Bugün ağır işler için akciğer grafisi çektiricem ve babamda benimle gelicek sigara içtiğim belli olur mu?
Annem biliyor ama babam sigaradan nefret ettiği için korkuyorum..
Annem biliyor ama babam sigaradan nefret ettiği için korkuyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun süredir ara ara içiyorum diyorsun kısa sürede sosyal içiciden bir farkın yok doğruyu söylemek gerekirse akciğerlerindeki katran belli olur ama 3 sene çok uzun bir süre değil inşaat ve fabrika işçileride sigara içenlerle aynı kefeye konuluyor çalışma şartlarına bakılırsa hemenemen ona göre birşey uydurabilirsin belki
İlk defa işe başlıycam ama yaşadığım yer fabrikalarla dolu ve bu çevrede oturan kesimin %90 kanser. Fabrikalardan kaynaklandığunı söylesem olur mu?
Tabi onu kastetmeye çalıştım ayrıca ben hemşireyim bu durumlarla karşılaşıyorum istersen akciğer grafisi çektirmeden önce doktorla konuşup durumu izah edebilirsin hasta mahremiyeti diye birşey var sigara içtiğini söylemezler babana veya fabrikalardan kaynakladığını dersin işte kendin daha iyi bilirsin ben bir çözüm yolu sundum Nasıl uygulayacagın sana kalms :)
Yani kesin belli olur diyorsun yani?
Ne için çekildiğine bağlı olarak değişir yani birisinin sigara içip içmediğini anlamaları için ayrı grafiler var onlarda tek tük içtiğim bir iki sigara bile kesin çıkıyor tabi ne zaman içtiğine bağlı akciğerler sürekli kendini yenileyen organlar ama ne için çekildiğine bağlı işte genel anlamda bir sorun var mı diye bakacaklarsa çekilir çok abartılı birşey yok ise konusu dahi açılmaz En En Fazla sigara kullanıyor musun diye soru sorulur o kadar yani kalkıpta sigara içtiğin için ciğerlerin böyle böyle kötü olmuş diye açıklama yapmazlar sana bir iş yerine vericeksen eğer akciğer grafisini
İş yerine vericem. İçim rahatladı teşekkür ederim☺
Mersii :)
Bunu bilmemiz için birkaç şeyi söylemen lazım.
Kaç yaşındasın?
Kaç yıldır iciyosun?
günde ne kadar iciyosun?
Kaplı alanda mı içiyorsun?
20 yaşındayım.
3 yıldır içiyorum.
Günlük değil çok nadir içiyorum okul bittiğinden beridir.
Ve hayır genelde açık havada kafelerde falan içiyorum.
Çok iyi beslendiğim söylenemez aslında ayrıca derin nefes alamama, göğüs kafesi sıkışması ve sol göğüs altında nefes alınca sıkışma oluyor sizce bunlar sigaradan mı kaynaklıdır?
Bende öyle bir mide yok yalnız o saydıklarının şeyler midemi bulandorıyor
Teşekkür ederim☺
Belli olur
Gerçekten mi?
şu an gitmekten vazgeçtim
Cevap
9Cevap
uzun süredir kullanıyor ve çok içiyorsan muhtemelen görünür.
3 senedir kullanıyorum ama ara ara içiyorum
bellı olur olmazmı sanıyorsun
Bilmiyorum
Yoğun içiciysen tabi ki belli olur.
Bişey çıktımı yarın bende yaptıracam
Evet belli olur.
Belli olmaz
Emin misin? biri de belli olur demiş
Olur
Olur
Cokmu iciyosun
Hayır çok nadir