Ben ilk defa karabasan hissettim uykumda, gozumu acsam gercekten gorurumusun karabasani? Dun korkumdan 2de yattim ve 4te uyandim... :(
korkulacak
korkulmayacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer karabasan denildiğine bakma sen bilimsel olarak uyku felci deniliyor ona benim de başıma geliyordu bir ara fazla yorulduğunda stres yaptığında vs oluyor kendini sıkma rahat bırak inançlıysan dua okuyabilirsin sırt üstü yatma rahatsız yerlerde uyuma uyumadan yemek yeme stres yapma
ilk yaşadığımda yaşım bayağı küçüktü ve çok gerilmiştim kimseye anlatamamıştım vs daha sonra bir psikiyatriye gittiğimde anlatmıştım gerekli açıklamaları aldıktan sonra aşırı stresli olduğum zamanlar yaşadım ve yaşıyorum ama bilincine varınca korku olmuyor artık beyin rahat olmalı çok yüklenme kendine :) ayrıca kendini duyurmak için savaşma kimse duymuyor :D
Yok öyle bir şey korkma dua edip uyu Allah seni tüm kötülüklerden korur :)
Karabasan denilen olay uyku felcidir kendini böyle şeylerle korkutma, bizim bilinçsiz ebeveynlerimiz çocuklara hep saçma sapan şeyler anlattıkları için akıllarında böyle şeyler yer ediyor korkacak bişi yok yavrum uyumana bak
evet korkulacak bişey snn iş wahim sürekli mi geliyor?
korkutöma diyorsun üzerine çıkınca ne bagırabilirsin nede yanından birini çagırabilirsin o onda besmele çekersen kurtulun yoksa seni boğar
Cevap
8Cevap
Googleye girip karabasanın aslında ne olduğunu öğrenebilirsin o bir geçici uyku felci ortada bir varlık yaratık yok, seni allah yaratmış kendini savunamaycağın 3. boyut doğa üstü güçleri olan bir varlığın elinde süründürmez korkma
Korkmamak için buradaki kolpadan yorumları okumaman gerekir emin ol herkeste korkma ve korkutulma isteği var :) bazıları oturup sırf sallamasyon korku hikayesi yazıyo inci sözlükte yaşamış gibi, kuranın türkçe mealini al oku cinler ve insanlar arasında perde vardır ne olur bizim alemimize geçip bize allah istemedikce bişey yapabilir ne biz onlara eğer cinlerle bir bağlantısı olduğunu savunan varsa hepsini bana yollasın :) kuranda karabasan geçmez bende inanmıyorum kuranda olmayan şeylere iman etmek kadar saçmalık yok eğer öyle bişey olsa mutlaka yüce allah bize ondan korunma yollarını ve onun neden olduğunu bildirirdi yani minik kız korkmana gerek yok :) korkarsan yine tabi korkcaksın bilinç altına işlemiş başka şeyler düşünmeye çalış yoksa pskolojini bozup halisinasyon bile görebilirsin istediğinde burdayım korkularını yen :)
Karabasan mi beyazbasan mi bilmem ama ben daha gormedim
Yaşamadım bilmem ama, askerde arkadaşım da hep oluyordu, tuhaf şeyler, i*ne bizi bile korkutuyor du, inş olmaz sende
Dua et yatmadan nas oku felak oku
Aynen korkmada sağına dön ve yat
Karabasan Yok! Uyku Felci Cahiller.
Kork gitsin. Ne olur ne olmaz. :D
sirt üstü yatma:)
o zmn korkma. Aslında sevimli güzel birhis oluşuyor. mekanizmasi daha çok oksijensiz kalip medulla spinaliste karbondioksit artmasina bağlı gelistigi ile ilgili çalışma var. tipta henüz çözüm bulmadik. zaten olunca yavas yavas cozulursun. bur arkadasim vardı. alisti. seviyorum. güzel bir his oluyor derdi
ne korkcan be :D
Ben Aboneyim:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar