Kocamın kokusundan bıktım usandım?

Bu sabah yine kavga ettik bu konu yuzunden... esimin agzi inanilmaz pis kokuyor.. tamam kokabilir ama onlem almiyor.. disini pek fircalamiyor.. ve en en onemlisi benim icin parfum kullanmiyor. parfumu bolca sıkca ustune basina belki agiz kokusundan da bukadar rahatsiz olmucam... onemsemiyor beni rahatsiz oldugumu biliyor ama saldi iyice kendini. Rahatsiz oluyorum midem bulaniyor artik iyice sogudum. Parfum aliyorum unutuyorum sıkmayi diyor ven ellerimle sıkiyorum dusunebiliyormusunuz.. koltuk alti rolonu ben suruyorum adama ya onu da unutuyorum diyor.. ve onu kullanmadigi gun hem ter kokusu hem agiz kokusu e ben nasil sevgimi duygularimi taze tutabileyimki artik... dus alir sık sık ama parfumdu koltuk altiydi agiz bakim urunleriydi bunlari yapmaz.. senelerdir benim zorlamamla... ben istiyorumki atsin agizna bir iki karanfil ohh dislere de faydali koltuk altini rolonlasin mis gibi parfumunu sıksin gelsin yanima cok mutlu oluyorum ozaman. icinde yok adamin.. insnlari rahasiz ettigini dusunemiyor galiba... bu sabah patladim ama konu acildi. Ben senin agiz kokunu cekmek zorunda degilim git care ara paran yoksa en basitinden hergun karanfil cigne yut parfum sıkmak 2 sn lik is buz gibi oldum yeter ya diye bagardim.. hersey parfummu yaa diyo tabi hayat parfden ibaret degil ama guzel koku insanlari her konuda ceker kendine ama pis koku yanina bile gitmek istemiyorum. Sadece pis koku adam ya. Ben hergun koltuk alti bakimimi agiz bakimimi yaparim evde durup durerken bile parfum sıktigim olur. Parfum dayanmaz hatta. Evime guzel kokular kullanirim, kendimde guzel kokarim cok sukur. Ama esim? Of napicam ben Şu an cok sogudum yasamak bile istemiyorum aglamak istiyorum ya.
Kocamın kokusundan bıktım usandım?