Kuranda olmayan ve incilde olsn bu syetleri begendinde ondsnmı Hiristiysn oldun?
INCIL/TEVRAT
İsa dediki kim bana ve kiralligima inanmazsa onlari yakalayin getirin ve önümde öldürün. (luka 19:27)
Ne mutlu o senin cocuklarini senin gözünün önünde kayalara carparak öldürene (mezmurlar137:9)
İsa dediki, sanmayinki ben dünyaya huzur ve bariş getirdim ben dünyaya savaş ve kiliç getirdim ( methew 10.37)
Şimdi bütün erkek çocukları ve erkekle yatmış kadınları öldürün. Yalnız erkekle yatmamış genç kızları kendiniz için sağ bırakın. (Çölde Sayım: 31 /17-18
YAVRULARI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE PARÇALANACAK.
Evleri yağmalanacak,
KADINLARIN IRZINA GEÇİLECEK.”
(İşaya: 15-16)13 Yorumla- +1 yıl
"Hem yiğidi, hem kızı, emzikteki çocukla ak saçlı adamı, dışarıdan kılıç ve içeriden dehşet telef edecek.
Hasımlarından öç alacağım, Ve benden nefret edenlere ödeyeceğim.” (Tesniye, 32/25)
“Sen benim topuzum, cenk silahımsın,
seninle milletleri kıracağım, ülkeleri helak edeceğim… ve seninle erkeği ve kadını kıracağım, ve seninle kocamış adamı ve genci kıracağım; ve seninle genç adamı ve ere varmamış kızı kıracağım; ve seninle çobanı ve sürüsünü kıracağım; ve seninle çiftçiyi ve çiftini kıracağım; ve seninle Valiyi ve kaymakamı kıracağım.” (Yeremya 51/20-23
Şimdi git, Amalekliler’e saldır. Onlara ait her şeyi tamamen yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Erkek, kadın, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür.” Samuel, Bap: 15, Ayet: 3;
Samiriye halkı suçunun cezasını çekecek, çünkü Tanrısı’na başkaldırdı. Kılıçla yıkılacaklar, yere çalınıp parçalanacak yavruları, gebe kadınlarının karnı yarılacak.”Hosea 13:16
- +1 yıl
incil'de kötülük ve öldürmek emrediliyor imasını yapmak için birsürü ayet yazmışsın ancak ayetler tek başına okunmaz eğer luka 19:27'yi okuyorsan önceki 26 ayeti daha okuyacaksın ve yazacaksın ancak sen resmen sahtekarlık ve yalana bulaşmışsın ve bunun senin dinin için de ne büyük günah olduğunu bilmiyorsun galiba... Belliki incili okumamışsın internetten ctrl+c ctrl+v yapmışsın ama sana önerim kutsalkitap. org'dan ücretsiz bir incil edin ve oku emin ol bunlar yazmıyor ve belliki yaş olarakta küçüksün sana önerim amcalarının öğretmenlerinin anlattığı saçma şeylere göre burada konuşma :)
En İyi Cevaplar
gizli yaşaman daha iyi olur sen ve ailen için, Ateistim ve yilardir gizledim halende bilinmiyor..
021 Yorumla- +1 yıl
sen we sen gibilerin, sadece allah'ın rahmetinden başka hiçbir çaresi yoktur..
