Acayip sinirlerim bozuldu. Dün salla kazan yaptım 50 Paycell kart hediye kazandınız dediği için ben de Paycel'li indirdim. Ama kartım yok. Nasıl bir şey olduğunu da bilmiyorum. Orda sanal kart oluştur yazıyordu, ben de oluşturdum. Turkcell'den 45 TL bakiye istedim. Sanal kartı kullandım. İşleminizi şuanda gerçekleştiremiyoruz uyarısı verdi. Peycell sanal kartı nasıl kapatacağım bilen var mı? Paycell nasıl iptal edilir?paycell sanal kart silme
Paycell diye sanal kart oluşturdum ama iptal etmek istiyorum. Paycell sanal kart silme nasıl yapılır?
Paycell Sana Kart, Hesap Nasıl Silinir? Paycell Üyelik İptali Nasıl yapılır?
Selam :) Paycell'e daha önce kaydolmuştum. Çok sık kullanmasam da anlaşmalı markalarda güzel avantajlar sunduğu için iptal etmedim. Bir gün illa ki lazım olur diye kenarda bekletiyorum. Paycell almadan önce detaylı bir araştırma yapmıştım. Sana ayrıntıları ile anlatmak isterim. Paycell hesap silme işleminden bahsetmeden önce Paycell nedir sorusuna değinmek istiyorum. Çünkü Paycell hizmetini tam olarak anlamanlar iptal etmek istiyorlar.
Paycell nedir?
paycell hesap kapatma
Paycell Turcell'in bir hizmeti. Paycell kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan güvenli alışveriş yapmanızı sağlayan bir sistem. Paycell'e kayıt oluyorsunuz ve herhangi bir bankaya ait kredi kartınızı bu sisteme tanımlıyorsunuz. Her bankaya ait Visa, Mastercard ve Troy kartlarınızı sisteme kayıt edebilirsiniz. Ardından sistemde bir sanal kart çıkarıyorsunuz. Yaptığınız alışverişlerde asıl kredi kartınızın bilgileri alışveriş yaptığınız markalar ile paylaşılmıyor. Güvenli bir şekilde alışveriş yapabiliyorsunuz. Paycell internet sitesinden veya uygulamasından cep telefonu veya güncel bir mail adresi ile kayıt olabiliyorsunuz. Ardından Paycell ile anlaşmalı her mağaza ve internet sitesinde Paycell ile alışveriş yapabilirsiniz. Bu açıklamayı yaptıktan sonra Paycell sanal kart silme işlemini anlatabilirim.
Paycell nasıl iptal edilir?
paycell üyelik iptali
Paycell üyelik iptali için yapmanız gerekenler çok basit. Artık Paycell kullanmak istemiyorsanız yapman gereken tek şey Paycell çağrı merkezini arayıp iptal talebinde bulunmak. Paycell çağrı merkezi telefon numarası: 0850 622 60 60 Talepte bulunduktan sonra Paycell hesap kapatma işlemi hemen gerçekleşir. Cep telefonu numaranıza veya mail adresinize hesabınızın kapandığı ile ilgili bir bilgilendirme mesajı alırsınız. Paycell hesabınızı kapattıktan sonra hesabınız, üyeliğiniz ve oluşturduğunuz sanal kart otomatik olarak iptal edilir. Başka bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Umarım açıklayıcı bir cevap verebilmişimdir.
Kanmayın böyle şeylere bana da 50 tl verdi herkese özellikle verdiler bakın hepimiz paycelli öğrendik konuşur olduk birçok kişi indirip kullandı bile sana bedavadan para vermez hiçbir şirket şartlı verir