arkadaşlar suya ne söylenirse oluyor banyodayken ne düşündüysem oldu mesela. su içmeden önce ne dilesem oldu size de oldu mu daha önce böyle şeyler? su inanılmaz💧💦
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeneyimleerini acik acik kisa sekilde paylasabilirmisn. simdi meslea sabah kalktim yuzumu yikicam suya kiriisiikliklarim gecsin deyip uflesem. ya da ne biliyim iste nasil oluyor anlamadim banyodan biraz korkuyorum dustayken bisey dileyemem cunku
317 Yorumla
Soran+1 yılinternette araştırabilirsin ayrıntılı var veya youtube dan falan
Soran+1 yılmesela bir bardak suyu içmeden önce niyetini söyle mümkünse sesli olsun ama gelecek zaman kullanma şimdi ki zaman veya geçmiş zaman kullan ve suyu iç bunu sürekli yap elbet olur deneyen çok olmuş işe yarıyor bende de yaradı
Cevap sahibi+1 yıltamam dir simdi bakiyordum cok tskler degisik bir bilgi oldu benim icin. ama hazir sizz burdayken bir iki deneyim anlatsaniz. benim istedigim sadece birsey var imkansiz birinin sevgisini kazanmak herseyi deniyorum oyuzden. siz nasil yapiyorsunuz icmeden oncemi yuzunuzu yikarken mi nasil
Cevap sahibi+1 yılAllah razi olsun
Aslinda Yds ye gircem 1 nisanda sinav icin de ezberlemem gereken bir ton kelime var. mesela suyu icneden once onumdeki 50 kelimeyi ezberlemeyi diliyorum mu diyim. sorular cok aptalca oldu biliyorum ama ilk ekz duydufum icin en basit haliyle anlamaya calisiyorim. ksuura bkma cevp vermek istemeźsen saygi duyarim
Soran+1 yılişte dediğim gibi bardakla deneyebilirsin o kişi kimse adını söyleyip o (kişinin adı) beni seviyor veya beni sevdi diyebilirsin ya da banyo ederken de bunları diyebilirsin o kişi senin için hayırlısıysa olur :)
Soran+1 yılyok tabii ki veririm ne istiyorsan sorabilirsin :) aynen sınav içinde deneyebilirsin mesela başarılı oldum diyebilirsin suya ve sonra içebilirsin sınavlar için ben de deniyorum hayırlısı olur umarım :)
Cevap sahibi+1 yılHimmm ben saha farkli dusunmustum siz direk x kisisi beni seviyor diyorsunuz. bende beni sevsin x kisisi diye dilek diliyecegim sandim tsk ederim. bu arada esmaul husnlar da inanilmaz guzel enerji cikariyor denedinizmi hic
Soran+1 yılevet deniyorum :) siz hangilerini deniyorsunuz? sevsin deme seviyor veya sevdi de yani olmuş gibi söyle çünkü öyle etkili olmasını istediğin şeyleri olmuş gibi söyle olacak veya olsun deme oldu veya oluyor de :)
Cevap sahibi+1 yılYa vedud cekiyorum bu aralar :) siz hangisini cektiniz ise yarayan oldumu
Soran+1 yılesmaulhüsna ya mucib ve ya vedud çektim ve evet işe yarıyor :) şu sıralar çekemiyorum ama yakın zamanda devam edicem çok iyi hissettiriyor ve etkili
Cevap sahibi+1 yılYa mucib ne icin. birde ya vedudu ne kadar cektiniz sayi ile mi ne kadar zaman cektiniz. ben yeni basladim birakirssam ters etki olurmu diye cekiniyorum.
Soran+1 yılya mucib zor dilekler içinmiş ben 55 kez çekiyorum ya vedud da 100 kez çekiyordum neden bırakmayı mı düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYoo ama hergun 400 tane ya vedud cekiyorum. birazcik takinti haline geldi sanirim. simdilerde acaba bir gun okumasam kotu bisey olurmu diye dusunuyorum. yani bir gun unutursam cok yogun bir gunde diye siz ya vedud un etkisini net bir sekilde gordunuzmu. ben yeni basladim gunde 400 tane okumaya calisiyorum internettten gormustum
Soran+1 yılseni anlıyorum aynısı bana da oldu ben de yeni başladım sayılır takıntı haline geldi her gün okumasam kötü hissediyorum ama hissetme sakın sonuçta her gün okumak şart değil alışkanlık haline getirmek çok güzel orası ayrı boş zamanın varsa yap da bence ama bir gün çekmesen bir şey olmaz rahatsız hissetme ayrıca ya vedud un çok etkisi varmış anında etkisini alan da olmuş biz de yakında alırız inşallah
Cevap sahibi+1 yılNe gibi etkiler almislar guzellik verdigi dogrumu acaba:) kizlar guzellik erkekler yskisiklilikister. gercekten sevilen bir r insan yapiyormu neler duydunuz ya da yasadiniz. benim bir kiz arkadasim ya vududu kismet icin cekiyordu. ve 2 ay icinde 2 3 tane baayaa istedigi gibi kismeti cikmisti yakinimdaki ornek bu sizinde fikir edinmeniz icin paylasabilcegim. ben kismet degilde guzellik yakisiklilik icin istiyorum daha cok ve herkes tarafinsan sevilmek
Soran+1 yılyani ya vedudu diğerlerini istediğimiz şekilde çekebiliriz sonuçta illa kısmet için olması gerekmez ve benim gördüğümde kısmet sayılır ve olmuştu devam et yani hayırlısıysa olur zaten :)
- +1 yıl
Kaç kez söylüyorsun meselâ ve o anı gerçekten yaşıyor musun?
En İyi Cevaplar
+1 yıl@Dropgun ile viskiye söylediğimiz şeyler de oldu. İnanılmaz. Woaw.
02 Yorumla
Soran+1 yılsüpersiniz
+1 yılSu insanın derdini alırmıl diye biliyorum ama bana hiç olmadı belki de ben farkında değilim.
01 Yorumla
Soran+1 yıldenememi öneririm suyun hafızası var
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yılhani diyorumki sudan değilde yaradandan istesen olmuyormu?
012 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılateist değilim müslümanım çok şükür yaradan dan zaten istiyorum ama suyu da allah yarattı zaten bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey burada kimse bilinmiyor anlaşılan ama bilinen bir şey suyun hafızası var mesela yağmur yağarken de okunan dualar mutlaka kabul oluyor ben sadece faydasını gördüm gören de çok olmuş o yüzden paylaşmak istedim :)
- +1 yıl
sahiden boyle bı seye ınanıyonmu bak suya bakarak bsy ısterım ama olmassa bana 2.000 tl verırsın tamammı sarkı cıkarcam para lazım :D
Soran+1 yılinanıyorum evet çünkü doğru
Soran+1 yılbu ülkede şarkıcı olmak kolay suya ihtiyacın yok bu konuda :D
- +1 yıl
yaw maksat para koparmak banane sudan :D
- +1 yıl
parayıda bosver bana karaoke yapabılcek bı ınsan olsa oda yeterb sozlerı hazır sarkısı yok :D
Soran+1 yılkaraoke yapabilcek insan derken :D niye napıcaksın ki karaoke yapabilen insanı
- +1 yıl
sarkı cıkarcm knka :D
Soran+1 yılooo😆🤪😝
- +1 yıl
falan hazırda bı arka plan muzıgı yok
+1 yılPsikiyatri kliniği öneriyorum eğer bana darılmazsan?
01 Yorumla
Soran+1 yılyazık :)
+1 yılİmkansız bişi :) Banyoda biz erkeklerin her düşündüğünün gerçek olmasını düşünemiyorum bile :D
18 Yorumla
Soran+1 yılgerçek ama bilimsel olarak kanıtlandı suyun hafızası var
- +1 yıl
Sen bilimi boşver ben sana realiteden bahsediyorum. En basitinde banyoda bir çok insan sanatçı olduğunu hayal edip deli gibi şarkı söyler.. Kaçı sanatçı olabilmiş :))
Soran+1 yılhdksldşsd neyse kdkdx
- +1 yıl
Hem o suyun hafızası işide trişka ben sana diyim :D 7/24 suda yaşayan balığın hafızası hep alay konusudur :D
Soran+1 yılbilgiye açık ol lütfen :) ben uydurmadım internetten bakabilirsin neyse ben sadece insanlara yardımcı olmaya çalıştım inanmadıysan kendine benim kararımı değiştiremezsin :)
- +1 yıl
Aaa ben bilgiye herzaman açık bir insanım. Gel senle bir test yapalım. Bir bardak su doldu kimsenin olmadığı bir ortamda suya eğilip ondan 1 çuval altın iste :D Olursa kırışırız :D :D
Soran+1 yılolur neden olmasın :) bir şeylere imkansız bakma lütfen :) istersek her şeyi yapabiliriz ayrıca bu istediğin de elbet olur ama zaman alabilir ya da hemen olur sonuçta buna ben karar veremem ama bir dileği evrene bildirdiğimiz de hayırlısıysa mutlaka oluyor suya gelirsek bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey suyun hafızası olduğu. deneyenler çok var ve hepsinde işe yarıyor ve bende de yaradı eğer bilgiye açık biriysen araştırmanı öneririm bunu paylaştım çünkü yardım etmek istedim
- +1 yıl
Dediğini yaptım önüme bir bardak su aldım. Dedim 1 çuval altın. 500 gr lık külçeler halinde olsun dedim.
Anam su dile
- Birader çok masraflı çıktın sen şebeke suyuyuz biz yeaaa.. Dedi
uyuz oldum hepsini içtim :D
+1 yılMesela ben su içmeden önce su içeceğimi düşündüm daha sonrada içtim yani oldu gerçekten size usta diyebilir miyim :-)
10 Yorumla
+1 yılMantıksız geldi bana biraz hiç fark etmedim daha önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılQuantum fiziğinden sonra bir tuhaflık daha
Suyla bütünleşen insanlar var tarihte
Bilmiyorum çok tuhaf birşey?00 Yorumla
+1 yılBöyle hurafelere inanmayın. :D
05 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin? bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey bu kdldld
- +1 yıl
Hem gizleniyorsun hem de trollüyorsun. Ne gerek var?
Soran+1 yıltroll değil ben yardımcı olmak istedim istersen internetten bakabilirsin
- +1 yıl
Sonda attığın rastgele gülücükten belli oluyor. Yarın okulun yok mu senin? :D
Soran+1 yılyazık :)
+1 yılBen öyle bir şeye hiç dikkat etmedim
05 Yorumla
Soran+1 yıldenemeni öneririm
- +1 yıl
Deneyeceğim
Soran+1 yıldileğini söylerken sesli söylemeye çalış ve olmuş gibi söyle gelecek zaman kullanma :)
- +1 yıl
Peki, teşekkür ederim canım ☺
Soran+1 yılrica ederim😇💗
+1 yılYine mi fazla kaçırdın sen bakiyim 😱😱😁
00 YorumlaNe diyon sen şu içipte sarhoş mu oldun
00 Yorumla
+1 yılilaclarini al hacit.
16 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
Sana katılıyorum
Soran+1 yılarkadaşlar ben size iyilik olsun diye paylaştım ama anlaşılan siz anlamıyorsunuz :) bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey isterseniz internete bakın ben uydurmuyorum bu kadar kapamayın kendinizi bilgilere :)
- +1 yıl
Peki suyun hikmeti neymiş ki
Soran+1 yılinternetten bakabilirsin suyun hafızası var zaten yağmur yağınca edilen dua da kabul oluyor ben suyun faydasını gördüğüm için paylaşmak istedim
- +1 yıl
Peki sen bilirsin
+1 yılÇiş yaparken araba istedim oldu
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana hiç olmadı 😐
03 Yorumla
Soran+1 yıldenedin mi peki?
- +1 yıl
Yok ama denicem bakim
Soran+1 yıldenemeni öneririm :)
+1 yılCidfimisin 🤔🤔🤔
038 Yorumla
Soran+1 yılevet :)
- +1 yıl
Yuru git ya olmaz oyle sey :)
Soran+1 yılneden olmasın :) bence inanmayarak çok şey kaybediyorsun :)
- +1 yıl
Psikolojik seyleri biliyorum. Dsuncenin ve pozitif enerjinin gucunude biliyorum ama sen baska bisey diyorsun
Soran+1 yılben demiyorum bunu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey çoğu kişinin oluyor ve benim de oldu
- +1 yıl
Bilimsel kanitlnmismi :) hangi bilim adami? Internetten caps okuyarsk olmaz bu isler
Soran+1 yılöyle değil her neyse ben sadece yardımcı olmak istediğim için paylaştım ama bildiğini okuyan ve hiçbir şeye inanmayan insanlar çok :) ben sadece paylaştım inanıp inanmamak sana kalmış, iyi geceler
- +1 yıl
He bir sen biliyon millet bisey biomiyor. Birak bu egoyu mk alt tarafi bir caps okudun.
Soran+1 yılcaps okumadım neyse inanma ama çok cahil olduğunu bil :)
- +1 yıl
Cahilmi? Sen her okuduguna inanicak kadar safsan ben ne edeyim. Bna bir daha hakaret edersen o dediklerini tek tek sana yedrtrim haddini bil !
Soran+1 yılben burada sakin sakin anlatmaya çalışıyorum kötü bir şey bile demedim burada insanlara yardımcı olmak için paylaştım bunu inanmazsam da kendine ama burda benim inancıma şaf edip caps diyemezsin. asıl sen haddini bil. ve evet cahilsin böyle kaba konuştuğun ve hiç birşeye inanmayan kendi bildiğini okuyanbiri olduğun için. sanki ben uydurdum bunu. bilimsel olarak açıklanmış diyorum ama sen geri kal inanma mucizelere falan kal böyle umurumda değil ben inanan insanlara yardımcı oldum o bana yeter. senin gibiler ne yaparsa yapsın. ben gayet kibardım ama sen kaba konuşmaya devam ettin şimdi de konuşacağın gibi ama inan bana umurum da değil ben kötü bir şey bile demedim sadece sen cahilce ve kabaca konuştun. kendine çeki düzen ver sanki sadece ben diyorum bunu.
- +1 yıl
Sen kndine ceki duzen ver terbiyesz terbiyesz hakaret ediyorsun. Alttan aldikca kabariyorsun haddini bil. Once sen onu bunu birakta insanlarla nasil konusulur bir ogren. Onune gelene ayni sekilde cahil demissin. Magarada mi yasiyorsun kardes sen? toplum icine cikmamis gbi konusuyorsun
Soran+1 yılsadece sana cahil dedim bence sen mağarada yaşıyorsun çünkü gayet kibar olduğuö halde kabaca cevaplar verdiniz sakin kalmak mümkün değil sabır da bir yere kadar. ayrıca insan içine çıkıyorum sadece siz insanlar hepiniz birbirine benzeyen inançsız insanlar olduğunuz için farklı düşünenleri böyle garipsiyorsunuz. sen kendine çeki düzen ver ben gayet iyiyim kaba konuşmaya başlayan sendin ben değil.
Soran+1 yılburada insanlara iyilik amaçlı bir şey söyledim aldığım tepkiye bak. insanlar bir canavar.
Soran+1 yılayrıca alttan alan bendim sen hiç de alttan almadın?
Soran+1 yılneyse daha fazla uğraşamam ne halin varsa gör.
- +1 yıl
Ya kizim hgit magarana once konusmasini ogren. Vallahi yeter yaw nereden yazdim. Bileydim bu kadar medeniyetsz oldugunu yazmadim
Soran+1 yılyaw diyen biri bana konuşmayı öğren diyor flldlf sen görürsün ama gününü :)
- +1 yıl
Ne gorcem yorumumu sildrcen sikayetmi etcen? Nolur et lan. Nolur et. Bu kadar kasma yahu. Cocuk cocuk seyler yapiyorsun. Bu sitede 18 yas altina yer yok allahini seversen git sutunu ic yat uyu
Soran+1 yılya bak inanmazsan inanma ama böyle kabaca konuşmana gerek yoktu ben burada iyi niyetimden insanları bilgilendirmek istedim ama aldığım tepkiler gerçekten kabaca yani inanmıyorsan yorum da yapma o zaman saygısızlığa ne gerek var? neyse bana ders oldu insanlar iyilikten anlamıyor :) iyi geceler
- +1 yıl
Sen yorum yazdiktan snra yazdiginu hic okudunmu? Uslubun inanilmaz itici. Konusurkn kufreder gbi konusuyorsun tabiki tepki gorursun. Kimse burada senin tepeden bkma sozlerin icin gelmiyor. Ayrica adam yorum yazar yazar sen buna karisamazsin cunku soruyu acan sensin. Yorumunu yapar buna kizacagina saygi duy biraz. Ki sanada saygi duyulsun. bir bna degil herkese hakaret ediyorsun. Uslubunu duzeltsen kimse sana kizmaz.
Soran+1 yılyalnız önce insanlar kaba davrandı buna rağmen kibardım üşenmedin yorumları mı okudun kime kaba davranmışım söyler misin? ayrıca bana üslubunu düzelt diyorsun ama hiç kendine bakmıyorsun neyse ya biz birbirimize anlamıycaz bence boşver
- +1 yıl
Ilk cahilsin diye yorum atan sensin. Ben ego yapma dedim gine cahilsin diyorsun. Yok milletin her dedigine yazik cahillik diyeceksen srma ozaman soru ala allaa. Bu kadar zor degilki iletisim. Zorlastrma kolaylastr
Soran+1 yılya bak cahil dediğim için özür dilerim kaba bir şey zaten söylemek istememiştim bir an çıktı ama ondan önce sen de git işine ego kasma tek sen mi biliyorsun falan dedin kabul et bu da doğru değil sonuçta insanların iyiliği için sorulmuş bir soru bu ama insanlar düşüncemle dalga geçince sabrım taşabiliyor ama kaba olmak istemem bu yüzden özür diliyorum ve burda kapatıyorum bence daha fazla tatsız konuşmaya gerek yok iyi geceler :)
- +1 yıl
Canistain042
14dak
Psikiyatri kliniği öneriyorum eğer bana darılmazsan?
0|0 0|0 YORUMLA
Soran
11dak
yazık
Soran+1 yılonun dediği de doğru bir şey değil :)
- +1 yıl
Massşssşssallahh cok kibarsin kibarlik fiskiriyor resmen 😂😂😂
- +1 yıl
Adam resmen kibarligin dibine vurarak soylemis. Burada herkes eglnmek burada. Birasi ciddi bir kurum degilki. Kaldiki bdnimkide bir espiriydi sense cahil deyince sey oldu hersey. Neyse bu kadar cene yeterli. Bende ozur diliyorum senden. Hadi opusup barisalim
Soran+1 yıltatlıya bağlanmasına sevindim
- +1 yıl
Bnde sevindim 😍😍
Soran+1 yıl😇😇
- +1 yıl
Kapalimisin sen
Soran+1 yılhayır neden ki
- +1 yıl
Bilmem merak ettim nasil birisin neyin nesisin diye :D
Soran+1 yılanladım 😆
- +1 yıl
Ilk asklar kavga ilemi basliyo bunun hakkinda bilimsel bir seyetmislermi 😂😂😂
Soran+1 yılonu bilmem de nefretle başlıyor bence daha önce başıma çok geldi 😂
- +1 yıl
Ozel gelsene bir iki dk :D
+1 yılCiddi misin::|
04 Yorumla
Soran+1 yılevet :)
- +1 yıl
Deniyeceğim
Soran+1 yılkesinlikle denemelisin :) bir bardak suya içmeden önce niyetini söyle mümkünse sesli olsun en azından dudaklarım kımıldasın sonra istediğin şeyi oldu veya oluyor diye söyle gelecek zaman kullanma olmuş gibi söyle sonra suyu iç :) banyoda da yapabilirsin aynısını ama içme tabi ki
- +1 yıl
O olsun da, merak ettm
+1 yılanlamadim
014 Yorumla
Soran+1 yılsuya dileğini söylediğin zaman oluyor
- +1 yıl
Banyo yapinca mi 😶
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
hm ilginc ilk defa duydum
Soran+1 yılben de duyunca şaşırdım sonra düşününce gerçekten olduğunu farkettim
- +1 yıl
Tesekkur ederim ddniycm
Soran+1 yıldene ama düşünceni sesli söylemeye çalış ve olmuş gibi söyle gelecek zaman kullanma öyle yaparsan elbet olur
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😇🤗🤗
Soran+1 yılrica ederim😇
- +1 yıl
iyi aksamlar
Soran+1 yıliyi akşamlar :)
- +1 yıl
Seninle tanismak isterim 😇
Soran+1 yılgüzel olur daha detaylı anlatırım :) yardımcı olmak çok isterim
- +1 yıl
bekliyorum 😇
+1 yılciddimisin
024 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten bilimsel olarak kanıtlandı
- +1 yıl
Bu d0ru mu
Soran+1 yıldoru
- +1 yıl
Hemen gidip suya konuşayım
Soran+1 yıldenemeni öneririm hemen olmaz elbet ama hayırlı olduğu bir zaman olacaktır :) bazılarının hemen oluyor ne istediğine göre değişiyor galiba
- +1 yıl
Kadın istiyom olurmu
Soran+1 yılsuya söyle bana değil
- +1 yıl
😂 saka yapıyorum
Soran+1 yılyoo bunu da isteyebilirsin :)
- +1 yıl
Basıma dert almak istemiyorum :D
Soran+1 yılo zaman düzgün birini iste :) düzgünden kastım senin dert olarak görmeyeceğin birini
- +1 yıl
Oturup bilim kültür konuşacağım bir kız tanımadım daha
Soran+1 yıltanımayı dile o zaman
- +1 yıl
Şu sınavlar bitsinde o zaman cıksın karsıma :D
Soran+1 yılsınavla ne alaka :d
- +1 yıl
Üni sınavına gircem ya :D
Soran+1 yılniye sevgilin olunca girilmiyor mu kdldld
- +1 yıl
Damlı girilmez 😂
Soran+1 yıl😂😂 hayırlı bir zamanda olur inşallah o zaman kdkd