Ailem bana eziyet ediyor. Yardım edin?

Merhaba, babamı yıllar önce kaybettim. Kendisinden çok çektiğim bir annem ve anneannem var. Her zaman beni eleştirir, hakaret eder, ezer, hor görür. Onlar ne isterse ben yaptım. Benimle iftihar edeceği herşeyi yaptım, Çok kişi beni takdir eder ama beni bir türlü beğenmezler. Halimi hatırımı sormazlar, maaşımı alıp almadığımı ne zaman onlaraa vereceğimi sorarlar. 27 yaşındayım, mühendisim. İyi huylu bir kız tanıdım. Yanımda olmadılar. Gidip bir çift altın bilezik yapıp kızın ailesine tek gidip nişanımızı yaptık. Neyse ki amcamlar başka şehirden geldiler yanımda oldular. Ama annemler gelmedi. Sonra sorun çıkardılar. Neymiş kız tarafı bana birşey yapmamışmış. Bahane bu ama kızı istemiyorlar. Benim bulduğum hiçbir kızı istemezler, onların bulduğunu da ben istemem zaten. Ona göre yaşım erkenmiş, ev durumu, maddi imkanımız yetersizmiş ki bu doğru değil. Nişana gelmedi, kız tarafını aramadı. Nişanlım ona yakınlaşmak görüşmek istiyor ama annemler istemiyor.
Şimdi de nişanlıma aldığım 2 bileziği ondan istiyor yoksa ailesini ararım ben almasını bilirim diyor. Çok sıkıldım ve çok üzüldüm. Kıza söyledim çok ağladı, bilezikleri göndericem yeter ki uğraşmasınlar, seni üzmesinler diyor. Annem ve anneannem bana çok eziyet ediyorlar daha çok olay var ama anlatsam buraya sığmaz. Ya katil olucam ya intihar edicem. Polise mi şikayet edeyim, tvye mi çıkayım ne yapayım?
Ailemle yaşıyorum. Kiraya çıkabilirim ama düğün ve takı parası biriktirmeliyim. Gururuma dokundu nişanlıma o bilezikleri yine yapıcam. Maddi olarak toparlanmam lazım o yüzden evden ayrılamıyorum. Ama bende para olduğunu görseler onu da isteyecekler. Evlenmeme yuva kurmama yardımcı olmuyorlar hatta engelliyorlar. Ben ne yapacağım bana akıl verin lütfen
Ailem bana eziyet ediyor. Yardım edin?