ALLAH RIZASI İÇİN BİLEN BİRİ CEVAPLASIN SRC - ENGEL İŞARET LEHVASI GÖRÜŞ MESAFESİ. 30m 100m 150m?

ALLAH RIZASI İÇİN BİLEN BİRİ CEVAPLASIN   SRC - ENGEL İŞARET LEHVASI GÖRÜŞ MESAFESİ. 30m 100m 150m ?

Selam arkadaslar 03.03.2013 tarihinde Bingölde SRC sınavına girdim. Yazılı sınavdan 95 puan alarak geçtim fakat yeni sisteme göre artık yazılı sınavdan sonra uygulamalı sınav yapıyolar 3 soru soruyolar ve en az 2 soruyu doğru bilmeniz taktirde sınavda basarılı sayılıyosunuz. “ENGEL İŞARETİ normal hava sartlarında sürücü tarafından görüş mesafesi ne kadar olmalıdır” 50m? 100m? 150 ? Ben 150m dedim. Lütfen bilgisi olan cevaplasın her sey bu sorunun doğru olmasına bağlııııı
Güncellemeler
+1 yıl
Selam arkadaslar 03.03.2013 tarihinde yani bugun Bingölde SRC sınavına girdim. Yazılı sınavdan 95 puan alarak geçtim fakat yeni sisteme göre artık yazılı sınavdan sonra uygulamalı sınav yapıyolar 3 soru soruyolar ve en az 2 soruyu doğru bilmeniz taktirde sınavda basarılı sayılıyosunuz. “ENGEL İŞARETİ normal hava sartlarında sürücü tarafından görüş mesafesi ne kadar olmalıdır” 50m? 100m? 150 ? Ben 150m dedim. Lütfen bilgisi olan cevaplasın her sey bu sorunun doğru olmasına bağlııııı
ALLAH RIZASI İÇİN BİLEN BİRİ CEVAPLASIN SRC - ENGEL İŞARET LEHVASI GÖRÜŞ MESAFESİ. 30m 100m 150m?