Annem beni sevsin istiyorum artik?

dobra biriyim, annemle az once tartistik beni HICBIRZAMAN kardesime karsi korumadi hep assagiladi biktim ama annem beni kotu biri goruyor gozunde annem bile tanimiyor beni, sevmiyor beni keske dogurmasaydim bile demisligi bile oldu, halbuki okuldan ise isten okula giden biriyim kucukken bizi hic cinemaya yuzmeye ailecek biyere goturmediler, oyle cikip alisveris kiyafet almadilar dogru duzgun, buyudum kendi parami kazandm kendime ceki duzen verdim, hayatimda herkes kardesim bile kendi cikari icin benimle iyi olmaya calsiirim ertesi gun ablasi degil dusmaniymisim gibi davranir canimi acitiyo bu, napcam bilmiyorum gitmek istiyorum kendi hayatimi kurmak Şu an yapamam bunlari , belki bumuydu derdin diceksiniz gercekten yasayan anlar nedemek istediklermi annem sevsin istiyorum beni bazen guluyor ya 40yilda bir guleriz gozlerim doluyor hemen caktirmiyorum annem bilmiyor beni tanimiyor, onla konussam bile tamam der yarin yine ayni seyleri yapar sevsin annem beni buyudum ama sevsin yinede istiyorum
Annem beni sevsin istiyorum artik?