allah. cc bizi rahmetinden mahdum bırakmasın.. yol senin yolundur sana muvaffak olmana duacı olurum sadece.. ama nebinizin yoludur islam yolu, başkalarının ayak izleri değildir.. sen aya bak onu orda km tutuyor bir düşün.. - +1 yıl
@focall Ulan çiçeğine kodumun dinci yobaz cahili daha insanların görüşlerine saygı göstermiyorsun eleştirmeyi bilmiyorsun eleştiriyi kabullenemiyorsun kalkıp bide tanımadığın adama özele gelsene diyorsun lan bacım cocuğu herkesi aynı kefene koyma kendi kuyunu kazdırma bana ya hadi ordan git ibadetini ne seveyim yapıyorsan orda yap bu çiçeğine kodumun sitesinde ne işin var bacım cocuğu gider miletin dinine kıyafetine özgürlüğüne dil uzatır sonra küçük çocuk p*rnosu açar izlersiniz alayınız böyle virüsten başka bişey değil umarım bu iktidar düşer de gerçek milet ve asil seçkinler sizin gibi yobazları sonunu getirir çok meraklıysan hadi ordan git çiçeğine kodumun arabistanına
- +1 yıl
@focall uslumanlarin cevap yetmeyen yerde korkutma laflari valla cehennemde yanrsin banane. hemen korkutma yontemi. incil sacmaymis kuran hak dinmis dininiz kadinlara insan gibi davransin once. iki kadin bir erkegin sahitligine denk neden kadinlar unutkanmis zeki degilmis bunu diyende allah zeki yaratsaydin elinde. degilmiydi neden birini digwrinden eksik yaratip ezdiriyorsun? muhammed de kurana uckuruna uygun ayetler doldurmus ahzab suresi masallah allah isi gucu birakmis muhammedin uckuru keyfi icin ayetler. indirmis herkes ona helal kilinmis muritlerine size 4 yeter demis. simdi tayyibe peygamber muamelesi yapan tipler var muhammed. gibi karisini kizini peskes. ceken var neden tayyp peygambermis muhammed. gibi. iste boyle sapkinliklarla dolu. ir kitap. barisla alakasi olmayan bir din maide suresi 51. ayette gorursunuz bunu yahudi ve hiristiyandan dost edinmeyin diyor. bakara suresi 223. ayet kadinlara bakisi guzel aciklamis kadinlar koleniz istediginiz sekilde. yaklasin sevin dege
+1 yılhristiyanlığa geçene kadar bir şey fark etmediler mi. vaftiz olana kadar 1.5 sene geçiyor derslerle vs.
00 Yorumla
İnancını ya da tercihini söylemek zorunda değilsin az çok tepkilerini biliyorsan paylaşma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılKöpekler havlamış soruya gelip bakıyorum da.
Rab seni bereketlesin kardeşim413 Yorumla- +1 yıl
Ben hristiyanim kardeşim
- +1 yıl
Ya boşver şunu sana hristiyan olmana itiraz edenlere köpekler havliyor dedim onları eleştiriyor kendince
- +1 yıl
Hristiyan olmak istemen biraz panikletti birilerini
- +1 yıl
@oromero uslumanlarin cevap yetmeyen yerde korkutma laflari valla cehennemde yanrsin banane. hemen korkutma yontemi. incil sacmaymis kuran hak dinmis dininiz kadinlara insan gibi davransin once. iki kadin bir erkegin sahitligine denk neden kadinlar unutkanmis zeki degilmis bunu diyende allah zeki yaratsaydin elinde. degilmiydi neden birini digwrinden eksik yaratip ezdiriyorsun? muhammed de kurana uckuruna uygun ayetler doldurmus ahzab suresi masallah allah isi gucu birakmis muhammedin uckuru keyfi icin ayetler. indirmis herkes ona helal kilinmis muritlerine size 4 yeter demis. simdi tayyibe peygamber muamelesi yapan tipler var muhammed. gibi karisini kizini peskes. ceken var neden tayyp peygambermis muhammed. gibi. iste boyle sapkinliklarla dolu. ir kitap. barisla alakasi olmayan bir din maide suresi 51. ayette gorursunuz bunu yahudi ve hiristiyandan dost edinmeyin diyor. bakara suresi 223. ayet kadinlara bakisi guzel aciklamis kadinlar koleniz istediginiz sekilde. yaklasin sevin dege
- +1 yıl
Evet müslümandim önceden hemde gerçek müslüman 4 kadın almak isteyecek hristiyanlari öldürmek helaldir diyecek kadar hemde
- +1 yıl
Zaten sikistiklari yerde tehdit ederler başka birşey gelmez ellerinden
Insanlar islamdan çıkar sizlerde böyle izleyeceksiniz - +1 yıl
bende hristiyanım ama böyle demene gerek yok ki
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılaileni kendin daha iyi tanıyorsun elbette.. ne tepki vereceklerinide... kendine ayrı bir hayat kurmaya başladığında söyleyebilirsin... eğer çok kızacklarını düşünüyorsan ılımlı bir aileye sahipsen söyle
03 Yorumla- +1 yıl
o zaman biraz daha uygun zamanı bekle.. o gün geldiğinde söylersin...
+1 yılSeninkisi tamamen özendi deist ya da ateist olsan anlarım da dinleri çok iyi bilen bir mühendis olarak o hristiyan safsatalarına inanman bilinc altındaki ezikliğin bir göstergesi
214 Yorumla- +1 yıl
@hkneses sağol ama gercek bu. bu günki hristiyan dünyasının modern görunmesi bu ozentileri onlari üstün olarwk gormelerine neden oluyor halbuki onların üstün olamaları fransız ihtilali ve laiklikle hristiyanliktan uzaklaşmaları nedeniyledir
- +1 yıl
Kesinlikle özenti ya da yobaz aileye verilen bir tepki...
- +1 yıl
Ben bu konuları çok iyi bilen birisiyim merak etme sonuçta hristiyanlık da tanrıdan bize inmiştir ama sonradan içine karılan zırvalıklar hele hz isanın tanrınin oglu olduģu saçmaliğına beyni olan özentilerden uzak kimse inanmaz
- +1 yıl
Ha ha ha ha sizi gidi saşkınlar sizi bence kızı da vardır tanrının çünkü ideali bir oglan bir kız 😀😁😂
- +1 yıl
@BARMEN321 Allahtan hz isaya inen hristiyanlık tabiki saçmalık olamaz haşa oyle bir densizlik ve hadsizlik içerisinde olamam ama günümuz hristiyanlıģının en az %70 i uydurmadır ve halen yeni bulhnan ilk dönem yazmalarında bile gunümüz incilleriyle büyük farklar vardır her seyi geçtim tanrının oğku ne demek yaaa resmen paganizmden bu dine sızdırıldığı açık
- +1 yıl
İnanç bu dostum sana doğru gelmeyebilir ama saçma da değildir. Çok derinlikli incelenirse dinlerin tek bir amaca hizmet ettiği yani İNSANİ değerler yaratma üzerine kurulu olduğunu görürüz onun dışında ki inanç şahıs kişi farklılaşabilir. Saygı duymak gerekir. Bu arada doğanın tüm gizil güçlerine inanan bir insanım. Beni var eden de yok eden de doğa olacaktır. Nasıl ki Hz Adem doğadan topraktan geldiyse 😊 Paganizm, Paganlar ve ritüelleri dayanağı sağlamdır. Ayrıca her dönemin güçlüleri bazı inanışları karalarlar sanırım senin de paganlara bakışın o egemen kültüre dair.
- +1 yıl
@BARMEN321 tüm canlilar doğadan ve topraktan gelir insani insan yapan sadece beden değil ilahi güçten gelen ruhtur ayrıca inanc bilimle mantıkla çelişirse işte o zaman boş inançtır çöp inançtır eğer kuran bilimle çelişseydi babali oģullu analı kızlı saçmalıklarıyla dolu olsaydı onu da reddederdim. biraz bilimle uğrasan özellikle astronomiyle ilgilen birisi evrenin buyüklüğü karmaşikliğı hakkında birazcık bilgi sahibi olan kişi bu yüce yaratıcinın babalı oğullu analı kızlı gibi saçmalıklardan uzak üstün her konuda eksizsiz bir yararıcı olduģunu anlardı. Hz isanın tanrınin oglu yapılması yüzyillarca pagan yasayan roma kültünün ve kultürünün bir eseridir ne muhammed ne isa ne musa ne de kimse kim. tanrınin oğlu esi dostu özel kulu olamaz tanrının özel kulu ancak ona ve onun yarattıklarına olan saygıyla olur
- +1 yıl
@BARMEN321 kuantum tanrının varlığınin bizzat kanıtıdir hem de aynen kuranda tarif edildiği gibi zamandan mekandan münezzeh , gücünün sınırı olmayan her şeyin içinde ama her seyden bağımsız hiç bir seye ihtiyacı olmayan ilmi ve bilgisi sınırsız geçmişi ve geleceğinin sonu olmayan...
Bir çok özelliği benzer zaten ibadet boyutun da farklılıklar var. Bunu söylemene gerek yok diye düşünüyorum inancını yaşayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılulan sevdıgın dini ailene dahi söyleyemıyorsun ozmn yıyemıycen y r g ın altına nıye yatıyon mk gülüyom size :D
20 Yorumla
+1 yılSeni ALLAH C. C reddetmis ailen reddetse ne fark eder
33 Yorumla- +1 yıl
Mezara girince görürsün
- +1 yıl
Kardeşim tek tanrı vardır isada onun oğludur
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. ekonomık özgürlüğünü elıne aldıktan sonra söylersın şımdı söylemen onları da senı de çok üzer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen Allahi muhammedi red ediyorsun onlar seni red etse nolur?
Madem korkuyorsun soyleme bence.31 Yorumla- +1 yıl
biz Tanrı yı reddetmiyoruz sadece İsa Mesih in onun oğlu olduğunu söylüyoruz.
Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. Hristiyanlığı neden tercih ettiğini söyler misin belki biz de etkileniriz?
00 YorumlaBirilerine biseyler anlatmak zorunda misin anlamiyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 626 cevap paylaştı. hristiyanlık müslümanlık yahudilik hepsi birbirinin kopyası zaten sen en iyisi budist falan ol daha ilgi çekici :)
00 YorumlaDiğer konusunda 509 cevap paylaştı. ailen muslumanken sen nasılda hristiyanı laık gordn. allahım
03 YorumlaHaklılar seni ret etmekte nasıl oldun nerden gectin nasıl çıktın öyle ailenin içinden
10 YorumlaBak sen git ayrı eve çık orada rahat edersin istediğin yere haç koyarsın kiliseye gidersin eğer 18+ ysan insan hakları kurumuna git veya dava aç din seçme hakkını reddedemezler.
00 Yorumla
+1 yılpeki şöyle bir soru sorayım sana neden hyristiyanlik seni ona iten, ona güvenmeni sağlayan şey tam olarak ne?
10 Yorumla
+1 yılEvde devamlı kilise ilahisi dinle. Onlar anlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Olmaz öyle. Onlar duymalı. Sonra ansızın bir ara ''Göklerdeki babamız adın kutsal kılınsın'' diye dua etmeye başla. Ailen der ki bu kıza ne olmuş? Sen de açıklarsın.
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunlar hep siyonizmin oyunları
10 Yorumla- Diğer konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılBaba oğul sizi kutsasın de
00 Yorumla bir secim yap ya kizacaklar ya kendine saklican
00 Yorumla
+1 yılGit ve şoyle de Anne Baba Ben Hristiyanım...
02 Yorumla- +1 yıl
yaşın 23 bence hayata karşı yalnız da mücadele edebilirsin.
Kaç simba, git ve asla geri dönme.
01 Yorumla
+1 yılŞarap ekmek pazar pilav güzel oluyor 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden hristiyanlik bahseder misin biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHristiyanlık ne alaka ya
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldenwyelim mi bu doğru mu yanlış mı diye
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkötülük karşısında ilk sözün ne ilk yardım istediğin
Cevap sahibi+1 yılpeki İsa bir kul bunu biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılpatron dururken işçiye inanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılkul annesi var anne karnında dünyaya geldi peki İsa tanrı diyelim önceden insanlar sahipsixmiymiş onları yaratan yok mu
Cevap sahibi+1 yılsoruma cevap ver sadece merak ediyorum bende
Cevap sahibi+1 yılher şey tesadüf yani sonradan biri çıkıyor herşeye sahip oluyor tanrı oluyor garip geldi bana
Cevap sahibi+1 yılseninki ne peki
Cevap sahibi+1 yılsen akıllı bir kızsın ikisini de araştır yine bildiğini yap
Cevap sahibi+1 yılhiristiysn olup müslüman olan çok
Cevap sahibi+1 yıltakp ediyorum seni knşlm mı
bu ne kız..
010 Yorumla- +1 yıl
muslumanlarin cevap yetmeyen yerde korkutma laflari valla cehennemde yanrsin banane. hemen korkutma yontemi. incil sacmaymis kuran hak dinmis dininiz kadinlara insan gibi davransin once. iki kadin bir erkegin sahitligine denk neden kadinlar unutkanmis zeki degilmis bunu diyende allah zeki yaratsaydin elinde. degilmiydi neden birini digwrinden eksik yaratip ezdiriyorsun? muhammed de kurana uckuruna uygun ayetler doldurmus ahzab suresi masallah allah isi gucu birakmis muhammedin uckuru keyfi icin ayetler. indirmis herkes ona helal kilinmis muritlerine size 4 yeter demis. simdi tayyibe peygamber muamelesi yapan tipler var muhammed. gibi karisini kizini peskes. ceken var neden tayyp peygambermis muhammed. gibi. iste boyle sapkinliklarla dolu. ir kitap. barisla alakasi olmayan bir din maide suresi 51. ayette gorursunuz bunu yahudi ve hiristiyandan dost edinmeyin diyor. bakara suresi 223. ayet kadinlara bakisi guzel aciklamis kadinlar koleniz istediginiz sekilde. yaklasin. sevin deger veri
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar