herseyi mantiginizla okumayin
sezgi ve maneviyat katmayi ogrenin
doganiz bu mantiginizin ulasamadigi yerler var
aslinda her yazdigimla sizi de test ediyorum
tepkileriniz sizi ele veriyor
bunu bile kadiramayan toplum hicbirseye hazir degil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimde başima arada bir gelir. bir keresinde terk edilmiş okul binasini gezdiğimi gordum.. sonra o binadan cikip dereden geçerken cocuklar beni taşliyordu.. biraz bir yerleri gezdim ama hep terk edilmiş tenha yerleri geziyordum.. sonra oturduğum apartmana geldim. gece vaktiydi. kapidan iceri girip merdivenleri süzülerek çiktim. daire kapisina geldim. kapiyi açmaya gerek duymadan girdim kapinin ortasindan öyle.. evin ici karanlikti. herkes yerinde uyuyordu.. yattigim kanepeye geldim havada 1 metre kendi uzerimde durdum 5 saniye falan sonra uyandim. her yerim titriyordu. çok uşuyordum.. mutfağa su icmeye gittim bogazim kurumuştu.. annem geldi elim ayagim her yerim titriyordu.. ama dikkat ettim ben evin icine girip suzulurken herşey nasilsaydi uyandiğimda da her şey ayniydi. galiba ruhum çikip dolaşmiş.. en kötü hisettiğim şey ise cocuklarin bana tuhaf tuhaf bakip taşlamasiydi..
tuhaf seyler yasayabiliyoruz :)
gecmis olsun
Ama çaresini buldum. nerrdeyse 4 senedir hic yasamiyorum. gece lambasi kullaniyorum. karanlikta asla uyumam. bide gece gec saatlerde yemek yiyip uyumam. rahat sakin kafayla uyumak gerekiyor. enstrumental muzik eşliğinde uyursan sabaha bebek gibi kalkarsin :)
Mantığın kuvvetli birisin ama psikotik bir tablon var şizofren bipolar vs olabilirsin.
Herşeyle kendin baş etmeye çalışıyorsun mantigin bu yuzden gelismis zaten bu seni ayakta tutuyor.
Ama hastasin bir donem bende hastaydim git bence bir psikiyatra kendin farkindalikla gidersen daga rahat ayakta bir tedavin olur.
Basinda cesitli karincalanma elektriklenme
Veya cesitli hisler kesin olmali.
Bu hormonlarinin ne kadar yuksek oldugunu gosterir.
Sigarayi çok iciyorsan azalt alkol alma. Yolculuk icimizde kendimizi kesfetmekle alakali.
Umarim iyi olursun çünkü zeki birisin kontrolden çıkıp perişan olmanı istemem ben bu durumu yaşadım kendimi düzeltmem çok zaman aldı.
Birde tek mi ailenlemi yasiyorsun?
Böyle derken tabiki görünmeyen bir yan vardır hep mantıkla açıklayamayacağımız fakat ölçümüz mantık olmasa kaptırırız ve yanılırız. allaha inancını yitirme tabi merkezinde olsun bu inanç ama
Kendini mantığa yönlendirmezsek kapiliriz islevsiz kaliriz. Oysa sen cok zeki birisin ve sadece zekani kullanarak allahin izniyle cok sey basarirsin.
Dunyevi bir hobi edin mesela orgu dikis agac oyma vs vs bu sekilde kopmazsin dunyadan. Mantiksizliklarinada alisma olcunu kaybedersin mantik bir olcudur.
Allah birseyi yapmak elde etmemiz icin bize mantigida nasip etmis bunu boyle dusun olcumuz mantik olcumuz sagduyu vijdan.
akil hastasi degilim :)
akil hastasi insanlari cozdum
sekile bakmayin
hissedin bu donya gozunuzle yaniltiyor sizi/bizi
ama alinmiyorum
kimine piskopat bile gelebilirim
algi ve kaliplari gectim ben
gelismek icin burdayim
akil hastasi olsam alinir dunyali olurdum onlarin sorunu nasil gorundukleri
Dunyevi akilda ruhani akilda vardir beynimizde hayal dunyasi ruhani bir akildir ama dunyada yasiyorsak olcumuz mantiktir .
Mantigi yok sayarsan hayal alemine kapilirsin olcun bu yuzden mantik olsun . Atak donemlerindeyse allaha sigin bunu soylemek istedim.
Her insanda ruhani ve dunyevi bir yan vardir. Bazilari sadece ruhani tarafa meyleder bazilarida sadece dunyevi bunlarin ikisinede asirilik diyoruz hastalik oluyorlar olculu olmak cok onemli.
Sen psikopat degilsin onlarda duygu olmadigi icin hayal kuramazlar.
Sen guzel hayalleri olan bir kizdin sonra bir psikopata rastladin ve istedigin seyleri elde etmek icin onun metodunu ogrenmeye calistin hatta uyguladin ama bu ruhu acitti cunku senin vijdanin vardi o yuzden bu durum sana uygun degil ama bu durum senin zekani gelistirdi ve bu zekayi yapici bir amaca yonlendirisen sonuc alirsin ahirete inan ama kapilip gitme. Peygamberler bile bir amaca caba harcayarak ulasti dunyevi akil ve insani gucle
Amaki hayal diye bir kitap var turkcesi hayalin derinlikleri yasanmisliklar ve hayal dunyasindan gercek dunyaya gelerek yinede topluma deger kazandirmislar.
Filipeli ahmet hilmi guzel bir ornektir bu yapisina ragmen gunluk hayatta verimli olculu bir deger birakabilmis ve saygi duyuluyor ona. Edebiyatcilardan garip akimini benimseyen grup garipciler
Seninde bir zumren var tabi kimler kadinlar ve guclu olmalari uzerine bir zumren dogrun var mı egrin var mı tartisilir ama etkin var bu inkar edilemez hic tahmin etmezsin nil karaibrahimgil bile boyle biridir. Ama hissettirmez topluma diliyle hitap eder. Veyahut bircok yazar dusunur bilimadami vs vs
Bilgini insanlara faydali olmak icin harca dunyevi hareket et olcun zaten oturur gibime geliyor. Degisme bence sadece dilini kolaylastir gundelik bir dille tek boyutlu masaya koy cikarimlarini paylas bilincaltida bir diyar bilibcte bir diyar ve hepsinin guzellikleri var
cok sey yamissin bana anlatma kendini anla amac bu
ben kendi yolumdayim tskler
Evet amacım budur 😊. Senin yolun başka yokuşların başka la la la bende böyleyim diyorsun. 😊
Hadi bakalım iyi yolculukar sanada demek ki ayrım noktamız buraymış ama faydalı soruların oldu. Teşekkur ederim 😊
saygiiz olmak istemedim
ama herseyi bilmek yetmiyor olmak lazim
ben olma kismindayim
ve yaziyorum hepsi bu
bilmek>anlamak>sindirmek>olamak>eylem
Eyşanim. bak gordun mu buda bipolarsin diyor. bencede doğru. bence tedavi olman gerekiyor. bende uzuluyorum senin bu durumuna :(
Hic alınmadım merak etmeyin ben hergun yeni birsey ogreniyorum ve giderek ayaklarimin yere daga saglikli bastigina inaniyorum ve sanirim ben yasaminin sonuna kadar birseyler ogrenerek yasayacagim ve herkesin bir secimi var elbette.
ve çocukların bile beni değerlerimi anlamasını isterim hepsi bu 😊 .
bacak hastasi kardesim
ben bipolar degilim ama diyelimki oyleyim amacin ne etiketler sizin icin var
kendimi anliyorum birinin beni dogrulamasi icin yasamiyorum
ve cok mutluyum allaha sukur dunyaya insanlara birseyler katiyorum
istersen bipolar ne once onu oku benim yaptigimi asla yapamazlar
Ne katiyorsun insanlara merak ettim.. burada sorularin çoğu saçma sapan hayalci sorular... şimdi yazmak isterdim ama sen sinirlenince kufur edip cirkefleşiyorsun o yuzden sinirlendirmek istemiyorum. elestiriye açik bir yapin yok.. ama dikkat ettim herkes sana bipolar diyor.. gercekten tedavi ol. cehennemde yaniyorsun ve sen bundan zevk aliyorsun.. tedavi ol ve hayatin zevkini yaşa ;)
@bacak_hastasi bana odaklanma kendini gelistir ben kendime hakimim
aliniyorsan yazdilarima guzel ogrenmeyi dene
ya da hic alinma gec ona da senin yerine karar verecek degilim
Yazdiklarin benim yazdiklarimla alakasi ne simdi. ben ne diyorum bu nediyor :)) tedavi ol kuzum. yazik ediyorsun. hadi bye
@bacak_hastasi benimle ilgili konularda isin yok senin
isine bak
:)))) sinirlenme tamam
Sabah namazını kılmalısın.
Rahatsız ediyorlar.
Birde bu burçlardan uzak dur.
Cevap
24Cevap
Bildiğin karabasan bu. Nereden biliyorsun dersen bende aynısını yaşıyorum çünkü. Nasıl geçer dersen sırt üstü yatma bol bol dua et ve karanlık tam uyuma.
psisik attack olabilirmi?
beni lanetleyen bir adam vardi
uzerime witchraft yapmis
ruqua okundum ama hala rahatsiz ediyor
ruhsal boyutta
bu gercek oldu inanmana gerek yok.
yasayan benim sana mi sorcam
mantiginizin almadigi seyler var
haha karabasan diyince sen cok mantikliydin cunku attin ama ben gercegi soyleyince
inanmak zor geliyor
neyseki dogrulamana ihtiyacim yok
yasamadiginiz konularda atmayin baska birsey istemez
@K_li1983 yuzune gulup
insanlara hakkinda yalan soyleyip grup halinde senin hakkinda olmadik kotu sozler soylenmesi de lanet
insanlar sana bakareken onun anlattiklariyla bakiyor ama sen anlamiyorsun
sonra ona anlatinca sende sorun oldugunu soyluyo veya senin uydurman gibi
algi ve piskolojinle oynaniyor
enerjini dusuruyor iblis seni ezik gormeyi seviyo
bu insanlar cevrenizde hemde hic beklenmedik kisiler olabilir
ama korkmicaksin maksat korkman
kafa karisikligi seviyorlar.
kalbin saf ise lanetleri kendilerine donuyor ve yuzune bakamiyorlar
Yakın zamanda bir haber ya da ilişki tarzı bir şey olabilir sana mesaj yollamış olabilirler 😊
karabasan falan diyorlardi yorumlarda :)
sen ic acici geldin :)
kafa yorgunlugu hep bu internet ortamından oluyo ne oluyosa
haklisin onun da etkisi var
aslında rahat uyumanın tek yolu vücudun çalışması bu yürüyüş de ola bilir spoe egrersiz ne bilim evde yapılan ev işleri kısacası vücudu yorarsan kuş gibi uyursun ama kafayı yorarsan kesinlikle uyuyamaz bir oyanı bir buyanı yatakta döner durur insan
haklisin ozumuze donmeliyiz daha cok
evet hareket lazım ne demişler nerede hareket orada bereket
Birisi kapını çalıp kaçmıştır korkma kafayı yemedin..
hahah :)
kendimden suphem yok
ama tuhaf yani
Gece yatarken kapı zilini sök sabah tak bakalım nolck
kapiya vurdu
ben caldi yazdim ama
zil degildi
Evine ses kaydedici al ozaman kesin çözüm heryeri duyabilecek bir açıya koy telefonu şarja koyupda ses kaydedebilirsin sana kalmış dene bence 😀😀😀 acayip sesler falan çıkar bide 😀😀😀😀 kendi seslerinide duyarsın gece gece bir yükseldim bende ha 😀😀😀
Şu anda eğer Türkiyedeyseniz saat 03:26 ama 5:55 değil, bu işte bir terslik var o zaman
Her gece olduğunu belirtmişsin. Evinde büyü olabilir abla.
Birinin Gelmesini İstiyordun Aklın Sana Oyun Oynadı
5.55 değil saat 4:00 şu an
hadi ya dun gece oldu bu
arastirmaci gazeteci yorumun icin tskler
Ya bir şey söylicem ama saçma gelebilir benimde böyle bir sorunum vardı böyle derken rüyayla gerçeği ayırt edememe karabasan görme vs bir dönem aşırı arttı garip garip saatlerde uyanmaya başladım bazen hiç uyumuyor şanslıysam 2 saat uyuyordum sabah ezanına doğru uyanıyordum. Yatağımda uyuyamayınca hep salondaki kanapede yatardım garip gelebilir ama her o kanepede yatışımda kabuslar görüyordum hatta birgün o kanepede bir adam bile görmüştüm.
5.55 de kapı çaldı sende açtın mı
yok kimse yoktu
Aaa eyşan abla gene sen denk geldin 😂
ablan geldi :)
Sana kahve içmeye gelmek istiyorumm? 😊
kardesime cay verin benden :)
Tesekkür ederim 😍 canım ablam 😊
Bu yaşadığın kafayı istiyorum
yanginlardan gecmen gerekecek
:) bende olumun maskesini sokup gozlerine baktim
takim kuralim
Abla sen normal değilsin ya
oyle soyledin ki sanki aklini kacirmak kotu birsey :)
herşeyi geçtimde, astralda bişeyler oluyo ne :D.
astral boyut google aciklar
eyle bişi yokya.
yav kim neye hazır değil :S.
Boyut atlamışsın tebrikler level up 😂😂
😒😒😒
aynen
Eve giren hırsız ne çalmaz
Bende cok sacma bir ruya gorduydum
üç harfli olabilir gözlüklü.
bu ne demek
güsul abdesti al mesela, üç harfli ne demek bilmiyormusun?
bu uzun suredir devam eden birsey
abdest aliyorum
ama arada oluyo boyle
o zaman ya biri kapını çalıp gidiyor ya da zilin bozuk.
ben bir kere pencerelere takılan alarmların bamdının evin sıcaklığından ötürü düşmesi yüzünden pencere alarmını vurmuştum
normal böyle şeyler
bakalim hakli olabilirsin
git uyu şimdi, boş boş oturmayı da bırak
tamam patron :)
iyi geceler
sanada çiroz
ne demek arastirayim dedim yine anlamadim :)
ne demek ciroz?
çiroz : zayıf sıska kuru tipli kız
argümanını geliştirsen artık
Cin peri gormeye ne meraklisiniz oyle
Şizofreni başlangıcı
sozofrenleri severim :)
en akilli sandigin adam bile akil hastasi olan bir dunyadasin baska caren var mı :)
aynen 😂🤣
ben dunyada dunyali gibi takilan ama olmayan biriyim
undercover yaşiyorum haha
haha yok bleu ray visyonum var ve ofkelenince
biryerleri havaya ucurabiliyorum :)
hahah tamam :)
Cinler musallat oluyor
saka mi bu
Değil geçek yaşanmış olaylar var
aslinda hakilisin
bunu yasadim
careler ne peki
Abdest alın nas felak ayet-el kürsi okuyun yatmadan önce yatağın üzerinde ekmek kırıntı duvara külü olmsın
tskler
Bendim o. Bugun yine gelcem hazır ol istermisin 😉
beyne hiç mi kan gitmez.
saat daha üç buçuk atıyor
Şu an degil dun gece sabaha karsi
Rüya olabilir
Rüya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar