ben 1 ay bile olmamıştı. 2 -3 hafta olmuştu. Otobuslerde, minubuslerde aynasız bakmadan takabilecek duruma gelmiştim. Su an da ayna kullanmadan rahatlıkla takıyorum. Zor bir sey olsa ben de yapamazdım. Ama lens öyle bir şey ki takıyorsun ya bir daha unutuyorsun. Varlığını asla hissetmiyorsun. Ben bazen ya düşürdüm mü acaba diye bir gozumu kapatıp bakmaya falan çalışıyordum. O kadar söyleyeyim sana. Bir de ben internetten alıyorum. Lensler olsun solüsyonlar olsun dışarıda cidden pahalı. Bir solüsyon 42 lira. Ben onları 15 liradan aldım. Canta boylari var 20 lira. Onları 5 liradan aldım. Cok uyguna getirdim. Cok da memnunum yani. Ve aldığım yer de 8 tane şubesi olan bir yer. Öyle dandirik bir yer de değil. Lensci. com dan aldım. Istersen bak. Gözüm optik diye de geçiyor. Ben memnun kaldım. Sana da tavsiye ederim kuzum
Bende aynı şekil evde gözlükleyim dışarda lens hijjenine dijkat ettiğin sürece hiç bişey olmaz😌
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok iyi aslinda ama cokk titiz olman gerekiyor Birde gozunun sagligi icin ne kdr az takarsan o kdr iyidir.. Ben takiyordum sbh okula gidiyordum taki aksama kdr 5 6 ay kullandim goz kurulugu olustu Halende rahatsizlik çekiyorum
Fiyatlar sanırım 6 tane için 300 tl falandı kullanma talimatını optikçi anlatır zaten kullanma süreleri üzerinde yazar bazıları 2 hafta bazıları 1 hafta kullanma süreleri var değişir yani
Ben de bir senedir kullanıyorum. Takıp çıkartması biraz başlarda can sıkıyor. Sonra alışıyorsun gözlük takmaktan çok çok rahat. İyi ki lens kullanıyorum diyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bnde miyopum daha alamadım gitti kimse de gözlük taktığımı bilmiyor ailem dışında yni..
En İyi Cevaplar