biz cinlerden korkuyoruz ama onları görmüyoruz. cinlerin de bişeyden korkmaları için görmedikleri bişey olması lazım. Sizce neden korkuyo olabilirler?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem ezandan duadan falan herhalde. Bu arada küçükken abimin kılığına girip bana göründüler
17 Yorumla
Soran+1 yılharbimi? oww olay nasıl oldu anlatır mısın biraz
Cevap sahibi+1 yılBabamın babaannesi ölmüştü. Cenazesini götürürlerken etraftan değişik sesler gelmiş güya 3 harflilermis. Ben de daha çocuktum tabi inanmadım bütün gece ses çıkararak dalga geçtim.
Abim bana dedi dalga geçme o kadar gelirler görürsün falan. Ben yatana kadar habire dalga geçtim ses çıkararak falan. Sonra yattım işte. Gece birden uyandım karşı duvarda abimin kafasını gördüm ama vücut yok sadece kafa gözleri kapalı çok korkunçtu. Ben sandım abim beni korkutmak için yapıyor. Kafamı kaldırıp abi diye çağırdım ses hareket yok. Hemen yorganın altına girdim yüzümü yere döndüm baktım o kafa yerde duruyor bu defa. Sonra işte arkamı döndüm gözlerimi sıkıca kapadım ve ağladım.
Soran+1 yılofff kötüymüş ya. ama halisinasyonda olabilir. uyur uyanık hâl olabilir. neyse sen yine de aletel kürsiyi elden bırakma nolur nolmaz
Cevap sahibi+1 yılBen unutmuştum bu konuları şimdi sorunu görünce yeniden korktum. Allah korusun inşallah
Cevap sahibi+1 yılBizim ordan bir adamı kaçırıp ağaca bağlamış hatta. Sabah ezanı okununca çözülmüş
Soran+1 yılayetel kürsinin bir fazileti var ki ne fazilet. bir kez okunduğunda müminin başında 70 arşın kubbe örülür. sabaha kadar korur. mahluklar yaklaşamaz. korkmana gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılSorunu gördüğümden beri okuyorum. Inşallah korur
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİslamiyeti yaymayı cinler aracılığıyla mi düşünüyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yılateiatlere cin gönderip kendilerini göstermesini isteyeceğim
- +1 yıl
Hangi dine hizmet ediyorsun
Soran+1 yılislam tabiki
- +1 yıl
İslam dinine gore bu dediğin mübah mı
Soran+1 yılbilmem. peygamberler de yapmış bunu. ama insanlara değil. cinlere islam yayarken
- +1 yıl
Sen bir daha gözden geçir fikrini
Soran+1 yılneden ki. olan bana mı olur yoksa
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılama müslüman cinlerle iletişim kuracağım. yine de olur mu
- +1 yıl
Olur, dinen caiz değil diye biliyorum sonra sana musallat olurlar
Soran+1 yılanladım. teşekkürler
- +1 yıl
Ricalar
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺
- Diğer konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılHer mahlukatta olması gereken Allah korkusu. Onlarında korkusu o
511 Yorumla
Soran+1 yılbenim merak ettiğim insani duyguların fobilerin olup olmaması. mesela karanlık korkusu klostrofobi gibi şeyler olabilir. başka üstün yaratıklar olabilir
- +1 yıl
Anladım valla kardeşim bir ara epey yogunlaştım bu konulara söylediğin tarzda korkularını hiç duymadım eğer musallat olmuşlarsa birisine sağlam bir hocadan çok korkuyorlar. :)
Soran+1 yılmusallatlık bir durum yok kardeş. sdece merak ve araştırma isteğim var
- +1 yıl
Araştır hatta hz. ademden önce yaratılanlardan başla
Soran+1 yılazazil ve raziel olayını biliyorum. onlardan öncesi varsa bakarım
- +1 yıl
Onlardan öncesi şeytanın hakem olduğu ve dünyada yaşayan cinlere halifelik yaptığı dönemdeki cinler
Soran+1 yılazazil şeytan zaten
- +1 yıl
Şeytanın hakem olduğu dönem şeytanın bir çok ismi var. Raziel olayını bilmiyorum?
Soran+1 yılharut ve marut olayında onlara vahiy getiren melek. sonradan şeytana hizmet etmeye başlamış. tevratta geçer. kuranda ayrıntı yok
- +1 yıl
Araştırayım bir bende onu sağolasın :)
Soran+1 yılrica ederim
+1 yılAllahın gazabından tabikide
129 Yorumla
Soran+1 yılya benim merak ettiğim onlarda nizim gibi yaşıyor doğup büyüyor yemek yiyor falan. onların aleminde böyle fobi gibi korkular falan var mı mesela karanlıktan korkma olur böcek gibi korkular olur
- +1 yıl
Zaten onların ana unsuru korku vesvese elbet insanlar gibi yaşayıp yemek yiyorlar ölüyorlar doğuruyorlar ama burada zaten dikkat edilmesi gereken nokta insanlar (GİBİ) yani bir insan gibi değil boyutlar farklı alemler farklı. Bözek kılığına ve bir çok hayvan kılığına bürünen varlık büründüğü hayvandan korkarmı peki?
Soran+1 yılkorkmaz ama onlar bizim alemimizdeki varlıklara bürünüyor. belki kendi alemlerinde kılıpına bürünemedikleri yaratıklar vardır. benim merak ettiğim o. hiç mi allah dışında korktukları varlık ya da fobi gibi bişey yok bunların. varsa da neden böyle şeylerden korkarlar
- +1 yıl
Korktukları var ama nasıl var cinlerin geneli olarak konuşmamak lazım müslüman cinlerde ifritlerde elbet ortak paydada Allahtan korkarlar. Ama müslüman olanları cinler genellemesinden ayırmamız lazım senin sorularını ve merakını sadece şeytana tabi olan cinniler üzerinden cevap vericem.
- +1 yıl
Sen kalıplaşmış bir cevap aramıyorsun tatmin edici ince detay derin cevaplar arıyorsun
Soran+1 yılaynen. merakımın sebebi de algılayamayacağımız cin aleminin bize göre antimadde olan karşıt evreni
- +1 yıl
mesela senin isteklerin bir iki şey ile sınırlı değil karma karışık bir şeyin ucundan tutuyorsun başka bir yer çıkıyor karşına her yere saldırma yavaş git idrak önemli. Akıl veriyormuşum gibi oldu biraz ama kusuruma bakma. Davet etmek onları görmek mi istiyorsun yani bu merakların altında asıl olan ne var?
Soran+1 yılalgılanamayan cin evrenini algılamak istiyorum. imkansız sanırım.
- +1 yıl
Sigara içip geliyorum hemen
- +1 yıl
imkansız değil zaten olayı algılamak beyin akıl ile olucak şey önemli olan nokta çok düşünmek düşünmeyi hiç bırakmamak ama en önemlisi herşeyi arkasında açık ara farkla kıyas olamıcak şekilde geride bırakan şey hislerdir hissiyattır. Ben herzaman şunu derim anlamak hislerin yanında hiç kalır o yüzden anlamayı öyle bir geçmek lazımki bazı manalara ulaşabilesin
Soran+1 yılpeki bunu nasıl yapabiliriz. insan olarak bu sanki sınırları aşmak yasağı delmek gibi geliyor bana
- +1 yıl
Ben konuyu gördüm mesela hani çok şeyi konuşmamız lazım okadar çok şey varki bunu bu şekilde yapabilirsin desek olmaz. Mesela bir örnek vereyim şu an yaşadığımız bir örnek. Sen bu soruyu neden sordun. Bu soruyu sormadan önce bu sayfaya neden geldin. Bu soruyu sormadan önce ben ne yapıyordum. Ben buraya neden geldim. Bu sorunu ve seni neden gördüm. Ben seninle sen benimle neden konuşuyoruz. Bu belkide sayısız şekilde uzar gider. Nedenleri arıycağımız doğru adrese bakmak lazım. İnsan olarak bu sınırları aşmak doğru ama bu bir yasak değil ki yasağı delmek olsun. Yasak konusunu şöyle açıklamak gerekirse gerçek noktadan yani Allah tan ve islamdan uzaklaştıracak herşey buna yasak getirir.
Soran+1 yılbenim anlamadığım cinlerin bizimle iletişim kurması yasak mesela. müslüman cinler iletişim kurmuyormuş. iletişim kuranlarda kafir cinler ki bunlar insanların faydasına iş yapmazlar. kardeş benim amacım alttaki görüşlere baktıysan islamı yaymak aslında. bu somut kanıt isteyen ateistlere cin gönderip kendilerini göstermesini sağlamak amacım. bunu yaparsam da yasağı delmiş olacağım ama islamı da yaymış olacağım. sorun bu
- +1 yıl
Bunu nasıl yapabiliriz dedin. Bunu biz insan olarak tek başımıza yapamayız ilk önce bunun gerçekten bilincinde olmamız herşeyin Allahın izniyle olabileceğine şüphesiz inanıp hissedip akıl ile tartıp yaşamamız gerekir. Şimdi nasıl yapabiliriz dediğim ilk madde bu dediğim şey olması lazım.2 ben cinleri alemleri onalrı bunları görmek için yapıcam düşüncesi isteği içinde zerre olmaması lazım.3 en basit ama insanların yapmadığı gerçek manada saf temiz hisler ile yapmadığı birşey nasıl yapabiliriz diyoruz genel kendimide katarak söylüyorum. Buraya yazana kadar gerçekten ellerini açıp Allahım beni benden şüphesiz en iyi bilen sensin. Aklımdaki soruların cevabınıda bilen sensin. Benim bu sorularımı cevapsız bırakma Allahım deyip Allaha sorsan Allah bizi cevapsız bırakırmı
- +1 yıl
Yani burada herzaman şeytan işin içinde nefsin için içinde Ne sorumuz varsa ilim mi istiyorsun Allahtan (c. c) iste cevapsız sorularınmı var Allaha (c. c) sor çünkü tek yanılmıyacağın ve tek seni fazlasıyla tatmin eden cevaplar şüphesiz Allah da (c. c) var
Soran+1 yılallahla birebir konuşabilsem cinlere ne gerek var. zaten peygamberliğimi ilan eder islamı yayarım.
- +1 yıl
Şimdi ama burada dikkat et bir dur. Allah şüphesiz herşeyi bilen buna iman ediyoruz burada gönül ruh fikiriyiz. Şimdi sen diyorsun ben ateislere cin yollayarak islamı göstericem hani anlamalarını sağlıycam. Peki bunu Allah yapamazmı veya yapıyormu veya yapmıyormu bunları bilmiyoruz. tek bildiğimiz Allahın herşeye yeticek gücü olduğu. EE ozaman bu düşünce bu hareket sence ne olmuş oluyor neden cinlerle yani neden başka bir yolla değil. Onu şöyle diceksin hani bir görseler korksalar anlarlar.1 saniyede bütün dünyaya cinler ile islamı yayar haber verir anlamasını sağlarsın vesile olarak tabiki. EE ozaman ne olur sınav kader vs bunlarla çakışır
- +1 yıl
nedemek birebir işte zaten bak his diyorum ya sen dua ederken veya etmeden her saniye Allahın seni her saniye izlediğini sürekli kendinde düşünüp hissedersen olay bundan sonra farklı boyutlara gider. biz her ellerimizi açtığımızda bu his ile dua etsek ne olur daha farklı şeyler olur. Her dua ettiğimizde arada kimse olmuyor rabbin ile baş başasın Allah isteyin diyor vereyim diyor daha nedesin ozaman istemeyi bilicez
- +1 yıl
Allah bizimle konuşuyor zaten ama önemli olan bunun bilincinde olmak sürekli seni izlediğini bize şah damarımızdan daha yakın olduğunu böyle dolu dolu hissederek yaşamamız lazım. Dünyevi isteklerin olmaması lazım. yani bir çok şey lazım.
Soran+1 yılbu şekilde bir kişiye iman ettirsem zincir etkisi yapacak. bu da kaderi sınavı yani sistemi değiştirmiş olacak. somut bir delil görmeden inanmam diyen adam nasıl iman edecek nadıl yola gelecek
- +1 yıl
Benlik duygusunu önce bir çıkar at herşeye Allahtan başla Allah ile bitir. İman ettiren sen olamazsın sadece vesile olursun. Ona iman ettiren yine Allah dır. Bak basit ama çok güçlü dene yani gör hani farklı şeyler arıyorsan ne ararsan ara sadece güzelce iste. Ateist birisini Allah değiştirmiyorsa biz değiştirebilirmiyiz. Allahım beni bu kişinin doğru yolu bulması için vesile kıl de yani çok zor şeyler değil.
Soran+1 yılislamı yaymak için peygamber olmak lazım yani. çünkü benim dediğim bu adamlar somut delilden başka hiç bişey istemiyor. gerçi peygamberlere bile zamanında sihirbaz demişler. bazılarının kalpleri gerçekten mühürlü galiba ayette geçtiği gibi. vesile olmak ise gerçekten iman için içinde ışık olan kişiler için geçerli ve o ışık varsa zaten vesile olmaya gerek var mı bilmiyorum. İnsanoğlu aklıyla araştırarak da allahın varlığına şahadet eder. neyse daha fazla deşmeyecem konuyu. cevapların için teşekkür eder, iyi geceler dilerim krdeşim.
- +1 yıl
Bana ilim ver de iste dua et zikir çek ama hiç bir zaman bir isteiğin olmasın dünyevi zaten okuduğumuz her duanın hadimi var müvekkel melekler koruyucuları var ilim iste duan zikrin sadece Allah rızası içi olsun. Mesela aklıma geldi söyliyim. Yemek yiyoruz kalkıyoruz. Allah olmayanlarada versin diyoruz. Gökten yemek inse ne olur sınavın anlamı kalırmı. Allahım olmayanlarada vermek için beni vesile kıl desek gidişat nasıl değişir nasıl olur. Yani doğru şekilde istemeyi dua etmeyi bildikten sonra ki bunuda kendimiz bilemeyiz yine bir şekilde Allah bize gösterir.
Soran+1 yılçok haklısın.
- +1 yıl
Allah razı olsun. Harbiden çok zevk aldım muhabbetten. Seni çok iyi anlıyorum hatta anlamanın ötesinde hissediyorum. Çok sinir oluyorsun göğsün sıkışıyor böyle daralıyor inandıramıyorsun inanmıyorlar buda sinirlendiriyor haliyle. Işık zaten bizim ruhumuz bunu aydınlatmaya gayret etmekde karartmaya gayret etmekde yine bizim elimizde. Ben teşekkür ederim. İstemeden sinirlendirdiysem özür dilerim.
Soran+1 yılyok yok sinirlenmedim. güzel bir sohbet oldu gerçekten. beni vazgeçirdin. eigi kaptın 😉
- +1 yıl
ben konuya herzaman bu hisle bakıyorum seni ben vazgeçirmedim vesile oldum. Yani ben kendimce böyle yorumluyorum. Allah beni sana vesile kıldı belkide yoksa izin vermeseydi senin bu soruların olmasaydı izin vermeseydi şu an bunlar yaşanırmıydı. Anlıyorsun dimi :)
Soran+1 yılçok iyi anladım kardeşim. inşallah ben de vesile olanlardan olurum
- +1 yıl
İnşaallah sadece kalpten istememiz yeter :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
11Cevap
besmeleden duadan ibadetten birde onlardan korkmazsan pek bişi yapamıyorlar en azından 30 senedir olardan bir zarar görmedim arasıra görünmeleri dışında
116 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman cinler de var ama. onlar neyden korkuyor o zman
Soran+1 yılsonuç olarak onlarda bizim gbi doğup büyüyüp yaşıyorlar. insani zevkleri eğlenceleri var. mesela insanın karanlıktan korkması gibi fobileri var mı diye merak ediyorum doğal olarak
Soran+1 yılmusallat olayları var. belki insan bedenindeki biriyle konuşabilirim
Soran+1 yılşekilleri neye benziyor
Soran+1 yılvay anasını yaa. ne çeşit bir yaşam tarzları varmış bunların. 🤔 bak iyice meraklandım şimdi.
Soran+1 yılislam yayma karşılığında ne isteyebilirler ki
Soran+1 yılmüslüman cinler insanlarla iletişim kurmuyor sanırım. kafirler ise hep işin pçliğinde o zaman. o yüzden böyle oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar yalnızım ki keşke cinlerle bari muhabbetim olsa 😭 😭 benden korkmasınlar 😭
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşke kolay olsa ama gerçekten çok zor
+1 yılbilmiyorum hiç öyle bir tecrübem olmadı ama görenler olmuş psikolojileri nasıl kaldırıyor anlamıyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunlarla fazla uğraşmayın yoksa kafayı yersiniz demedi demeyin sonra
15 Yorumla
Soran+1 yılniye ki. hiç kafayı yiyen birine rast gelmedim. hep uydurma hikayelerle karşılaşıyorum
- +1 yıl
bir gün rast gelirsin , ya da başına gelir.
Soran+1 yılya benim amacım başıma gelmesinden ziyade birazda islama hizmet. mesela ateistlere cin gönderip kendilerinin varlığını kanıtlamalarını istesem ne kaybederim diye düşündüm bir an. ama olmuyormuş. çünkü müslüman cibler iletişim kurmuyormuş. kafirleri de bizzat iletişim kurana musallat oluyormuş. o yüzden caydım gibi bişey şu an
- +1 yıl
Ben bilmem ilgilenmiyorum da ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ; Bu tür işlerle fazla uğraşmak iyi değil akli dengeyi yitirmeye sebep olur , insanın ruh dengesini bozar. Olur olmadık şeylere işkillenir anlam yüklemeye çalışır.
Her neyse iyi geceler
Soran+1 yılanladım iyi geceler sana da
Temiz insandan. korkarlar.
Abdestli insandan korkarlar112 Yorumla
Soran+1 yılama müslüman cinlerde var. onlar neyden korkuyor o zaman
Soran+1 yılben bir yaratık kastederek sormuştum soruyu
Soran+1 yılneden ki
Soran+1 yılneden daha fazlasını öğrenmem gerekmiyor. mantığı ne bu korkunun
Soran+1 yılokurum belki. kitabın ismi ne
Soran+1 yıltamam kardeşim. bir araştırayım okurum belki. iyü geceler
+1 yılSirkeden, kekik kokusundan, kafirun kokusundan,
22 Yorumla
Soran+1 yılbu korkuların nedenini merak ediyorum işte
- 1 yıl
Hemde çok korkup güçsüz kalırlar
Aynada kendilerine bakmaya korkuyor olabilirler
13 Yorumla
Soran+1 yılahaha 😀😂
Soran+1 yılulan asdasdas 😀😂😀😂
+1 yılDemir gibi şeylerden korkarlar
17 Yorumla
Soran+1 yılnedeni ne
- +1 yıl
Yansımaları oluyor diye
Soran+1 yılaynadan da korkarlar o zman. bu durumda kendilerinden korkmuş oluyorlar yani
- +1 yıl
Hayır insanlara görünmekten korkuyorlar
Soran+1 yılilginç
- 1 yıl
Manyetik alan oluşturduğu için
Büyük demir filkete tak ic camasirina kalbinin üstüne boğazına demir kolye taksanda olur yaklasamazlar
00 YorumlaBen korkmam ama onları korkutmak bir duaya bakar
10 Yorumla
+1 yılben korkmuyom cinlerden harry potterdaki cin tatlıydı bence
025 Yorumla
Soran+1 yılvarlığına bile inanmadığın şeyden korkmuyorum diyerek konuşman çok ironik
- +1 yıl
seninde varlığını kanıtlayamadığın bişey hakkında tez üretmen deli saçması
Soran+1 yılben varlığını kanıtlarım ki
- +1 yıl
keşke bilim adamı olsaydın o zaman
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
çok zekisin ya kendi çapında
Soran+1 yıliletişim kurmakla zekanın ne alakası var. herkes yapabilir
- +1 yıl
o zaman sorsaydın neyden korkarsınız diye
Soran+1 yılöyle kolay değil işte. dha yolun başındayım
- +1 yıl
trafik kurallarına dikkat et canım
Soran+1 yılmerak etme. yolun sonuna geldiğimde sen de müslüman olacaksın canım
- +1 yıl
senle ben aynı kişi falan değiliz ama paralel evrenden mi yazdın bana
Soran+1 yılaynı kişi olduğumu söylemedim ki. sadece yolun sonuna geldiğimde senden açık adres isteyeceğim. cevap verirsen sevinirim. somut kanıt isteyip duruyorsunuz. bu da sana delil olur işte
- +1 yıl
ülkenin meditasyoncusu bile tehditkar ag
Soran+1 yılbunu tehdit olarak algılama. rica ediyorum. somut kanıt isteyen sizsiniz. istemezsen göndermem
- +1 yıl
siz mi ben mi karar ver
Soran+1 yılsiz derken ateistleri kastediyorum
- +1 yıl
ateist oldugum ne alaka
Soran+1 yılbaşka sorulara yaptığın görüşlerden çıkarım yaptım
- +1 yıl
ayak izlerimi takip et belki yürümeyi öğrenirsin
Soran+1 yılkonuyu değiştirme. bu işi bitirdiğimde kanıt istiyormusun iatemiyormusun
- +1 yıl
bekliyom
Soran+1 yılşu an değil dedim ya. sen sadece buraya hazır olduğumda attığım mesaja cevap vermekle yükümlüsün. sana özelden de yazar açık adresini alırım söylersen. kabul mu
- +1 yıl
tamam aşkımsu
Soran+1 yıltamam aşkımsu sana iyi geceler şimdilik 😀
3 harfli diyin onlara 3 HARFLI
014 Yorumla
Soran+1 yılonlar bize 5 hrfli demiyor ama
Soran+1 yılaz çok
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
sanada yollıyalımmı
Soran+1 yıl@EfeTabakçı müslümana yollayıp napacan. ateiste yolla da görünce müslüman olsun
Soran+1 yıl@Kır-gülü sen bunlara bakma. öyle kolay değil musallat ettirmek. sen duanı oku yat. allah korur. ayetel kürsinin faziletlerini oku. okununca kişinin çevresinden 70 arşın kubbe örülür. sabaha kadar kalkan olur. hiçbir mahluk yaklaşamaz.
- +1 yıl
@Kır-gülü dikkat et başına bela olurlar
o mevzulara hic girmee kurcalama bsvr.
06 Yorumla
Soran+1 yılniye ya merak ettim 😀
Soran+1 yılsen araştırdın mı
Soran+1 yılben çok ilgileniyorum bu konuyla ya. özellikle islamiyet yaymayı cinler ile yapmayı düşünüyorum. iletişim teknikleri felan deniyorum şu an
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen cinlerden korkmuyorum.
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Seig_Heil cinleride Allah yarattı bizleride ve bizleri cinlerden üstün kıldı. Biz onları görmediğimiz için bize ilginç korkutucu ve ürkütücü geliyor , oysa onların yapabileceği şeyler oldukca kısıtlı. Allah bize dualararmağan etmiş ayetel kürsi , nas ve felak sureleri okusan sana bişey yapamazlar. Sen onlardan ne kadar korkarsan onlarseninle o kadar ilgilenir veuğraşır. Kendilerinden korkanı ve çekineni çok seviyorlar ve hep uğaraşırlar. Aslında buna izin veren bizleriz, izin vermediğimiz müddetce hiç bişey yapamazlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Seig_Heil inanç ve iman olarak zayıf mısın?
Cevap sahibi+1 yıl@Seig_Heil yanlış anlama niyetim sorgulamak veya yargılamak değl , asıl kastettiğim körü körüne ibadetde değil, içinde yoğun bir iman gücü olursa ve samimi bir şekilde Allah'a sığınırsan hiç kimse nsana bişey yapamaz çünkü hiç kimse Allah'tan güçlü değil yeteki sen Allah'a gerçekten güven. Hiç psikolojik destek aldın mı yani bu durum halüsünasyon olabilir, kullandığın ilaçlar var mı, geçmişte uyuşturucu maddeler kullandın mı ya da aşırı bir duygusallığın var mı?
Cevap sahibi+1 yıl@Seig_Heil çocukken onların sofrasına veya ortamına basmış olabilirsin ama kurtulamayacağın anlamına gelmiyor. Yeterki onlardan kurtulacağına inan. Gerçek hocalardan yardım isteyebilirsin. Yardımcı olacaklardır.
Cevap sahibi+1 yıl@EfeTabakçı adresim belli :)
- +1 yıl
çok iddalısın
Cevap sahibi+1 yıl@EfeTabakçı evet.
Cevap sahibi+1 yıl@EfeTabakçı kaderimde olsaydı Allah o duaları bize armağan etmezdi :) Cüzzi irade ve külli irade diye bişey hiç duydun mu? Herşey kader değildir. Allah bize akıl fikir vermiş ve samimi bir şekilde O'na inanır, iman eder ve güvenirsek bizi asla boş çıkarmaz nitekim beni hiç geti çevirmedi çok şükür.
Cevap sahibi+1 yılGerçekten inanırsan dualar her zaman etki eder.
Cevap sahibi+1 yıl@EfeTabakçı onlarda Allah'tan gizlenemez :)
Cevap sahibi+1 yıl@EfeTabakçı hayır. Onlarda aynı insanlar gibiler iman edenlerde var iman etmeyelnlerde Peygamber efendimiz onlarada tebliğ etmiştir ve Peygamber efendimiz onları görüyordu, Hz. Süleymanda onları görüyordu ve konuşuyordu. Lütfen biraz araştırın.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca onların Allahın varlığına inanıp inanmamasının bir önemi yok çünkü bu Allahın var olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)
Cevap sahibi+1 yılHangi ayetmiş? Ayetleide tefsirinide iyi biliyorum ve ben onlarıda bizide yatan Allahın gücüne inanıyorum. Onlardanda korkmuyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@EfeTabakçı sen insan gücünü biliyor musun?
Cevap sahibi+1 yıl@EfeTabakçı Allah çok kudretli.
Cevap sahibi+1 yıl@EfeTabakçı dini bilgin oldukca çokmuş gerçekten :)
Cevap sahibi+1 yıl@EfeTabakçı cinlerden korkup Allaha isyan dden bir tek seni gördüm * sen cinlerdn gerçekten korkmalısın bu durumda.
- +1 yıl
selamun aleyküm // çocukken onların sofrasına veya ortamına basmış olabilirsin // demişsiniz biraz açarmısınız. Benimde bu konuyla ilgili bazı tecrübelerim var ona göre paylaşmak isterim. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz.
Diğer konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bilmem
10 YorumlaBenden korkar
07 Yorumla
Soran+1 yılyaw trollemeyin şu soruyu ciddi bişey soruyorum şurda 😠😡
Soran+1 yılben benle uğraşmasınlar diye uğraşmıyırum ki. tam tersi iletişim kurmaya çalışıyorum ki ateistlere cin yollayıp varlıklarını kanıtlasınlar. böylece islam yayılsın.
Soran+1 yılonla da bayağı uğraşmıştım. astral seyehat ile ilgili bayağı bir mesafe katettim. lucid rüya seviyem çok iyi ama çıkamıyorum astrale. tavsiyen var mı
Soran+1 yılanladım. denerim. teşekkürler. iyi geceler
+1 yılDualardan.
08 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman cinler?
- +1 yıl
Müslüman cinler zaten uğraşmaz insanoğluyla, onalra büyük günahtır çünkü.
Soran+1 yıluğraşıp uğraşmamaları sorun değil. korkuları nedir. yaratık falan var mı? fobileri falan diye merak ediyorum
- +1 yıl
O kadarını bilemiyoruz maalesef. Ben okumadım hiç bir yerde.
Soran+1 yıliletişim kurmakla mümkün olacak sanırım ama bu da zor gibi duruyor.
- +1 yıl
Zor değildir ama uğraşmamak daha evladır diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Rica ederim.
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. böö yap korkarlar
10 Yorumla
+1 yılDemirden
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Bilmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden korkarlar
10 Yorumla