+1 yılÇocukluğunda bile rahat uyuyamayan, rahatı bilmeyen insanlar var. Onları düşün. Yapman gerekene karar ver ve rahatına kavuşmak için, yap. Bedava milletin kafasını agritma
03 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarında haklısın. Ama bedava milletin kafasını ağrıtma sözüne katılmıyorum. Ben sıkıntısı olan ve dertleşeceği Allahdan başka kimsesi olmayan insanım, Allahla dertleşiyorum ama bazen yine de boğuluyorum ve yazma, gerçekten bir insana yazarak akıl alma ihtşyacı duyuyırum. bugün de o günlerden birisi, ağladım saatlerce ve belki rahatlarım diye yazdım, belki dinlemek isteyen olursa.. az da olsa rahatlarım diye. Yoksa kimsenşn başını ağrıtmak istemem ki.
- +1 yıl
Ben patavatsız biriyim, gereksiz saldirmisim, simdi farkettim. Kusura bakma, umarım hersey yoluna girer
Soran+1 yılSorun değil, insan aniden her şeyi yazabiliyor. Belki yanımda olsaydın, görürdün ve eminim şu an yazdıklarını yazmazdın. Çünkü her müslümanda vicdan vardır.
Umarım her şey düzelir, ona inancım kalmasada, Allaha inanmam lazım.
En İyi Cevaplar
+1 yılDerdin arkadaşının sevdiğini sevmesi. Saçma sapan bir aşk hikayesi ya da ergen saçmalığı değil ise dinleyebilirim.
040 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle saçma sapan derlerim olsaydı benim de. benim dertlerim hayata artık tutunamıyor oluşum.
- +1 yıl
Dertleşebiliriz problem yok bende aynı dertten muzdaribim.
Soran+1 yılnasıl kendimize ümit aşılayacağız kardeşim? bir fikrin var mı? ben çok yoruldum yıllardır kendimi kandırıp umutlanmaktan...
- +1 yıl
Ümit aşılamayacaksın kendine ufacık bir mutluluk bulacaksın kırıntı gibi ve onu düzgün bir şekilde kullanacaksın o ufacık mutluluk seni hayatta tutacak. Burası dünya burada ümite yer yok umuta da onlar erkek isimleri üzgünüm...
Soran+1 yılyazdığın çok doğru. şu an ufacık bir kırıntım var, galiba o tutuyor ayakta, o da mesleğim. Ama geceleri, işten sonra, haftansonu düşüncelerim buhran. :(
- +1 yıl
Senin gecelerin var ben bir hafta 12-8 bir hafta 4-12 bir hafta 8-4 çalışıyorum hayatım yok olsa da değişiklik yok. Haftasonu gezebileceğim, eğlenebileceğim tek bir arkadaşım dahi yok. Acıdır ama paylaşayım belki biraz için rahatlar millet askere giderken konvoylar yapıp arkadaşları havaya atarak uğurlar ya :) Ben metro ile çantamı alıp gitmiştim tek başıma hüzünlenerek :) Hayat herşeyi kabul etmeye alıştırdı bizi üzgünüm Sevgili Gizli Üye..
Soran+1 yılŞu an son yazdığın ile biraz daha ağlattın beni. Yalnızlık! Ne acı değil mi? Benim de senden farkım yok ki. Yalnız sayılırım. Sayılırım çünkü 3 - 4 çıkarcı insanlar var hayatımda.
- +1 yıl
Benim hayatım da o insanlar yok. şu an en basiti son kullanma tarihi geçmiş bir gıda tüketsem onun o basit zehiri bile beni öldürebilir çünkü soran eden bakan yok. Düşünsene ne kadar ucuz bir ölüm insanlara günlerce beklemiş kokan cesedim ile merhaba diyecek oluşum..
Soran+1 yılYalnızlık gerçekten en zor imtihan. Bu dünya da en zor sinanma şekli,... :(
- +1 yıl
:) Tabii öyle biz de anlatacak birini bulamıyor böyle sitelerde medet umuyoruz.
Soran+1 yılNe güzel söyledin, aynen öyle. Ve bazılarıda özele gel orda anlat gibi şeyler yazıp, yakınlık kuracağımızı düşünüyor, onlar ne düşünüyor - biz ne derdindeyiz. :)
- +1 yıl
Ama öyle yargılamamak lazım bende öyle düşündüm. Yakınlık kurmak değil tam olarak ama bazen insan bir arkadaş bir dost arıyor. Gel bir kahve içelim sana derdimi anlatayım diyebileceği bu bende de hakim sadece bunu yazmak istedim de yazdım :) Yoksa ilk onu yazmak geçiyordu aklımdan kötü bir niyet barındırmadan.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Ben de biraz önyargı sorunuda var, bu da bir etken şu an ki durumumda belki de. Ama insanlar bana hep çıkarcı gelmeye başladı.
- +1 yıl
E tabi ki çıkarcı menfaatçi sen bile bize menfaatin için yazdın için rahatlasın biraz daha rahatlayayım diye bende sana rahatlamak için anlattım olaya böyle bakarsan içinden çıkılmaz bir hal alır sen insanlara arkadaşça insanca bir şans ver bence gene de sana kalmış birşey :)
Soran+1 yılSen çok akıllı bir insansın. :) Doğru, galiba ben de menfaatim için yazdım, ama gerçekten derdime dinleyici aramak menfaat mi yahu. :)
- +1 yıl
Oradan baktığın da evet öyle. Hayatta her türlü olasılık mevcut o yüzden nasıl bakarsan öyle görürsün diyorlar ya :) Akıllı bir insan mı estaffurullah aklım el verdiğince düşünüyorum kendi kafamda birşeyler..
Soran+1 yılBiz zaten çok düşünmekten bu haldeyiz :):)
- +1 yıl
Gene canın sıkılınca ulaş bana türlü türlü aptallıklarım var anlatırım halime üzülür kendi acını unutursun :)
Soran+1 yılinsanlardan kaç yaşında uzaklaşmaya başladın
- +1 yıl
11 yaşında :) Babam işçiydi parası fazla yoktu herşeyin en iyisini yapmaya çalışır kendi hayatından ödün verirdi.. Bende öyle bir babanın çocuğu olduğum için çoğu isteğim ve arzumdan vazgeçmeye başlamıştım. Bir gün arkadaşlarım benimle dalga geçmişti çünkü sürekli çevremizde ki insanların kullanılmış eskimiş kıyafetlerini giyerdim.. O gün nefret etmiştim herşeyden.
Soran+1 yılpislik insanlar... :( o yaşta bile dalga geçilmemesi razım ama o dalga geçenlerin ailesinde sorun oluyor. Genelde insanlar okul dönemi dışlandığında kendisini soyutlar zaten.
- +1 yıl
Benimde öyle oldu öyle öyle başladım büyüdükçe insanların ne kadar iğrenç olduğunu görmeye başladım ve toplumdan herşeyden uzaklaştım.
Soran+1 yılpeki boş zamanlarında ne yaparsın
- +1 yıl
Genelde müzik dinliyor kendimi bir filme veya diziye sarıyorum. İyi moddayken kitap okurum.
Soran+1 yıliyi moddayken kitap okumak. benim gibi. kötü olduğumda, bugün gibi - kitap okuyamam. bazen çok mutlu olduğum günleri, daha çok kitap okuyabilmem için istediğim zamanlar oluyur. :) çalışıyor musun? umarım sorularımla rahatsız etmiyorumdur - sık boğaz etmiyorumdur?
- +1 yıl
Yo hayır estaffurullah evet çalışıyorum maalesef.
Soran+1 yılkusura bakma çalıştığını zaten belirtmiştin
12-8 bir hafta 4-12 bir hafta 8-4 çalışıyorum derken
gece 12 - sabah 8
sabah 4 - gece 12
sabah 8 - öğlen 4 mü yoksa :o?- +1 yıl
Evet 3 vardiya her hafta değişiyor :)
Soran+1 yılsabah 8 - öğlen 4 normal çalışma ama diğerleri? Aman Allahım. 😧 Peki ne işle meşgulsun?
Soran+1 yıluyuyakalmadan uyuyayım. hayırlı sabahlar-hayırlı işler. ve sohbetin için teşekkürler. Sorums vereceğin cevabı gün içinde okuyacağım. güzel uykular sana da..
- +1 yıl
Toyota da robot operatörüyüm :)
- +1 yıl
İyi geceler 😊
Soran+1 yılanladım, ilk kez bir robot operatörü tanıyorum :) ne yaparlar çok bilmiyorum
- +1 yıl
Amelelik başka birşey değil robota komut veriyorum o yapıyor herşeyi bende kontrol ve kalite standartlarını kontrol ediyorum.
Soran+1 yılAçık ve net oldu bu sanırım :):)
Ben de okul öncesi öğretmeniyim..- +1 yıl
Zaten genelde artık bütün kadınlar aynısını oluyor tam benlik. Neticede hepimiz kapitalist düzenin değnek tutan köleleriyiz 😊😊
Soran+1 yılaynısınu oluyor derken :)
- +1 yıl
Okul öncesi öğretmenliği bütün çevrem okul öncesi öğretmeni 😊
Soran+1 yılkimsen yoktu hani? :)
çok tercih ediliyor, evet.- +1 yıl
Samimi olduğum kimse Yok evet.
+1 yılKadere iman eden kederden emin olur bu kadar takilmayin bu hayata
18 Yorumla
Soran+1 yılZaten inancım olmasa çoktan...
- +1 yıl
Bazen otur hatalarını gözden geçir bazı şeyleri kendi elinle derde çevirdiğini göreceksin.
Soran+1 yıltek hatam galiba dinime sarılmayışım, artık umursamadan Allaha sarılmam gerek galiba
- +1 yıl
Galiba değil kesinlikle öyle bende Rabbime sarılıyorum. Yardımı geliyor hamdolsun.
Soran+1 yılAllah yolundan şaşırtmasın. Duaların kabul olsun. Ben de daha fazla sarılmayı deneyeceğim.
- +1 yıl
Allahim sana bu düşünceyi nasip etmiş gerisi de gelecektir insaAllah Allah razı olsun Rabbim hidayetini artırsın daimi kilsin insaAllah🌸
Soran+1 yılAmin. Amin. Amin. Ve 20-30 dakikanı bana ayırdığın için sağol.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzun zamandır dert dinlemedim canım sıkılıyor dertlesebiliriz bakalım hangimizin yükü ağır çıkacak 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılZahmet olmazsa bir kaç görüşümü okur musun. Birazdan uyuyacağım, tekrarlamayayım. Kusura bakma, umarım yanlış anlamazın. :)
- +1 yıl
Okudum hepsini. Hastalık yazdığını gördüm şaşırmadım her insanda olabilir. Ben de bir zamanlar hastaydim çok acı çektim çok battim çıktım çok bunaldim intiharın eşiğine geldim her gece ağladım 25 yıl boyunca hiç doyasıya gulemedim hep insanların içine ciktigimda yalandan insanlara mutsuz bitkin çaresiz oldugumu hissettirmemek için guldum ve her guldugumde akşam iki katı fazla ağladım 26 . Yaşımda birşeyler değişti illaki değişmeyen düzelmeyen birçok sıkıntı var ama biliyorum ki bunlar benim yazgilarim bir çok zorluk gelecek birçok zorluk gidecek hayat hep tekrarlayacak taki hayat sona erene kadar bu yüzden ne diyoruz derdini söylemeyen dermanini bulamaz biriyle uzun uzun dertles tabi seni anlayacak ve gerçekten dinleyecek biri olsun elimden gelen birşey olursa hay hay onun haricinde ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Soran+1 yılAllah razı olsun din kardeşim. Yazdıklarında çok haklısın. Sabah olacak ve yapacağım şey biraz daha özenli kendimi dinimi adamak olacak - rahatlarım belki. Dediğin gibi yazgım-yazgın-yazgımız. Başka bir şey gelmez elimden. Ve Amin. Allah herkese yardımcı olsun.
- +1 yıl
Amin
+1 yılYaşın kaç daha ne yaşadın böyle anlamıyorum ben buradaki insanları.
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkaç yaşındasın, öğrenci misin, çalışıyorsan ne iş yapıyorsun, ailenle aran nasıl ve neden yalnızsın?
10 Yorumla
+1 yılAllah gönlüne göre versin, derdini söylemeyen dermen bulamaz, der ortagın olabilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılAmin! Allah razı olsun. Olamasanızda, Derdime dert olmak isteyişiniz, şu cümle bile yeter. Allah sizi dertden kederden uzak tutsun inşallah.
- +1 yıl
amin cümlemizi, maddi ve manevi olarak destek olabilirim, özelden görüşelim
Soran+1 yılAmin. Teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan saat gecenin körü oldu uyuyacağıma burada takılıyorum zaten birde işim gücüm bitti senin hayat hikayeni mi dinleyeceğim sahibin ne güne duruyor ona anlat dertlerini
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kardeşim, iyi uykular - dertsiz bir yaşam diliyorum sana.
- Diğer konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılMesaj at düzeltemezsem engellersin, bu kadar ciddiyim :)
00 Yorumla Derin uykuya dalmışsındır
30 Yorumla
+1 yılAnlat dostum dinlerim.
012 Yorumla
Soran+1 yılhayata tutunmakta artık zorlanıyorum, boğuluyorum, her gün bir önce ki günden daha beter sanki.
- +1 yıl
Bilirim nasıl duygudur hala da yaşıyorum.
Cozumu aslında kafaya takmamak...
Güzel hayaller kurmak beyin de bitiyor iş..
Tabi insan acılarına o kadar cok alısmıs ki hayal dahi kurmayı beceremiyor daha dogrusu gerçekleşmeyeceğini bildiği icin kurmuyor diyelim.
Yinede hayal kurmak iyidir.
Allah büyük..
Elbet bir gün mutlu olacagız.
Elbet iyilik bir gün kazanacak.
Bir gün kafaya takmadıgımız günler gelicek.
Hayırlısı.
Sen güzel hayaller kur dostum.
Tek yol bu.
Soran+1 yılBu yaşıma kadar, 24 - hep hayallerime tutuanarak geldim. bir umut, belki olur dedim. Bu şekilde kendimi avuttum... Ama artık kendimi kandıramıyorum. Ne hayal ne umut, hiç biri etki etmiyor, acı veriyor. Daha çok boğuyor beni. Gerçekten, mutlu olur muyum bir gün? Kimseye zararı olmayan bir insanım aslında ama demek ki kaderim bu, elbet vardır Allahın bir bildiği... Zaten inancım sayesinde tutunma mecburiyeti var içimde ama yorgun olduğum gerçeğini asla değiştirmiyor bu. :(
- +1 yıl
Detaya inmek ister misin?
Soran+1 yılDetay; hep kendi başıma bir şeylerin üstesinden gelmem. Hayal kırıklıkları, bir
şeyler için hep savaşma mecburiyeti, yalnızlık..
Soran+1 yılhastalık, hep yeni dert, ... hangilerinin detayna gireyim ki.
- +1 yıl
Bak
soyle yapalım o zaman
sakın kotu dusunme
madem tek sikayet ediyorsun.
Basın sıkıstıgın da ne derdin varsa beni bul ve derdini anlat.
bir nevi sırdaş dost iyi arkadas adını sen koy... - +1 yıl
Takma kafana tamam.
Tek değilsin biz varız.
Soran+1 yılAllah razı olsun senden. Bunu yazman bile iyi olduğunun göstergesi. Dertlere derman olmayı nasip etsin Allah, ama seni hep dertsiz bıraksın.
- +1 yıl
Elimden geldiğince yardım etmeye calısıyorum tüm insanlıga.
Bir tek kendime gücüm yetmiyor yalan yok.
Malesef dertsiz bırakma olayı cok zor.
İlla dert beni bulur.
Mıknatıs gibi cekiyorum olayları.
Hakkımı helal ediyorum bacım rahat ol...
Yanındayım.
Sen pes etme o yeterli...
Soran+1 yılAllah razı olsun tekrardan. Sen güçlü bir insansın, belli. Mıknatıs çeksede, sen ona yenilmezsin gibi geliyor. Başkasına derman olmaya çalışan, kendi derdini çok önemsemez ama yılmazda.
- +1 yıl
Dogru analiz..
:)
Bana ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım
03 Yorumla
Soran+1 yılözelden yazmıyorum
Kımler olmasın kım olsun, anlat
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlat abim dinlerim seni
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun öncelikle. Ben hayata tutanmıyorum artık. Geceleri başımı yastığıma koyduğumda düşünceler terletiyor. Gözlerimi açınca aklıma ölüm geliyor, ama inancım tövbe dedirtiyor.
- +1 yıl
Neden böyle şeyler oluyo abim
Soran+1 yılHastalıktan kurtulmaya çalışırken, yalnızlıkla boğuşuyorum, sonra başka başka dertler. Mutsuzum. Belkide şükürsüzüm bilemiyorum, ama bu yaşıma kadar şükürü de aslında dilimden eksik etmedim. Tek bildiğim daralıyorum. Ömür boyu böyle gidecek hissi, bunaltıyorZ
- +1 yıl
Bak şimdi abim yanlızlık fazla köyü birşey değil ki. Birde düşün yanlız değilsin ama arkadaşların çok kötü.
- +1 yıl
Herşey elbet yoluna girer
Soran+1 yıl24 yaşındayım, girmedi - girmeyecek gibi...
- +1 yıl
İyice anlat bakalım bir bir yerde sorun var ama onu çözersek sanki hepsi rayına oturacakmış gibi
Soran+1 yıloturmuyor, bu benim kaderim. sabah olacak ve ben yine şu an ağlamamışım gibi hayatıma devam edeceğim. işime gideceğim, en sevdiğim kahvemi içeceğim, insanlara tebessüm saçacağım,... ve sonra yine düşüncelerimde boğulacağım. Kaderim bu benim.
- +1 yıl
Senin hayatında ne zamamdır biri yok peki
Dertlerin çok birikmiş mi
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende dinleyeceksen buyur
012 Yorumla- +1 yıl
Dinlemezleeeer
- +1 yıl
O halde kendileri bilir
Soran+1 yıldinlerim kardeşim, neden dinlemeyeyim. hastalık dışında her derdinde çözüm aramaya çalışırım. dertlinin halinden bir tek dertli anlar. 😢
- +1 yıl
Haklı kiz ben dertsizim anlamam yani
- +1 yıl
Kız yanılttı bak ☺️☺️@PeltekPaylaco
- +1 yıl
Çok utandım
- +1 yıl
Utanacak bişey yok sende görüşünü belirtttin
- +1 yıl
Derdim yok ya benim ondan anlamadım tabi😀
Soran+1 yıl@PeltekPaylaco @Mehmetnebiiii4 şu an ağlıyorum, hayatım boyunca hiç kendini düşünen olmadım ki ben, çok sıkıntılıyım ve dertleşebileceğim daha doğrusu güveneceğim kimsem yok.
- +1 yıl
Güçlü olmayı öğrenmek zorundasın başkalarına ihtiyacın olmadan yaşayabileceğini anladığın vakit güçlü olursun
- +1 yıl
Gizlisin arkadaşım burdan nasıl yardımcı olalım ama bir şekilde iletişime geç dinliyelim hafiflersin enazından
Soran+1 yıl@Peltekpaylaco yazdıklarında haklısın. kimseyi bir umut olarak görmemek lazım. bu zamana kadar görmedimde zaten... görseydim bu yaşıma kadar dayanamazdım galiba. En iyisi kaderim deyip yine hayatıma devam etmek. Ki sabah uyandığımda öyle de olacak, sanki gece hiç ağlamamışım gibi, sanki derdim yokmuş gibi etrafa gülücük saçmak, ... yoruldum, sadece çok yoruldum.
+1 yılGit başını yastığa koy ve uyu
00 Yorumla
+1 yılbaya sıkıntıların var belli ki
05 Yorumla
Soran+1 yılBaya sıkıntılarım var, evet. :(
- +1 yıl
elden ne gelir peki sence iyi olacak şekilde senin için
Soran+1 yılGaliba, Allah’a daha çok sarılmalıyım. Ve alnımı secdeye koyarken hayatdan olan isteklerimi düşünmemeliyim. Gerçekten Allah aşkı, Allah inancım ağır basmalı.
- +1 yıl
Önemli olan iyi hissetmektir belki de Allah kendini sana bu şekilde hatırlatıyor
Soran+1 yılbelki de kardeşim :( tek bildiğim yorgun olmam
Ahahahha ne guldum ya :):))# ergen sozleri
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah daha çok güldürsün.
Soran+1 yıl4 duvar arasında sıkıntıları ile boğulan, ağlayan insanlara gülme ama, gerçekten sadece söze gül.
İlk ben anlatayım sonra sen?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur, ilk sen anlat ama derman olurmuyum bilmiyorum. Ama dinler, hastalık dışında derdine çare aramaya çalışırım. Uzunda yazabilirsin,, şu an ağlıyorum gözlerim ağrıdı ama farketmez.
Sende beni dinliceksen olur
00 Yorumla- Diğer konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılAnlatabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılBen hayata tutanmıyorum artık. Geceleri başımı yastığıma koyduğumda düşünceler terletiyor. Gözlerimi açınca aklıma ölüm geliyor, ama inancım tövbe dedirtiyor.
- +1 yıl
@Dewadam1 özelden anlatmak ister belki diye dedim.
- +1 yıl
Soran istersen özelden anlat bana
Ne dersin var kurban olsugum
00 Yorumla
+1 yılgel kardeş dinlerim
010 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşıma kadar, 24 - hep hayallerime tutuanarak geldim. bir umut, belki olur dedim. Bu şekilde kendimi avuttum... Ama artık kendimi kandıramıyorum. Ne hayal ne umut, hiç biri etki etmiyor, acı veriyor. Daha çok boğuyor beni. Gerçekten, mutlu olur muyum bir gün? Kimseye zararı olmayan bir insanım aslında ama demek ki kaderim bu, elbet vardır Allahın bir bildiği... Zaten inancım sayesinde tutunma mecburiyeti var içimde ama yorgun olduğum gerçeğini asla değiştirmiyor bu.
- +1 yıl
özelden yazsan daha detaylı anlatırsın ama sen bilirsin?
- +1 yıl
"İblis" kelimesi "İblaas" kelimesinden gelir ki bu da "umudunu kaybetmek" demektir. Dolayısıyla umudunu kaybetmek Şeytan'ın bir karakteridir. Şeytan, inananların üzüntülü olmasını ister. Üzülmek, Şeytan'dan mü'minlere karşı yapılan düşmanca bir saldırıdır."
Nouman Ali Khan
Soran+1 yılSence dört dörtlük namazıma sarılsam, ben de mutlu olur muyum?
- +1 yıl
Bu hayatı cennet gibi düşlersen istediğin kadar alnın secde den kalkmasın mutlu olamazsın. Sıkıntıların hep olacak bunlara rağmen mutlu olacaksın. eğer sıkıntılar var mutlu olamıyorum bunlar bitmeden de olamam diyosan üzgünüm burası dünya cennete kadar bekleyeceksin demektir
Soran+1 yılNe güzel yazdın. Şu an dakikalarca düşündürdü bu yazdığın. Özellikle “Bu hayatı cennet gibi düşlersen istediğin kadar alnın secde den kalkmasın mutlu olamazsın.“ Galiba ben alnımı secdeye sadece hayatta mutlu olayım düşüncesi, yardım dilemem ile koyuyordum. ... Bu düşündürücü yazın için teşekkğr ederim.
- +1 yıl
yüreğine dokundumsa ne mutlu Allah şifa versin tüm dertlerine :)
Soran+1 yılAmin. Allah razı olsun. Rabbim seni de onun yolundan asla ayırmasın, ayırmasın ki kendine ve benim gibilere çare olabil.
- +1 yıl
Amin ama ben postacıyım, postacı topal haberler gerçek :)
Soran+1 yıl:))
Anlat
012 Yorumla
Soran+1 yılBen hayata tutanmıyorum artık. Geceleri başımı yastığıma koyduğumda düşünceler terletiyor. Gözlerimi açınca aklıma ölüm geliyor, ama inancım tövbe dedirtiyor.
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun, değmez - değmeyecek. Ama ecelim gelene kadar o halde yaşaması var. :(
Soran+1 yılAllah razı olsun senden. Bana umut edici
sözler aşıladığın kadar, hayat da sana hep umut ettiklerini sunsun.
Soran+1 yılAmin, Allah razı olsun tekrardan. Çok güzel uykular diliyorum.
Soran+1 yıl❤️🤗🤗🤗🤗
Ben dinlerim
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun.
Ben hayata tutanmıyorum artık. Geceleri başımı yastığıma koyduğumda düşünceler terletiyor. Gözlerimi açınca aklıma ölüm geliyor, ama inancım tövbe dedirtiyor.
Dinlerim istersen tabi
00 YorumlaDinleyelim.
00 Yorumla
+1 yılboşşşşş
00 YorumlaAlirim 50 lirani
00 Yorumla
+1 yılderdin nedir cano?
04 Yorumla
Soran+1 yılyaşamak çok yoruyor. sabrım-umudum kalmadı. her gün yeni eklenen bir dert.
- +1 yıl
18 yaşındamı yoruldun yaşamaktan
Soran+1 yıl18 değilim ki ben 24 üm
- +1 yıl
Farketmez. Ne yaşadında bu yaşta bıktın meraklardayım.
Ben dinlerim buyur
10 Yorumla
+1 yılBenn
00 Yorumla
+1 yılbuyur
00 YorumlaDiğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben dinlemem.
00 Yorumla
+1 yıluzun mu
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dinleriz
03 Yorumla
Soran+1 yılBoğuluyorum, hayata tutuanmıyorum. Bu yaşıma kadar, 24 - hep hayallerime tutuanarak geldim. bir umut, belki olur dedim. Bu şekilde kendimi avuttum... Ama artık kendimi kandıramıyorum. Ne hayal ne umut, hiç biri etki etmiyor, acı veriyor. Daha çok boğuyor beni. Gerçekten, mutlu olur muyum bir gün? Kimseye zararı olmayan bir insanım aslında ama demek ki kaderim bu, elbet vardır Allahın bir bildiği... Zaten inancım sayesinde tutunma mecburiyeti var içimde ama yorgun olduğum gerçeğini asla değiştirmiyor bu.
Soran+1 yılAmin. Allah daha fazla sarılmam gerek. İnşallah yapabilirim bunu.
Uzmeyin şu kızı
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni hayat üzüyor, belki de kaderim.
+1 yılDinlerim
00 Yorumla
+1 yılBen varim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım