+1 yılBöyle aileler mevcut senin değerini ya evlenip gidince ya da başına birşey gelince anlarlar fakat iş işten geçmiş olur hep, o yüzden yerli yerinde davranış sergilemelisin nimete kusulmez, sende aynı şekilde hiçbirşey olmamış gibi davran ama yeri gelince de içindeki yanardağını patlat ki kimse seni kucuk görmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya evde somuruyorlar bisi yok gibi davransam
En İyi Cevaplar
+1 yılAdamlar zaten seni görmek istemiyorlar, bence evden kaçıp insanları rahat bırakmalısın 😠
Aile içinde böyle şeyler olur, takma kafana bir bakmışsın aranız düzelmiş farkında bile olmadan03 Yorumla
Soran+1 yılEvlen git diyor zaten sevindiremem dogurmasaymis
- +1 yıl
Umarım bir gün aranız düzelir
Soran+1 yılInsallah ama benden beklemesinler bisi ben gordum kime guvencegimii
5 gündür nasıl cikmiyon ya abart her ailede olur böyle şeyler misafir geldiğinde evde olup biter gösterilmez bence sen biraz çocuk gibisin
05 Yorumla
Soran+1 yılBen biraz ezilen oldum diger kizi madem iyi o yapsin artik islerini beni aramasin benim cebime para koymaz bana bisi almaz yengeme bile gondermez evden cikarmaz laf yapar kole ariyor
Soran+1 yıl20 yasindayim bu yil onlisans bitti tamamlamak icin evdeyim yazin calistim parami onlar aldi gene kotu ben ama Şu an 5 kurus veren yok ne annem ne babam haliyle para icinde para gormemek insani sinirlendiriyor diger kizi 80 tl ile dolasiyor ben parasizliktan evden adim atamiyorum
Soran+1 yılOnlar konuya hop el koyuyorlar onun icin evden atiyor dovuyorsa kusurabakma laflari duysan o ozguveni annemler arkamda diye emin ol olayin ic yuzu farkli gelirdi
- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiğin ailen sanırım. Ne için kavga edildi falan olayı tam bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.
07 Yorumla
Soran+1 yılKardesimle kavga ettik diyelim annem babam onu tutunca beni haksiz salak muamelesi yapinca konusmayi kestim yemegi temizligi her defa ayni sey oluyor o hakli hep bisi de yaptigi yok evde
- +1 yıl
Belki de haksızsındır? sonuçta kendine göre haklısın, neden kavga oldu hâlâ bilmiyoruz ki yorumlayalım. Neyse sonuç olarak ortada böyle bir durum varsa odana kapanarak kendine yaparsın yani kimseye bir şey olmaz. Yemeğini de ye tv de izle ama konuşmuyorsan yine konuşma.
Soran+1 yılCagirmiyorlar arti evlen git diyor kadin bana evden atmaya calisiyor surekli her kavgamizda taraf tutuyor salak miyim ben daha fazla kendimi kullandircam kizi gezsin okuldan geliyor acmis ona. Temizlik yemek yapmaya mi dunyaya geldim ben de 5 kurus yok onda 80 tl var adalet saglanmiyor evde haliyle bende agrasif oluyorum beni yengeme cocukla oynamaya bile gondermiyor gitmiceksin diyor o geziyor eve gec geliyor hak mi bu
- +1 yıl
Hak değil tabi. İlginç bir aileymiş ama dediğim gibi odana kapanarak kendine yaparsın sadece. Kardeşin okuyor diye mi üst tutuyorlar acaba? Yaşını bilmiyorum ama bence bir yerden başlamalı bir şeyler yapmalısın artık. Okulunu yarım bıraktıysan tamamlayabilirsin ya da bir işe gir çalış, hem paran olur hem psikolojik olarak iyi gelir
Soran+1 yıl20 yasindayim onlisans okudum binbir cileyle orasida ayri salaklik tabi ben okul kazandim bana yurt bile bakilmadi 2 oglu olan amcamin yanina verdi adam 2+1 ev 1/2 yas kucuk erkeklerle evdesin dusunsene okula ters yasadiklari semt kotu ne para verirlerdi ne ararlardi calisiyorlar bahanesiyle eve gelirdim bakardim diger kizini adaklm ariyor her dakika gunde 1 dk nerdesin kizim ne yaptin paran var mi kelimesini duymadim
- +1 yıl
Sen de al karşına konuş hepsiyle. Medeni bir şekilde cümlelerini de güzel kurarak onlarla iletişim kur öncelikle. Aşağıda paramı alıyorlar falan demişsin. Konuştun yine mi olmadı, o zaman işine gir, 2000 alıyorsan 1500 alıyorum de. Böyle böyle paran bir kenarda birikir hem. Ne okudun bilmiyorum ama il dışında tercih yapıp çalışabilirsin ya da sana iyi olan teyzen halan illa ki bir akraba vardır onlardan da destek al yani ailenle aranı düzeltmeleri için diyorum. Bir çok şey var yani. Sana demek istediğim yakınmayla, kendini odaya kapatıp yemek yememekle bir yere varılmaz, olan sana olur. Mantıklı ve zekice düşünerek bu sorunu halledebilirsin. Neyse diyeceklerim bunlar benim. Yardımcı olabilmişimdir umarım, her şeyin yoluna girmesi dileğiyle İyi günler.
Soran+1 yılSagol 2 yil okudugum icin bu yil tamamlamak icin evdeyim bugun ise girsem ders calisamam aklimdaki bilgimde gider diye uzatmak istemedim dayanirim dedim ama sinira dayadilar beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
tebrikler sevilmiyorsun
021 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılUmrumda degil
Soran+1 yılHer sey alisiyorsun zamanla isi dusunce sevecek insan sevmesin aramasin
Soran+1 yılHayir sinir oluyorum tam kes o zaman isin dusunce bana donme uyuz oluyorum kedi gibi isi dusunce mir mir isi bitince neyse
Soran+1 yılMisafir gelecek temizlik yemek banka isi vs surekli beni suruyorlar
Soran+1 yılHayir her gun benden temizlik yemek bekleniyor param alindi bana para verilmiyor kizi 80 tl ile okula gidiyor kizi okul sonrasi geziyor ben evden cikarsam sikinti yaratiliyor yengeme bile gitmemi istemiyor kadin zaten 5 kurussuz sokaga ciksam ne olacak adaleti saglamiyorlar ben enayimiyim sizde para yoksa al kizindan 40/40 ver o yasasin ben evde suruneyim m*al miyim ben
Soran+1 yıl2 yil okudum gecen yil bitti bu yil tamamlamak icin calismak istedim ondan evdeyim yani
Soran+1 yılYok kiz okumasamda durum ayni hep boyle oldugundan bu tavrim
Soran+1 yılOlay nasil basladi biliyor musun ben 6. Siniftayken annemin ise girmesiyle hem cocuk baktim hem okudum hem ev isi tabi guclu gorduler ona Şu an 16 yasinda odasini bile toplatamazlar neden bana ev temizletilirken o odasini bile toplamiyor
Soran+1 yılOna hala bebek gozuyle bakiyorlar ben hatirliyorum o 5 yasinda olsun bende en fazla 10 ona bir bebek alindi hala aklimda bana alinmamisti mesela 10 yasinda ben hala cocuk sayilmiyor muydum Şu an onu sorguluyorum
Soran+1 yılBeni doverlerdii
Sen de sallama. Boşver
06 Yorumla
Soran+1 yılŞu an sallamiyorum ariyor
Soran+1 yılOhh valla acmadim ne rahattim
Soran+1 yılBu gece unuttum onlari ben sildim umrumda degiller
Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. Sen büyüksen evin küçüğü yabar diye biliyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet buyuk benim surekli haksiz ezilen onune set orulen benim
Soran+1 yılYani yazik degil mi
Soran+1 yılEvden cikamiyorum
Soran+1 yılParam bile yok
Soran+1 yıl21 olcam yakinda 16 yasindaki diger kizinda para var geziyor hep
Soran+1 yılOnlisans bitti bu gene hazirlaniyorum iste evde bitirmek icin
Soran+1 yılBenim ilgiye degil adaletli bir yasama ihtiyacim var ben haric herkes iyi yasiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de geri döner nasılsa diye düşünüyolar
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman devam etsinler
Cevap sahibi+1 yılYanlış yapıyolar ben senden tarafım
Soran+1 yılSagol
Boşver herşeye kafani takma dediklerini yap
017 Yorumla
Soran+1 yılEnayimi olayim her dediklerini yap ama kotu evden atilan sen ol
Soran+1 yılNe olursa olsun 5 gundur yuzumu gormuyorlar alissinlar yokluguma evlen git diyorsa daha ne hissetmesin varligimi isi dusmesin bana
Soran+1 yılCozum yokluklarina alismak bu kadar basit
- +1 yıl
Ben işlemden ayrı kaldım sana anlatayım sen haklı bile olsan çok üzülüyorum onlari uzdugun için diğer insanları sana yaptıklarıni görünce onlara sarılmak istiyorsun çok özlüyorum başlarına bişey gelmesinden onları kaybetmekten korkuyorsun. belkide biraz ayrı kalıp bunu kendin anlamalıdır.
Soran+1 yıl2 yil evden ayri kaldim daha iyi gordum evin durumunu onlarin dolaplari evi sicakken beni resmen sokaga atmislar bana yurt bakilmadan 2 oglu olan hemen hemen benim yaslarimda 2+1 eve gittim okumak icin Allah tan yurda basvurmustum cikti gittim 6 kisilik odada dayanmaya calistim bir kez aramadilar paran var mi memnun musun bir seye ihtiyacim var mi derdin tasan var mi yurt arkadaslarimin annesi yemek yapip taa sivaslardan yolluyor benimkiler aramaya aciz bunlari gordukten sonra kb ama gercek ailem olmadiklarini anladim
Soran+1 yılYoo ne evlenmesi insallah okul kazanip defolup gitcem yasasinlar kizlariylaa
Soran+1 yılPara mi veriyorlar krediyle okudum sen saniyorsun 2 yil bana baktilar neden bu kadar umutsuz oldugumu anla 400 tl ile yurt para mi da odedim yol paramda yemek paramda arti para verilmedi hic bana
Soran+1 yılSagol diger kizlari iste boyle degil adaletsiz yasatiyorlar bende gordugum icin adaletsizligi kavga cikiyor
Soran+1 yılAynen yanlizsin her zaman
Soran+1 yılPekii
+1 yılTakma kafaya bizimde başımıza geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptin
- +1 yıl
Kafaya takarsam onlar yüzünden daha kötü olucağımı bildiğim için takmadım ama unutmadım
+1 yılSeni gozden çıkmışlar
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkindayim
Soran+1 yılKinim buyuk
- +1 yıl
Bosver kendini baska şeylere ver
Soran+1 yılKaybetcek neyim var kii
- +1 yıl
Bilmiyorum ama boylede gitmez
Soran+1 yılGitmiyor zaten elimi ayagimi cektim pisliklerden
- +1 yıl
Ne yapmayi dusunuyon
+1 yılNeden böyle ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBilsem
- +1 yıl
Sohbet etmek istersen edebiliriz.
Üzme tatlı canını
04 Yorumla
Soran+1 yılKeske yaa
Soran+1 yılYok senelerdir ayni
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece kendine yaparsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye her konuda o ustunse o baksin misafirlere ben biktim yap yap iyi o olsun
Cevap sahibi+1 yılkimin umrundaki takılma fazla oku hayatını kurmaya bak
Soran+1 yılOkutma taraftarida degiller umurlarinda degilimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılDertlesebuliriz istersen ☺
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen burdym :)
Soran+1 yılSagol cok uzun bir mesele dertlesmek rahatlatmiyor daha cok sinirlendiriyor beni
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum anlatma ozmn havdan sudan konusalim 😊
Soran+1 yılTesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sen mutlu o yeter bana 😊
Uveymisin
09 Yorumla
Soran+1 yılGalibaa
Soran+1 yılYok kac dedim artik surama geldi susturmaya siddet uygulamaya calisiyorlar
Soran+1 yılOnu daha cok sevmeleri sorun surekli taraf tutuyorlar 1 kez hakli olmadim bir tartismada bana evlen git evden diyor para vermiyor kizi parayla geziyor o geziyor benden evde temizlik yemek bekliyor kole olmam isteniyor
Soran+1 yıl20 bucuk oldum
Soran+1 yılInsalllah
Ne bu ev hapsi mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılBir nevi bende para yok kardesimde para var bana yengeme gitmeme bile laf yapiyor gitmiceksin diyor kiza okul sonrasi geziyor hep eve geliyor onune yemek bekliyor
Soran+1 yılInsallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılOmu büyük senmi
05 Yorumla
Soran+1 yılBen
Cevap sahibi+1 yılBüyük olana genelde böyle davranılıyor. Çok sinir oluyorum. Sanki oda çocuğunuz değil. en kötü ne varsa ona yskıştırılıyor. yaşça küçük olan hep haklı hadi çok sevgiye muhtaç görünümü veriliyor. çok büyük hata
Soran+1 yılBen ondan kucukken benden okuldan direk gelip temizlik yemek bekliyorlardi sene degisti diye mi yoksa o kiymetli diye mi bilmiyorum suanda hala ayni tutumdalar
Cevap sahibi+1 yılBüyük olmanın dezavantajı hep senden bekliyorlar hee şeyi sende hakkını Savun . sıcak davranma eskisi gibi. Mühim olan şeyleri yap ama tavrını koy kimsenin buna hakkı yok bn öyle yapıyorum
Soran+1 yılYapiyorum yapmak benim gorevimmis gibi davraniyorlar biktim o zaman yapmam ben bu sartlar altinda
Çok üzüldüm aşkım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat