Iftira attım sizce ne olur?

Bugün sigaradan yakalandim ve irem diye bir kıza iftira attim cunku ailem ogrenirse biticektim irem daha oncelerde de yakalandi ve bu defa daha disipline giderse atilcagini soyledi annesi biliyomus ama babasi bilmiyormus babasi ogrenirse okuldan alirmis neyse ben iftira attim aksini soyledi hayir dedi ben almafim dedi 2 miz de disiplinlik olucaz annem diyorki irem bana soylesin kensinin yaptigini cantaya sigara yi kiydugunu biseh yapmicam annesine ve babasina bisey demicem diyo ama irem bana guvenmedigini ve aksini idda edicegini soyluyo annem ise ona gercekleri soyletmeden yarin gidmicegini soyluyo ve benim sigara ictigimi bilen arkadaslarim var onlar soylerse diye korkuyorum yardim edin napiyim ha bu arada bide ceza var 120 tl mi ne
Güncellemeler
+1 yıl
Arkdslr merhaba ben size katiliyorum yazdigim gunun yarini itiraf ettim cezami cektim herkezden bir bir ozur diledim iftira attigim cocuktan helallik istedim baristik o da bana hak verdi oyle tahmin ettigim kadar kotu birsey olmadi keske basindan yapmasaymisim o cocukla arkadasiz annemle normaliz herzamnki gibiyiz bu benim ilk ve insallah son hatam zaten hala icimde bir yara uzuluyorum hocalarimin suratina bakinca aklima gelip utaniyorum hep bir pismanlik oluyor size tavsiyem asla yalan soylemeyin
Iftira attım sizce ne olur?