Staj yeri hakkında yardım lütfen okuyun

Arkadaşlar lise son sınıfım meslek lisesi yiyecek içecek bölümü pastacılık dalı okuyorum. Pastane aynı zamandada fırın olan bir yerde çalışıyorum çok yoğun oluyoruz ve 2 gün tezgahta 1 gün imalathanede duruyoruz aslında bizim işimiz pastacılık la ilgili bişeyler öğrenmek ama tezgah bizi bitiriyor çalıştığım yer evime çok uzak sabah 6 da kalkıyorum ama kalkmama değmiyor akşam 7 buçuk ta evde oluyorum (5 buçuk gibi çıkıyorum) hemen duş alıp yatıyorum dinlemeden yeniden staja gidiyorum. Çalışma sartlarıda çok kötü bizim hakkımız olan pazartesi salı çarşamba gitmemiz gerekirken pazartesi salı gidiyoruz ve hafta sonundanda oluyoruz çarşamba evdeyiz ama hafta sonu gitmek diye kötü bir durum var mesela yarın gidicem herkes pazar pazar evinde yatarken. Ben staj yeri bulma konusunda sıkıntı çektim bizim öğretmenimiz buldu zaten ama ya olmadı ya da aşırı uzak yere verdı gidemedim. Bu son yer dedi 1 aydır çalışıyoruz ilk maaşlarıda aldık filan bizim sınıftan bir kızla aynı yerde çalışıyoruz oda çok şikayetçi ne yorulduğumuza değiyor nede canımız gitmek istiyor öğretmen bu son yer bundan sonra hiç kimse staj yeri değiştiremez dedi ama ben gerçekten istemiyorum orayı en önemli etken de çıkış saatimiz 5 olmasına rağmen 6 da bile çıktığımız oluyo, 2 gün tezgahta duruyoruz ve elemanları nı sevmiyorum evimede çok uzak ailemle konuşsam onlar öğretmenle konuşsa diye düşünüyorum bir çare bulamıyorum sizce nabayım ya da aileme ne diyeyim onlar konuşsun ki öğretmen ikna olsun şöyle söyliyim resmi tatilimiz bile yok ben gitmek istemiyorum resmi tatilim ama zorluyolar mecburi diyorlar ek ücret alıyoruz ama kıymeti yok yardımlarınızı bekliyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım ?
Staj yeri hakkında yardım lütfen okuyun