bir kez biri ile yaptim cirkin biri ile degilim cok pismanim beni tanisaniz sen nasil yaptin dersiniz kendime yakistiramiyorum artik kiz degilim karsima cikana durustlukten yanayım ama konustuklarim onlarla da yapmami istiyor oysa ben oyle biri degilim gercekten pismanim ne yapmaliyim sizce beni boyle kabul eden olur mu 😣
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 526 cevap paylaştı. Zinaya yaklaşmayin o çok cirkin bir fiil çok kötü bir yoldur bundan sonra samimi tovbe edeceksin kardesim içten ama aglayarak zina gunahi agirdir cünkü ama Islamda umutsuzluk yok asla ne olursan ol yine gel diyor mevlana zaten Allah bizim gunah izleyeceğimizi biliyordu iradesiz yaratti onemli olan hatalari tekrarlamak burda seni elestirenlere bakma hangisi kusursuz hangisi günah islememis acaba hangisi hata yapmamis hem sana güzel bir hadis soylim rahatla bak Hz. Muhammed bir hadiste gunahindan tovbe ederek dönen hic gunah islememistir buyuruyor yani tovben samimiyse gunahi herseyi yikar bir tövben asla ümitsiz olma unutma Allah şirk haricinde bütün gunahlari bağışlar beni takip edersen dua vs zikir onerebilirim huzur bulman icin saglicakla ve kal ve Allahtan rahmetini kesme.
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sana sadece söyliyeceğim özelini mahremiyetini her önüne gelen erkeğe söyleme derim senden faydalanmaya çalışır seni kabul ediyorum der. Ayrıca beni böyle kabul eder mi çok kötü bir cümle kendini kimseye kabullendirmeye çalışma ama bir hata daha yapma derim devamı gelir yoksa..
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ☹
+1 yılne kadar garip. garip olan ne biliyor musun. insanların görüşlerine baktım hep demişler ki seni gerçekten seven birisi karşına çıkar seni kabul eder falan. hiçbiri yaşamamış bu yüzden tabi öyle demeleri çok normal ama ben yaşadım bu durumu. ve gerçekten sevmiştim mesela ben kıyamıyordum bile ama benden önceki sevgilisiyle (kendisi benim ilk ve son sevgilimdi) beraber olmuşlar. ben olsun dedim ve cidden çok sevdiğim için kabul ettim sonra ayrıldı gitti :) canımı çok yaktı. o nedenle senin gibilere önyargılı olmamak için kendimi zor tutuyorum. çünkü aynı senin gibiydi. ama ben ona asla benle birlikte ol demedim. yine de ağzıma sıçıp gitti :) teşekkürler hayatt :D
12 Yorumla
Soran+1 yılher insan ayni degil ben yapacak olsam yapardim biri beni kabul eder mi diye dusunmezdim
- +1 yıl
yapmışsın işte daha ne yapacak olsam yapardım diye düşünüyorsun anlamadım? biri beni kabul eder mi diye düşünyorsun işte? bu söylediğinden bir şey anlamadım
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide olur... Namus bacak arasında değil üzülme... Namus karşındaki insana olan dürüstlüğün ve sadakatin olur... Ve üzme kendini herşey güzel olacak...
33 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyle olur inanın icim cok karamsar
- +1 yıl
Karamsar olma herşey güzel olacak ;)
Soran+1 yılinşallah tek isteğim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
34Cevap
+1 yılkeşke yapmasaydın ama olan olmuş bence kimseye anlatma çünkü karşındaki kendi menfaatine düşünür seni kullanır bunun tedavisi var kendini düzelt ve yoluna bak tövbe et Allah karşına doğru insanı çıkarır elbet yuvanı kur ve arkana asla bakma
14 Yorumla
Soran+1 yılsence diktirme falan mi yapayim durust mu olayim
- +1 yıl
diktir anlatma çünkü insanlar acımasz dürüstlüğünü de kullanırlar
Soran+1 yıloperasyon geciremem cunku kan sulandirici kullaniyorum ☹
- +1 yıl
hm bir görüş jinekoloğla bir çözümü vardr
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni gerçekten seven biri için, önemli olmayacaktır bence. Ayrıca ne yaptıysan yaptın... Tabiri caizse kendini böyle damgalama. Olmuşla, ölmüşe çare yok. Pişmansan, tekrarlama olur biter.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle olabilir ama gercek sevdigini anlayana kadar saklarsam bastan neden soylemedin olur bastan soyleyince de ben onlar gibi yapmam benle de yap diyor konustugum kisi ben oyle biri degilim tekrarini yasamak istemiyorum hata olarak goruyorum
- +1 yıl
Saklama zaten, sonradan daha büyük problem olur aynen senin dediğin gibi. Ee daha iyi ya işte, sana benimle de yap, diyen adamın derdi belli oluyor direkt olarak. En azından zaman kaybetmez, yoluna bakarsın =)
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılRuhun o... olmadıktan sonra bir kere yaptığın hata olduğunu bildiğin birşey için seni yargılayacak erkek sadece erkekliği olan bir yaratıktır.
22 Yorumla
Soran+1 yıloyle ama herkesin kaldirabilecegi basit bir sey degil bu
- +1 yıl
Sen bunu övünerek söylesen hata değildi istedim yaptım desen neyse.
+1 yılo şekilde düşünme asla 1 kere yapmışsın birdaha yapma zorunluluğun yok seven adam o şekildede kabul eder seni dert etme geçer
15 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum aslinda okulum iyi ben de iyi biriyim ama icimde buyuk bir korku var en buyuk hayalim anne olmak ya olmazsa diye 😐
- +1 yıl
saçmala saçma sapan konuşma olurmu öyle şey sen dediğim yolda ilerle
- +1 yıl
kimse sen istemediğin sürece sana birşey yapamaz buda net.
Soran+1 yıloyle ama korkuyorum
- +1 yıl
senin net bir tavrın olursa karşına çıkan hoşuna giden bir insana karşı sana öyle birşeyi asla teklif edemez yeter ki sen tavrını koy dürüst ol söyle ama olmayacağınıda söyle oluruna bırak sonra rahat ol.
+1 yılcanım ısteemeyerek bırsey olduysa pısman ısen eger karsındakı ınsanda anlayıslı olabılır bunu her sevdıgıne söyleme kullanmak ısteyebılır ancak takı evlenecegın bırısı olursa ona anlat
13 Yorumla
Soran+1 yılama nasil anlayacagim gercekten seviyor mu karsima cikanlar o kadar serefsiz oluyor ki anlayamiyorum niyetini
- +1 yıl
ulasnana bana konusalım bıraz?
Soran+1 yıltakip attim
+1 yılOlur merak etme artık herkes yapıyor kız olmayan kişi çok
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum inanin 😐
- +1 yıl
Yaa kendince uzulmekte sıkılmak ta sonuna kadar haklisin ama olmuş bitmiş yapacak Bir şey yok namus sadece iki bacağın arasında değildir
+1 yılYetişkin ve bekar insanların cinselliklerini yaşamaları hata değilidir.
Böyle düşünüp kendini boşuna üzme.
Mars'ta koloni kurulan bir çağda,
bacak arasına sıkışıp kalmayalım artık.20 YorumlaOlur merak etme 😉 kadınlar her b*ku yiyip sorunlardan kurtulabilir gerekirse kızlık zarını diktirirsin ne olacak?
10 YorumlaDiğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Böyle kbl edeçek kadar geniş birini bulursun da öyle bir hataya bir daha dusmesen daha iyi olur
12 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten hata olarak goruyorum devamini yapmak istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakir biri olarak söylüyorum ki gerçekten pişmansan kabul ederdim
24 Yorumla
Soran+1 yılgercekten pismanim 😣
Cevap sahibi+1 yılhep doğruluktan yana ol olur mu?
Soran+1 yılhep dogruluktan yanayim ama ben cok saf biriyim kalbimde kotuluk yok herkesi kendim gibi zannediyorum ve benden faydalaniyorlar iyi niyetimden
Cevap sahibi+1 yılfaydalanmalarina izin verme o zaman?
+1 yılBunun için artık kızlık zarı diktirme operasyonları var
12 Yorumla
Soran+1 yıldurustlukten yanayim
- +1 yıl
Anlıyorum buda farklı bir tercih durumu o yüzden dedim yani operasyon yaptırabilirsin basit bir operasyon çünkü
Tabiki olur. Neden olmasın. İlişkiye girmek kötü olman demek değil ki
16 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bunu soylemek cok utanc verici bana ☹
Soran+1 yılcunku pismanligim cok buyuk
Soran+1 yılneden
+1 yılKabul eden olur merak etme ama yani keşke yapmasaydin
10 YorumlaSeni öyle kabul eden olur. Kabul edilmeme korkunuzu yenebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılOlur hatadır yapmışsın önemli olan bundan sonraki hayatın karşına çıkan larda bunu anlayışla karsilarsa sıkıntı olmaz ama o kişiye o güveni vermen lazim
10 Yorumla
+1 yılEden olur mu dersen olabilir ama sırf yatmak İçin kabul edenlere dikkat et
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama kararsizim
- +1 yıl
Özel dn knşlm istersen
bir cahillik yapmissin bir dahah yapma tamam mi takma boyle seyleri sil kafandan her yerde de anlatma insanlar seni yanlis anlar. evlenecen kıse anlatip anlatmayacan sana kalmis.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılederler merak etme ama söyleme bunu sır olarak sakla
12 Yorumla
Soran+1 yılnasil sir saklayim eninde sonunda cikacak aciga
Cevap sahibi+1 yılolsun söyleme
Sanırım ancak cok cok seversem kabul ederdim sanırım bir kere olmuş olanla ölene care yok
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi. zaten erkeklerin hepsi 1 kere değil defalarca her önüne gelen le yatıp kalkıyor sen yine 1 kere yapmissin
10 YorumlaOlur tabiki üzülme HerkeZ hata yapar
19 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama cok utaniyorum
Soran+1 yılinşallah bu kadar dik durabilirim birini gercekten sever ve bu yuzden kaybedersem cok uzulurum
Soran+1 yılinşallah ya amin mutlu olmayi cok istiyorum
Soran+1 yılamin canım ama inan caresizim 😣
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHatandan ders çıkar bişey yapma simdilik zamana birak bir de bu kadar abazanın içinde girme böyle konulara daha çok üzülürsün
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi olsun ne olursa olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi
- +1 yıl
Bence aşk cinsellik değildir.
Ayy bilemedim yazsana bana
16 Yorumla
Soran+1 yılcok utaniyorum 😐
Soran+1 yıl@Aryablr kim sapik anlamadim ☹
- Diğer konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın olduğu gibi anlat durumu
116 Yorumla
Soran+1 yıloyle yapiyorum ama herkes iyi niyetli degil bunu kullanmak istiyorlar benle de yap diyorlar :(
- +1 yıl
Şimdi değil ilerde evlenmeye niyetlendiğin kişiye anlat
Soran+1 yılsimdiden biri karsima cikiyor begeniyorum ama konunun ucu oraya gidiyor
- +1 yıl
Kaç yaşındasın okulunu oku bitir mesleğin olsun kendi hayatını idame ettir ondan sonra koca arayışına gir
Soran+1 yıl20 . matematik ogretmenligi okuyorum 2. sinif
- +1 yıl
Okulu bitir atan paranı kazan o zaman bekaretim yok diye kimseye ağız eğmek zorunda kalmazsın ne zaman istersen o zaman evlenirsin
Soran+1 yılkabul ederler mi yani yoksa bu yuzden dislanirmiyim
- +1 yıl
Kişiye bağlı
Soran+1 yılillaki olur diyorsun yani
- +1 yıl
Tabi canım belli bir yaştan sonra o sorun olmaktan çıkar artık
Soran+1 yılinşallah ya cok sağol inan icim cok karamsardi sirf bu yuzden
- +1 yıl
Ama sen yeter ki ekonomik özgürlüğünü al
Soran+1 yılinşallah Şu an amacim o
- +1 yıl
Şansın bol olsun
Soran+1 yılinşallah sağolun
- +1 yıl
Ne demek
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılolur ama seçeneklerin az olur
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur boyle seyler. Hayat devam ediyor.
10 Yorumla - Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabii
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum 😐
+1 yılyaz bna
15 Yorumla
Soran+1 yılneden ☹
- +1 yıl
bir konusalim guvenebilirsn
- +1 yıl
😂😂😂
- Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye anlatma
12 Yorumla
Soran+1 yıleninde sonunda cikacak gunyuzune
- +1 yıl
Evleneceğin kişi bilsin yeter
+1 yılZor kime soylesen oda ister
11 Yorumla- +1 yıl
Adam ciddi olsa bile onla oldyn benle olmadın der terkeder
- Diğer konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılHa 1 ha 101 bise olmaz yardir go go go 😉🤣🤣🤣
10 Yorumla hakkında hayırlısı olsun
10 YorumlaAmeliyat ol
10 YorumlaYaparken bizemi sordun
01 YorumlaOlur
10 Yorumla
+1 yılOlur tabikide
14 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ☹
- +1 yıl
Uzulme
Soran+1 yılelimden bir sey gelmiyor baska 😣
- +1 yıl
Gercek seven cikar seni ozmn sorn olmas
+1 yılolur belki bir gün
12 Yorumla
Soran+1 yılbelki 😏
- +1 yıl
kısmet diyelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle de birlikte olsana
03 Yorumla
Soran+1 yılben oyle biri degilim
Cevap sahibi+1 yılZamanında yaşadığın zevkin şimdi cefasini çekeceksin dünyanın kuralı bu acı ama gerçek k. bakma
- +1 yıl
Ķizla düzgün konuş sanki sen kimseye çıkmadım neden birşeyi kadınlar yapınca suç oluyor erkekler yapınca herkes sessiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılVer gitsin patlamış zaten üstünede hacı baba hayratı yazdırırız hayrına artık
02 Yorumla
Soran+1 yılben oyle biri degilim
Cevap sahibi+1 yılÖylesin
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yılmuhakkak olur..
01 Yorumla
Soran+1 yılaz mi sence sans 😏
Bacak aran güzel mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş kaç?
00 Yorumla